dissabte, 16 de març del 2013

Resultats de la jornada 15

Jornada 15 - 17 de març


dilluns 11
5   FC Barcelona - CP Congrés   0
dimarts 12
1   CH Palafrugell - CF Cuatro Vientos   6
dimecres 13
3   UE Horta - Cerdanyola CH   4
0   Girona CH - Vallès Calafell CP   0 (*)
divendres 15
3   HC Montbui - CE Noia Freixenet   3
3   CP Sant Celoni A Lab. Feltor - CP Vilafranca   0
Descansa: Mollet HC

El Barça va fer una "maneta" al CP Congrés, en el primer partit de la jornada 15. Els blaugrana no van tenir pietats dels seus veïns barcelonins i van deixar-los sense marcar, amb tant sols quatre jugadors de pista. D'aquesta menera, el F.C. Barcelona segueix líder en solitari i camina directe a ocupar el primer lloc per a anar a la Final Four.

El Cerdanyola va poder superar l'UE Horta en un partit un tant extrany. Els locals van plantar cara, però els vallesans van tirar d'ofici per a aconseguir una important i molt valuosa victòria que els sitúa a mitja taula, ben lluny de la zona de perill. El resultat ajustat demostra la igualtat que hi va haver en el partit.


El desplaçament del Vallès Calafell CP a Girona va ser força accidentat. Bé, més aviat tot el viatge plegat, especialment la tornada. El partit ja va ser extrany, es va jugar el partit sota protesta de l'acta per part visitant, degut a l'alineació indeguda del porter local, que no tenia fitxa... ni DNI! Els locals van guanyar el partit per 5-3, però veurem què diu la Federació. Ja hi ha un precedent aquesta mateixa temporada del Girona amb el Sant Celoni i se li van donar els punts als darrers, sancionat els gironins amb un punt menys. També el Girona no es va presentar, finalment, a la pista del Cerdanyola. El Comitè de Competicióha decidit que dóna els punts al Calafell i sanciona amb un punt al Girona CH.

El Sant Celoni va poder venjar la seva derrota a la pista del Vilafranca, guanyant a casa per 3-0. Els vilafranquins van tornar a demostrar la dificultat que tenen per a marcar gols en aquest campionat. Els partits Palafrugell-Cuatro Vientos i el Montbui-Noia es van ajornar per uns dies més tard. El primer es va jugar el 26 de març i la victòria va ser clara pels visitants. El conjunt de Blanes es va prendre el partit seriosament i va guanyar per 1-6 al conjunt veí del Palafrugell.

El partit ajornat de la jornada, entre l'HC Montbui i el CE Noia Freixenet, es va disputar el passat 18 d'abril i va acabar en empat a tres gols. Els de Santa Margarida van poder aguantar un Noia sense Guillem Cabestany que, a la primera volta, els havia golejat per 10-5.

Lliga B

dilluns 11
CE La Salle Bonanova - HC Esplugues
12   CP Malgrat - Sant Celoni B Lab. Feltor   3
divendres 15
6   CH Ripollet A - UE La Garriga   2
4   CP Cubelles - G.E.i E.G.   2
1   CH Ripollet B - CT Barcino   3
Descansa: CP Vilanova i CH Valldoreix

El CP Malgrat continúa intractable a la lliga B, aquest cop demostrant la seva superioritat davant el CP Sant Celoni B. Els de Malgrat van derrotar els de Sant Celoni per 12 a 3, en un partit sense massa història.

En un partit avançat de la darrera jornada de la lliga B, el CT Barcino va guanyar al G.E.i E.G. per 6-5. Els dos equips disputaran l'EVRICUP la setmana abans i per això han avançat el seu partit. Amb aquest resultat, el CT Barcino es refà de l'ensopegada que havia patit a la pista dels gironins, en el darrer partit de la primera volta del campionat. Però, el partit va finalitzar 16 segons abans del previst i caldrà veure si es juguen, o no.

Important victòria del CP Cubelles davant el difícil G.E.i E.G., per 4-2. Segons els cubellencs, el millor del partit van ser els quatre gols fets en magnífiquesm jugades d'equip. La resta, un partit avorrit. El Ripollet A va guanyar 6-2 al difícil conjunt de La Garriga. Els de Ripollet volen tornar a la lliga A, l'any que ve.

En partit disputat el 19 de març, el CT Barcino s'imposava al CH Ripollet B per 1-3, en un partit amb molt d'ofici dels visitants, però poc encert de cara a porteria. Els barcelonins van tenir més i majors oportunitats, però no van saber ampliar l'avantatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada