El grup verd va ser més igualat del previst inicialment. El formaven el C.P Alcañíz (Terol), el C.P.H. Cájar (Granada), el C.P. Sant Celoni i el C.P. Calafell. El joc dels dos equips no catalans va sorprendre i va causar bona sensació. Aquests van ser els resultats que es van produir el dissabte 13 de juliol, durant la fase de grups:

5   CHP Cájar - CP Calafell   7
2   CP Alcañiz - CP Sant Celoni   1
 5   CHP Cájar - CP Alcañiz   3
 3   CP Sant Celoni - CP Calafell   4

En el primer partit del grup verd, el Cájar de Granada va perdre de manera molt ajustada, per 3-1, davant el Sant Celoni. Els granadins van demostrar un bon nivell de joc, reforçats per un jugador del C.F. Cuatro Vientos i un del propi Sant Celoni. El Sant Celoni va imposar-se per un ajustat 3-1 que seria decisiu en la classificació final del grup.

El C.P. Alcañiz va fer suar la samarreta al conjunt local en el seu debut en el torneig. En un partit molt defensiu i de contenció, els locals van fer valer l'avantatge assolit en el primer temps, per 2-1. El gol de l'equip de Terol, sobre la botzina del descans, va donar emoció al partit. En el segon temps, el Calafell va renunciar en moltes ocasions a l'atac per a poder mantenir el marcador i assolir els tres primers punts.

El Cájar, de Granada, també va posar les coses difícils al C.P. Calafell. El partit va començar amb un 2-0 a favor dels locals que l'equip andalús va capgirar. Al descans, 2-3. En la represa, el C.P. Calafell remuntava, amb paciència i ofici, fins posar-se amb avantatge de 7-3. Però una última reacció del Cájar va aconseguir escurçar distàncies fins el 7-5 definitiu.

La sorpresa del grup la va protagonitzar el C.P. Alcañiz, derrotant el C.P. Sant Celoni per 2-1. Els de Terol van avançar-se en el marcador, 2-0, i va fer posar nerviosos a l'equip de Sant Celoni. Al final, el 2-1 posava emoció en un partit dur i amb moltes faltes i algunes expulsions. Aquest resultat donava opcions a l'Alcañiz de fer primer de grup, fins i tot.

En el partit que podia donar el segon lloc de la classificació a l'Alcañiz, el Cájar va sorprendre i es va posar 3-0 per davant en el marcador. L'equip de Terol va anar sempre a remolc i no va poder aconseguir l'empat. El partit també va ser dur i amb molts nervis per ambdós costats. La major efectivitat del Cájar va donar-li la seva primera victòria i el tercer lloc del grup, per millor diferència de gols.

En el partit decisiu pel primer lloc del grup, el C.P. Calafell va demostrar estar millor que el C.P. Sant Celoni. Amb un millor ritme de competició i de joc, els locals es van imposar per 2-1 al descans. Aquest avantatge es va mantenir en el segon temps, acabant en el 4-3 definitiu. Els dos equips van fer un excel·lent partit que va fer vibrar el públic.