dissabte, 28 de febrer del 2015

Campions del I Torneig 12 hores d'Alcanyís


Els veterans del C.P. Calafell s'imposen en el I Torneig 12 hores d'Alcanyís, al vèncer a la final el Sant Celoni, per un ajustat 2 a 1. Els verd-i-blancs han guanyat tots els partits del torneig i continuen la ratxa imparable de victòries que també porten a la LCV. Felicitats, campions!



El conjunt del C.P. Calafell que s'ha desplaçat a Alcanyís estava format per Josep Maria Hernàndez, Javi Martínez, Javi Luna, Javi Mudarra, Joan Totosaus, Jordi Cañellas i Miguel Ángel Perín.


En el primer partit que han disputat, s'han enfrontat al C.P. Dertusa, a qui han guanyat amb més dificultat de l'esperat. El joc de l'equip no ha estat bo, però el resultat ha sigut el millor del partit. L'1 a 5 manifesta la superioritat calafellenca damunt la pista, amb un equip més rodat que el tortosí. Els gols han estat obra de Javi Luna (2), Javi Martínez (2) i Joan Totosaus.


En el segon partit, els calafellencs s'enfrontaven al conjunt amfitrió, el C.P. Alcanyís. La victòria ha costat d'arribar, ja que el partit estava empatat a tres gols, a manca de 10 minuts pel final. El resultat ha estat de 5 a 3 pels calafellencs, amb gols de Javi Martínez (3), Javi Luna i Miguel Ángel Perín.


Després de la fase de grups, aconseguint el primer lloc, els calafellencs han gaudit del dinar que havia preparat el conjunt amfitrió, amb la resta d'equips participants en el torneig.


A la tarda, en la primera semifinal, el Calafell s'ha imposat a l'Alcalà, amb més facilitat de l'esperat. El 7 a 1 final demostra la superioritat verd-i-blanca, davant un conjunt madrileny que no disputa una competició regular. Els gols han estat marcats per Javi Martínez (3), Javi Luna (2) i Joan Totosaus (2).


En la final, davant el C.P. Sant Celoni, que s'havia imposat al conjunt local de l'Alcanyís en l'altra semifinal (5-1), els veterans del Calafell han jugat un partit molt seriós. En el descans, l'empat a un gol reflectia la igualtat sobre la pista. Però, en el segon temps, el Calafell ha marcat un gol més que li ha donat el títol. Els golejadors han estat Javi Martínez i Javi Luna.


Aquí us deixem unes quantes fotos de la nostra participació en el I Torneig 12 hores d'Alcanyís. A gaudir! Gràcies al conjunt local per convidar-nos i esperem venir en la propera edició, a defensar el títol de campió.






























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada