dimarts, 2 de juliol del 2013

El Barça serà al nostre torneig!


Els veterans del Futbol Club Barcelona seran presents en la nostra edició d'enguany del torneig que organitzem a Calafell. En l'edició més internacional de totes, per primer cop, comptarem amb la presència del Barça.

Els blaugranes han fet bona amistat amb els veterans del Vallès Calafell CP, durant aquesta temporada a la lliga A. Això ho demostren les dues nits d'acudits que vam viure, en primer lloc, al Lizarrán i, en segon lloc, a Casa Ferreiro.


Els blaugranes van acabar primers la fase de grups i eren els clars favorits per a guanyar la Final Four, però no la van poder disputar i la Federació va donar com a guanyador el CF Cuatro Vientos. Per tant, un conjunt que estarà motivat per a demostrar la seva hegemonia en l'hoquei català de veterans.


En el Palau, vam estar a punt de donar la sorpresa. Però, en la primera volta del campionat, els blaugranes es van passejar pel pavelló Joan Ortoll. Aquí podeu veure el partit íntegrament que vam disputar a Calafell. D'aquell partit tenim un bon reportatge fotogràfic del nostre company, Jordi Montserrat. Els blaugranes van guanyar a la pista, però van reconèixer la nostra superioritat a la taula. Així que serà un plaer poder comptar amb ells en el nostre torneig d'estiu de Calafell.


La plantilla del Futbol Club Barcelona pel nostre torneig estarà formada per:

Porter:
Jordi "Tino" MARTÍNEZ

Jugadors:
Miquel PLAZA
Toni ROVIRA
Óscar GONZÁLEZ
Lluís SEGARRA
Josep Enric TORNER
Gaby CAIRO
Xavier SEGARRA
Marcelo URIBE
Lluís COLL 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada