dimarts, 16 de juliol del 2013

Classificació del grup vermell

Després dels resultats del grup vermell, la classificació va quedar de la següent manera:


F.C. Barcelona - 9 punts
Els blaugranes no van resoldre els seus partits de la fase de grups amb excessiva diferència de gols, però sí amb certa solvència. El Cerdanyola C.H. els va fer molt difícil aconseguir la victòria, per només 2-3 i en els darrers instants. Els petits detalls van ser decisius. El C.P. Cubelles tampoc li va posar fàcil.

Cerdanyola C.H. - 4 punts
L'empat a tres gols amb el C.P. Cubellles, en els darrers minuts, va donar el punt al Cerdanyola que li permetia ser segon de grup. Tot i ser un resultat un xic sorpresiu, cal dir que els vallesans comptaven amb dos homes que no juguen habitualment la lliga A i, a més, només en el primer partit van disposar de la seva estrella, Paüls.

C.P. Cubelles - 2 punts
Els del Garraf van fer una fase de grups molt irregular, fent suar el Barça, empatant sorprenentment amb el Cerdanyola i amb l'equip portuguès de l'Amadora. Va tenir a tocar la segona plaça del grup, però també podia haver quedar en darrer lloc. El què està clar és que, any rere any, és un equip més rocós al que costa guanyar.

A.A. Amadora - 1 punt
L'equip portuguès va començar el torneig rebent una golejada del Cerdanyola i el Barça, però es va recomposar per a lluitar davant un rival més assequible per a ells, com el Cubelles. L'empat demostra que ho va aconseguir, segurament gràcies al seu entrenador, excampió del món (Américo Solipa).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada