dissabte, 21 de febrer del 2015

Mundet, senglars, korfball, molts gols i Noray

H.C. Esplugues - 2
C.P. Calafell - 10

Avui dediquem la foto del partit a l'àrbitre. Sabem que li fa molta il·lusió sortir en aquest blog i haver xiulat el seu primer partit a les Llars Mundet i al Calafell, cosa que l'any passat no va poder fer a la lliga A. Per tant, va per ell! I comencem així per què aquesta ha estat una de les anècdotes de la jornada.

Per començar, hem de dir que és el primer cop que visitàvem les Llars Mundet i el seu pavelló, però el més sorprenent ha estat veure fins a quatre porcs senglars pasturant pel campus, com si res. Potser volien veure també els veterans del Calafell, davant l'Esplugues.

Un pavelló molt bonic, amb unes tanques que s'aixequen automàticament, com en el Palau Blaugrana. Però, en aquest pavelló s'hi respirava poc ambient d'hoquei.

A l'altre banda de la cortina entrenaven equips de korfball, un esport desconegut per molts de nosaltres i que és una mena de bàsket on no hi ha tauler ni es pot botar la pilota.

El partit no ha tingut massa història, tret dels primers minuts on l'Esplugues ha plantat cara. Ha estat en el minut set quan Frederic Sevé marcava el 0-1, el seu primer gol d'arrossegada des de mig camp de la temporada, que ha entrat per tot l'escaire, de manera imparable.

El porter de l'Esplugues el teníem vist del partit que vam jugar davant el Barcino B, ja que va estar a la banqueta durant tot l'enfrontament. Avui ha tingut bones intervencions que han evitat una golejada major.

L'Esplugues ha empatat en el minut nou, amb una internada per la banda i una arrossegada que ha desviat Frederic Sevé, marcant en pròpia porta el gol de l'empat.

Però, el Calafell no ha trigat en reaccionar, amb paciència i ofici. Un gol de Javi Martínez, rematant una bola morta dins l'àrea, suposava l'1 a 2.

Poc després, Javi Mudarra ha marcat l'1 a 3, en una bona rematada dins l'àrea. I els gols s'han anat succeïnt fins el descans, on s'ha arribat amb un clar 1 a 6. El sisè ha estat una brillant jugada de Javi Martínez, rematant la bola entre les cames, a l'escaire de la proteria local.

En el segon temps, dos gols més del Calafell que han trigat en arribar. L'Esplugues escurçava distàncies fent el 2 a 8, poc després de que José Ramon Pueyo fallés un penal a favor de l'equip local.

Dos gols més de Ramon Ferré i Javi Luna han completat la golejada. Ramon Ferré que estrenava estic ha errat el penal, però ha marcat en el rebuig, amb el porter al terra.

Javi Luna culminava un contracop individual de xut creuat i fort que ha entrat a mitja alçada.

Alguns dels gols del Calafell han estat d'autèntica bellesa. El setè gol ha estat una arrossegada a l'escaire de Javi Luna.

Els golejhadors de la nit han estat Javi Luna (3), Javi Martínez (3), Frederic Sevé (2), Javi Mudarra i Ramon Ferré.

Després del partit, els jugadors del Calafell han fet alguns quilòmetres adicionals per arribar fins els cotxes, pujant un munt d'escales per a arribar a un carreró sense sortida i haver de tirar enrera, baixant les escales, de nou, i pujant un carrer costerut que ha provocat més cansament i suamenta que el propi partit. El David Totosaus, amb la bossa de porter al coll, ha arribat ben xop.

Per acabar, magnífic sopar al Noray, sense l'equip local i amb algunes presses per l'hora del tancament del local. Bon profit!