dijous, 18 de juliol del 2013

Històries del I Torneig Internacional Ciutat de Calafell (I)


Els equips fan cua per a jugar el nostre torneig. La possibilitat de venir a Calafell en el mes de juliol i gaudir de la platja és un bon reclam per als equips. Però, a més, una bona organització que cuida molt bé els petits detalls ajuda a que sigui un torneig al que tothom vol assisitir. Tant és així que alguns equips arriben més aviat que els membres de la pròpia organització... i això que la Festa Major no havia començat!


La calor és la protagonista del nostre torneig. Ja de bon matí, remenant les taules, els jugadors calafellencs fan la primera suada. L'Eugeni i el Josep Maria es van despilotar per a moure taules i cadires, preparant el sopar del vespre.


La implicació de companys que no juguen el torneig, però que ens segueixen i ajuden sempre, com el Jordi Rivillas, l'Eugeni (ara), el José Manuel, el "Cachi", el Javi Mudarra,... és imprescindible per a que tot funcioni perfectament i els que juguem els partits poguem fer-ho sense patir.


L'Epi, fent d'Epimusic, va amenitzar el torneig amb el CD de Pegatina. Molta marxa, ambient de festa, alegria i xerinol·la que no falti al nostre torneig!


El Sergi Bellés va matinar per a xiular els primers partits del torneig. Es va combinar l'horari amb López, Rovira i Benito, havent de xiular partits compromesos i difícils d'arbitrar. No obstant, se'n va sortir amb nota, però sense faltar la polèmica. Gràcies, crack!


El Sergi, a més d'àrbitre, va fer de jugador amb el C.P. Cubelles, equip amb el que juga habitualment. Però no va ser l'únic, Joan Rovira ho va fer amb el C.P. Calafell davant el C.P.H. Cájar. Després diuen que els àrbitres estan comprats...


Les botes de Joan Carné, del Cerdanyola C.H., van ser un dels atractius del torneig. Segur que molts aficionats i jugadors no s'hi van fixar, però el Joan porta imprès el twitter del seu equip en les botes. Segur que, des de la pista, farà bones piulades i ens seguirà fent les cròniques del seu equip en el blog.


Els organitzadors, amb els polos blancs que vam estrenar per a l'EVRICUP d'Holanda, van haver de fer bricolatge. Un jugador de l'Alcañiz, en un mal moment, va estampar la bota contra la porta de sortida de la pista. Això va obligar a tapar el forat de la tanca amb unes fustes. El jugador va demanar disculpes, però va ser una bona prova per a l'organització que va actuar amb molta celeritat.


L'ambient de Festa Major es va notar al Pavelló Joan Ortoll. Els "amos" del pavelló, la Penya Estrellats no va voler faltar a la cita i veure bon hoquei. Per aquet motiu van fer que la darrera parada del Correbars del dissabte fos la nostra barra situada dins el recinte. Segur que en cap dels altres llocs van beure tant bé de preu com en la nostra "tasca".


Un jugador del C.P. Sant Celoni va reforçar el C.P.H. Cájar. L'Òscar, però, no va perdre l'ocasió de jugar amb els seus companys en el darrer partit del dissabte. Els faltaven efectius i va ser un bon recanvi en alguns moments del partit davant el C.P. Calafell, amb el primer lloc del grup en joc.


El Cachi no es va voler perdre el torneig i la va estar liant en les banquetes. Aquesta foto n'és una bona mostra...


...però també va quedar "retratat" en aquest vídeo! Una imatge val més que mil paraules del bon rotllo que hi ha al nostre torneig.


Per acabar el dissabte, sopar de germanor amb tots els equips participants, a la carpa annexa al pavelló. Feia goig veure el bon ambient i el fair play entre els equips que hi van assistir.


La ubicació era molt bona per a veure el castell de focs que havíem organitzat per a tancar la primera jornada del nostre torneig. Els equips van gaudir de l'espectacle dels focs i van endur-se un bon record.


Al final, per als pocs que es van quedar fins tard, tempestades, papas, gitanos i altres van amenitzar l'after hours del dissabte. Després, tots de festa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada