diumenge, 14 de juliol del 2013

La final somniada

VS

El I Torneig Internacional Ciutat de Calafell tindrà la final somniada, el Futbol Club Barcelona s'enfrontarà a l'equip local, el Club Patí Calafell, a partir de les 13:00 hores. Els dos equips han guanyat els tres partits dels seus grups respectius i han acabat amb nou punts, invictes! La final promet ser molt anivellada i competida, tot i la clara superioritat tècnica blaugrana, ja que tot el torneig ha estat molt equilibrat en quant a resultats.


Els aficionats calafellencs podran gaudir dels jugadors blaugranes, com Josep Enric Torner, Gaby Cairo, Lluís Segarra, Toni Rovira (a dalt), Daniel Coll, Miquel Plaza, Jordi "Tino" Martínez i Xavier Segarra (a baix), en una final que promet ser d'allò més emocionant.

Pel C. P. Calafell, disputar la final del torneig que organitza, davant el Barça, és un premi il·lusionant per tancar una temporada que ha estat molt dura, en tots els sentits, especialment l'anímic. Segur que voldran dedicar un gran partit al company Eugeni Collado, que no va poder veure el partit que van disputar al Palau Blaugrana. "Chico", va per tu! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada