dimecres, 3 de juliol del 2013

El CP Sant Celoni s'estrena al nostre torneig


El CP Sant Celoni Laboratoris Feltor s'estrena, enguany, en el nostre torneig de veterans. A punt d'entrar a la Final Four, els de Sant Celoni han demostrat ser un dels millors equips de la lliga A de veterans.

També vam coincidir en les II 24 hores de veterans de Malgrat, en el partit pel tercer lloc. Ens van guanyar en els penals, després d'empatar a cinc gols el partit.

El CP Sant Celoni ha estat un dels equips que ens ha donat més ànims a seguir en la lliga A, ja que ells van viure una situació similar l'any anterior, en el seu primer any, on van aconseguir només tres punts en la primera volta del campionat.


En la primera volta del campionat d'enguany, la visita a la pista del CP Sant Celoni va suposar una de les majors golejades que vam rebre. Encara amb poca experiència a la lliga A i amb un joc excessivament alegre, els locals van aprofitar-ho per a marcar onze gols. Aquí en veieu alguns vídeos. Encara bo que el sopar va ser de campionat!


En la seva visita al Joan Ortoll, ens van derrotar per 3-6, però amb més patiment del què sembla el marcador. Aquí podeu veure el partit sencer. El sopar a La Gran Muralla va servir per a reforçar els lligams amb aquest bon equip. Per aquest motiu, el CP Sant Celoni debutarà en el nostre torneig d'estiu.

2 comentaris:

  1. estamos encantados de poder disputar el torneo y como os dije siempre a vuestra disposicion y desde luego sois equipo de nivel de liga A

    ResponElimina
  2. Es un placer contar con vosotros, cracks! En septiembre os devolvemos la visita, pues.

    ResponElimina