dimarts, 2 de juliol del 2013

El degà, també present



El degà de l'hoquei català, el Cerdanyola CH, també serà al nostre torneig d'estiu. Els vallesans participaran per segon cop consecutiu en el torneig de Calafell. L'any passat ja vam poder gaudir de la seva presència i vam poder veure a Quim Paüls en acció, un dels seus símbols. El Cerdanyola CH va quedar en tercera posició, guanyant-nos en el partit corresponent.

Amb una plantilla força més experimentada, el Cerdanyola CH ha quedat a mitja taula en la lliga A de veterans, sense patir pel descens, com en anys anteriors. La incorporació de Joan Carles Aguilera, a principis de temporada, i la bona actuació dels seus porters han fet del Cerdanyola CH un equip difícil de batre.


També amb el Cerdanyola CH ens ho hem passat molt bé en els sopars que hem fet a la lliga A, enguany. En primer lloc, al nostre restaurant del nostre patrocinador, La Gran Muralla. Després, en el Club de Tennis de Cerdanyola.


Els partits disputats davant el Cerdanyola CH han acabat amb resultats ajustats, però sempre amb victòria dels vallesans. A Calafell, el resultat va ser de 5-6. A Cerdanyola, el partit va acabar amb un 5-4. Aquí podeu veure uns fragments del primer partit i del segon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada