divendres, 12 de juliol del 2013

Gaudiu del nostre torneig!


El I Torneig Internacional Ciutat de Calafell es disputa aquest cap de setmana, 13 i 14 de Juliol del 2013, dins els actes de la Festa Major de la Santa Creu, de Calafell.

En aquest blog podreu veure els resultats i un ampli resum del torneig que, durant quinze dies, anirem publicant. Però el millor és que us apropeu al Pavelló Joan Ortoll i veureu jugar alguns dels millors jugadors i equips de la Lliga Catalana de Veterans (Barça, Sant Celoni, Cerdanyola, Cubelles i Calafell) amb altres equips del territori espanyol (Alcañiz, de Terol, i Cájar, de Granada) i un equip de Portugal (Associaçâo Académica de Amadora).

Esperem, doncs, que els amants d'aquest esport s'apropin al Pavelló Joan Ortoll per a veure el millor hoquei i alguns dels jugadors, ja veterans, que han fet gran aquest esport. La presència del Barça, amb Cairo, Torner, Rovira, Uribe, els germans Segarra, "Tino" Martínez,... o el Cerdanyola, amb Quim Paüls, Joan Carles Aguilera, Albert Bel, Joan Carné,... o el Sant Celoni, el Cubelles i la resta d'equips del torneig ens faran gaudir d'un cap de setmana complert.


Demà diumenge, es disputaran els creuaments entre els grups, per a decidir les posicions finals en la classificació del torneig. La final serà la una del migdia. A les onze hi haurà una exhibició de patinatge i, tot seguit, un partit d'hoquei base. La jornada començarà a les nou del matí, amb el partit entre els quarts classificats de cada grup i acabarà, a les dues, amb l'entrega de trofeigs i una gran paella de germanor, amb tots els equips. Tot plegat, l'edició més complerta del nostre torneig, fins ara!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada