dimarts, 26 de març del 2013

El segon volum ja té portada

El segon volum del Farem història! tindrà aquesta portada. La imatge és una instantània d'un partit entre el Club Patí Calafell i el Club Patí Vilafranca, amb Joan Rovirosa a la porteria local. A la contraportada surten els jugadors Antoni Nicolau i Eugeni Collado. Sense cap dubte, ells són alguns dels protagonistes que van marcar una època brillant en el club i que van fer escola. Per això, mereixien aquest reconeixement sortint a la portada i contraportada del llibre.


El volum que estem acabant anirà des de la Creació de la Primera Divisió Nacional fins l'ascens a la Divisió d'Honor de la temporada 1980/81. Són tots els capítols que s'han anat publicant en aquest blog, després del primer volum.

Aquests són els capítols (per ordre invers) que apareixeran en la segona entrega de la història del Club Patí Calafell, escrita per Ramon Ferré Menéndez i que heu pogut anar seguint.


Però, a més, en aquest llibre podreu trobar els codis QR per a descarregar-vos alguns dels partits que ha disputat el Club Patí Calafell i alguns vídeos històrics d'aconteixements que va viure el club, com el XXV aniversari. Són aquests (per ordre invers):

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada