El grup vermell va ser força disputat i amb alguns resultats sorprenents. El formaven el F.C. Barcelona, el C.P. Cubelles, el Cerdanyola C.H. i l'A.A. Amadora, de Portugal. Aquests van ser els resultats que es van produir el dissabte 13 de juliol, durant la fase de grups:

3   Cerdanyola CH - CP Cubelles   3
8    FC Barcelona - AA Amadora   3
2   Cerdanyola CH - FC Barcelona   3
3   AA Amadora - CP Cubelles   3

En el primer partit, l'Associaçâo Académica de Amadora va enfrontar-se al Cerdanyola C.H. Els vallesans, molt més motivats i sense donar marge a la sorpresa van vèncer per 0-6, comptant amb un inspirat Quim Paüls que va disputar el seu únic partit en el torneig calafellenc. El porter, Albert Bel, va tenir una actuació brillant, evitant que els portuguesos marquessin cap gol.

En el segon partit, el C.P. Cubelles va aguantar el F.C. Barcelona, perdent només per 1-4. Els cubellencs van fer un bon partit en defensa i van impedir el joc brillant i efectiu dels blaugranes. "Tino" Martínez va ser un mur per als davanters cubellencs, que només van poder marcar en una sola ocasió. El reforç Joan Martínez va transmetre bones sensacions per a la propera temporada.

El tercer partit del grup va ser molt disputat i igualat. Dos equips amb estils de joc similars, van demostrar la seva qualitat en un duel que va acabar en empat a tres gols. Els cubellencs es van imposar amb autoritat en el primer temps, per 3-1. Però el Cerdanyola va fer valer la seva major veterania i experiència per a empatar un partit, impedint perdre la segona plaça del grup.

El següent partit era una bona ocasió per als portuguesos d'enfrontar-se amb el millor equip del torneig i de la lliga catalana de veterans, el F.C. Barcelona. Segurament, un bon record per a ells, tot i el 8-3 encaixat. Els blaugranes van ser molt superiors i van deixar en evidència la defensa portuguesa, que va notar el cansament i la calor que feia al Pavelló Joan Ortoll.

El partit més esperat del grup no va decebre, el Cerdanyola C.H. va sorprendre al Barça amb una excel·lent defensa i una brillant actuació del seu porter, Albert Bel. Els blaugranes van anar per davant durant tot el partit, però de manera molt ajustada. A poc del final, el Cerdanyola feia l'empat a dos. Però en un penal, a manca de dos o tres minuts, el Barça decidia el partit.

En el darrer partit, encara amb el C.P. Cubelles lluitant per a fer segon de grup, els portuguesos van aconseguir un empat a tres gols, a pocs minuts del final. L'Associaçâo Académica Amadora va demostrar l'estil d'hoquei portugués i no es va donar mai per vençut, remuntant el 3-1 del descans. El partit va tenir tensió, intensitat i els dos equips van oferir espectacle en el darrer partit de la jornada.