dijous, 18 de juliol del 2013

Classificació del grup verd

Després dels resultats, la classificació del grup verd va quedar de la següent manera:


C.P. Calafell - 9 punts
L'equip local tenia ganes de fer un bon paper en el seu torneig i ho va aconseguir quedant imbatut en el seu grup. Amb la dura temporada a les esquenes, els calafellencs van tirar de tot el què han après i van guanyar els partits amb ofici i seriositat, dues coses que han faltat en alguns trams de temporada. Magnífic paper!

C.P. Sant Celoni - 3 punts
El sisè classificat de la lliga A d'enguany va notar la manca d'efectius en el conjunt del torneig. En els partits claus no va tenir sort i va perdre per la seva pròpia ansietat, a l'anar per darrera en el marcador. No obstant, pel goal average particular entre els equips amb els que va empatar a punts, va assolir el segon lloc del grup.

C.P.H. Cájar (Granada) - 3 punts
Els andalusos van ser l'equip que va animar el torneig. Fent un bon paper davant el Calafell i el Sant Celoni, amb els qui va perdre només de dos gols, va plantar-se en el darrer partit amb opcions per lluitar pel segon lloc del grup. Va fer els deures, vencent l'Alcañiz. Per un sol gol no va assolir el segon lloc del grup. Bona imatge!


C.P. Alcañiz - 3 punts
L'Alcañiz va demostrar ser un conjunt molt competitiu i difícil de guanyar, tot i quedar en darrer lloc del grup. Va fer suar de valent al Calafell, perdent per 2-1. Va derrotar el Sant Celoni, donant la sorpresa del grup. Però es va confiar i va deixar escapar el segon lloc del grup, caient davant el Cájar de Granada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada