divendres, 26 de juliol del 2013

Històries del I Torneig Internacional Ciutat de Calafell (i II)


l'Epi ens convida a veure les millors històries del diumenge 14, en el nostre torneig. Com veieu, fins i tot la llauna té patrocini. La discoteca Vip's està sempre al costat dels veterans i ens dóna "ales". Segur que la festa de la nit anterior hi va tenir quelcom a veure...


La bomba del torneig van ser les massatgistes que van palpar les cames dels jugadors veterans del nostre torneig. Quan dèiem als equips que podien passar per les seves mans es pensaven que era broma. Aquí en teniu una bona prova de que era cert! Els portuguesos hi van passar tots, baldats de la festa de la nit anterior més que no pas de l'esforç físic dels partits. Van estar en bones mans!


El Joan Carles Aguilera sempre ens feia cas i era el primer de posar-se per a sortir a la foto. Ell sempre va ben pentinat i està sempre a punt de revista. La seva classe i les seves arrossegades van portar el Cerdanyola C.H. al tercer lloc en el torneig.


La nota simpàtica del torneig va ser la que van protagonitzar un jugador de l'Associaçâo Académica Amadora, Ricardo Gomes, i una nena de l'equip femení del C.P. Calafell, la Beth. El jugador volia regalar el seu estic a algun dels nens que havien de sortir a la pista i escalfaven a la carpa... la Beth va quedar parada i no entenia res!


Però, davant d'aquest regal, no van trigar a fer-se amics i es van abraçar en senyal d'agraïment mutu. Els portuguesos ho han passat molt bé a Calafell i han estat molt ben rebuts i molt ben tractats. Fins i tot s'han passat per l'spa!


El que no sabia la Beth és que el Ricardo va fer un dels gols més bonics del torneig amb aquest estic, la nit anterior. Bonic gest i bonica imatge! Dos clubs, dos pobles, units i agermanats per sempre!


Els benjamins van protagonitzar el partidet que es va fer després de l'exhibició de patinatge artístic. Els nens, sempre presents en els nostres torneigs, estan entrenats per dos veterans. L'Epi amb l'equip verd...


...i el Capi amb els blancs!


Quin enrenou!


Excel·lents porters pel futur...


Els nens van distreure el públic que havia vingut al pavelló durant mitja hora. Tothom va valorar la implicació del poble en el torneig i l'esperit de club que tenim a Calafell.


Un dels nostres patrocinadors, TORCLUM, ha sigut pare. Millor dit, el Jordi i l'Ester han tingut una Ona, fa poc, i els veterans ho hem volgut celebrar. Llàstima que haurem de repetir el trofeig!


La paella va ser la protagonista del dinar que tancava el torneig. Una magnífica i gustosa paella que va fer les delícies dels jugadors, acompanyants i menuts que van venir a tastar-la.


La Nanda està ben cuidada pel David, el nostre porter. Mireu quin plat li va dur a la taula! Se l'estima molt i ho va demostrar amb escreix...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada