dimecres, 10 de juliol del 2013

Tot a punt pel torneig!


El I torneig Internacional Ciutat de Calafell és la continuïtat del nostre torneig de Festa Major i es disputarà, per primer cop, en dues jornades. Això permet la participació de més equips i veure més partits durant el cap de setmana pels espectadors. El dissabte es disputa la fase de grups i aquests han quedat dividit de la manera que veieu en el quadre superior. En el grup verd hi ha el Cájar (de Granada), el Sant Celoni, l'Alcañiz (de Terol) i el Vallès Calafell. En el grup vermell hi trobem els equips de l'Amadora (de Portugal), el Cerdanyola, el Cubelles i el Barça.


La reglamentació és un xic més estricta que en la lliga catalana de veterans, ja que l'edat mínima per a participar-hi és de 35 anys. Com que cada equip disputarà quatre partits en tot el torneig i és molt de temps per a la categoria de veterans, s'han escurat un xic, disputant 20 minuts sense parar per part. Els temps morts són de 30 segons per part i equip. Amb això, es pretén donar un major ritme a la competició i evitar els retards en els horaris dels enfrontaments. Tot a punt per a l'espectacle!


A més, després d'uns quants anys d'experiència, recomanem els equips que tinguin una bona hidratació. Bebeu força aigua, ja que suareu molt. Per aquest motiu, l'organització ha previst que els jugadors es puguin banyar a la piscina-spa Vilarencaqua. I, probablement, rebreu alguna sorpresa més d'última hora...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada