dilluns, 29 de juliol del 2013

Superant les espectatives!


El I Torneig Internacional Ciutat de Calafell ha superat les espectatives creades, enguany. Ha estat, sense cap dubte, la millor de les edicions que hem pogut viure, fins ara, del nostre torneig d'estiu. Ja ho havíem anunciat a la presentació, però la realitat ha superat les nostres perspectives. Els equips que hi han participat han estat:


El torneig, per primer cop, es disputava en dues jornades, el 13 i el 14 de juliol. En la jornada del dissabte, es disputava la fase de grups, amb 12 hores d'hoquei ininterrompudes que van fer les delícies dels aficionats. Barça i Calafell es van proclamar campions del seus grups (el vermell i el verd) i van disputar la final somniada. Podeu veure un resum dels resultats de cada un dels grups (vermell i verd), amb vídeos i un breu comentari de cada partit.

La classificació es va definir el diumenge, el Barça es proclamaria campió del I Torneig Internacional Ciutat de Calafell.  Es van disputar els creuaments entre els grups, l'Amadora de Portugal guanyava l'Alcañiz i aconseguia el setè lloc, el Cubelles vencia al Cájar i quedava cinquè, el Cerdanyola derrotava el Sant Celoni en el partit pel tercer lloc i el Calafell era un digne finalista. També es va fer una exhibició de patinatge i, tot seguit, un partit d'hoquei base.

Després de disputar la final, es va fer l'entrega de premis i el dinar de germanor entre els diferents equips participants en el torneig. Aquí i Aquí en teniu totes les fotografies. Tots ells recordaran les moltes anècdotes i històries viscudes durant el nostre torneig, aquí i aquí en teniu una bona mostra!



El torneig ha estat seguit per diversos mitjans de comuniciació:


Però també a les xarxes socials de Twitter i Facebook, així com en els blogs dels diferents equips, com el Cubelles.

Tot això no hagués estat possible sense els nostres patrocinadors:








Però, tampoc sense els nostres col·laboradors:











Gràcies a tots per ajudar-nos!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada