dijous, 4 de juliol del 2013

Com sempre, el CP Cubelles també hi serà!


Els nostres veïns i amics de Cubelles també participaran en el nostre torneig d'estiu. L'any passat van disputar la final, amb algun ajut extraoficial, davant l'HC Montbui. Els cubellencs sempre han estat presents en el nostre torneig de veterans des de fa ja unes quantes edicions.

La seva afició és una de les més sorolloses i participatives que hi ha a la lliga catalana de veterans. La seva proximitat fa que poguem disfrutar, de nou, d'aquest espectacle que ens ofereixen allà on van. A més, vam poder veure jugar els seus menuts.


Aquest any, el CP Cubelles ha fet un molt bon paper en la lliga B de veterans. Fins les darreres jornades, han estat a prop de les places d'ascens. Alguns reforços, a principis de temporada, li han donat més consistència com a equip. Això ha suposat que tenen una de les plantilles més competitives de la lliga B de veterans i l'any que ve tornaran a ser difícils de batre.


Aquest any, només hem jugat amb ells el torneig de Nadal, que organitzen cada any. A la final, vam guanyar per 4-2, en un partit molt igualat. Aquí en podeu veure la "moviola". El millor, però, va ser l'actuació de les cheerleaders. Aquest torneig es va tancar amb un magnífic dinar al restaurant La Font.

La plantilla del C.P. Cubelles estarà formada per:

Porters:
 Albert Rovirosa
Sergi Sánchez

Jugadors: 
Antonio Porta
David Pérez
Manuel Pérez
Sergi Bellés
Francisco Raulet
Ernest Martínez
Sergi Jardí
Gil Juncosa
Aitor Soler
Joan Martínez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada