dilluns, 27 de novembre del 2023

Set, hat trick i rosco

C.P. Calafell - 7

C.H. Molins de Rei - 0

El Calafell guanya al Molins de Rei, en el partit ajornat de la sisena jornada, amb un marcador clar. Tot i el set en blanc, el Molins ha tingut moltes ocasions per a marcar. Però, una brillant actuació del porter internacional, Genís Anfruns, l'ha dut a acabar, per primer cop en la seva vida, amb un "rosco" sota pals. Genís ha demanat als seus companys que li fessin aquest favor. I, tot i el setge visitant, ha pogut mantenir-se imbatut. Genís completa així un nou triomf en la seva carrera, després de la Taça Latina del 2022, on va ser nomenat millor porter del campionat, juntament amb el seu company, Josep Maria Palau.

L'altre crack de la nit ha estat el gran "Capi", completant un "hat trick" històric, amb rematades al més pur estil Casado, gairebé empotrant-se contra el pal i la tanca de fons. Tres golets que li serveixen per ser l'MVP de la nit. Els altres gols, se'ls han repartit entre Javi Luna, Ramon Ferré, Javi Martínez i David Prieto.

El primer temps ha acabat 2-0, amb gols de Luna i Tutus. El Molins ha disposat d'un penal, ben aturat per Genís, al més pur estil Trullols. Martínez ha errat una directa i l'àrbitre no ha donat per vàlid un gol de Ferré que havia rebotat en la panxa d'un defensa.

En el segon temps, el Calafell ha estat un allau en atac, tot i que el Molins ha disposat d'una directa i superioritat. Els visitants no han pogut marcar, tot i els nombrosos xuts a porta que han fet. Jose ha disposat d'una bona ocasió, llençant un tret al pal. Rivi ha hagut de deixar el partit, en el segon temps, per una molèstia al pit. En definitiva, tres punts més per a seguir en la lluita per posició Final 4.

divendres, 24 de novembre del 2023

Jornada 7

En la setena jornada de la LCV, el grup B2 continúa encapçalat per un imbatut Castellar. Aquest cop, només va guanyar als veterans de l'Espanyol per un ajustat 2 a 1. Aquesta victòria li permet seguir sumant els seus partits per victòries.

El Premià va guanyar a l'Horta, a domicili, quedant a un sol punt de diferència en la classificació. El Molins de Rei va vèncer al Sentmenat que està afluixant el ritme.

El Prat B i el Calafell tenen una sola derrota i continuen en els llocs d'honor de la taula classificatòria. La bona victòria del Calafell, a la pista del Barcino B, demostra el potencial que pot tenir l'equip en aquesta temporada.

dimarts, 21 de novembre del 2023

Ànims, Mauro!

C.T. Barcino B - 2

C.P. Calafell - 8

Els veterans del Calafell han dominat en el partit davant el Barcino B. El partit era, a priori, dels més complicats de la lliga. Però, el Calafell ha estat molt fi i ha golejat als locals, amb un joc combinatiu molt efectiu.

El Barcino B ha tingut les dues primeres oportunitats, però els verd-i-blancs han marxat al descans amb 0-5. Magnífiques triangulacions i contracops ràpids, per a trencar el quadre local, han estat la clau per a sortir victoriosos. El Calafell ha trobat les passades al segon pal, amb facilitat, la única manera de batre al porter barceloní.

El segon temps ha estat similar, tot i que el Barcino B ha tingut menys oportunitats de marcar. El Calafell s'ha posat 0-8, en el minut 10 del segon temps. En aquell moment, una lesió fortuīta de Mauro, ha trencat el partit. El jugador local ha sortit lesionat. Esperem que no sigui molt greu, tot i que tenia mala pinta! Ànims, Mauro!

El Barcino B ha maquillat el resultat, en els últims 10 minuts de partit. Tot i això, Genís Anfruns ha tingut una bona actuació sota els pals de la porteria visitant. Els golejadors calafellencs han estat Romario (3), Romeu (2), Esplugas (2) i Luna. Els tres punts consoliden el Calafell en la zona alta de la classificació.

diumenge, 12 de novembre del 2023

Jornades 5 i 6

Després de dues jornades més de la LCV, en el grup B2, continúa el Castellar com a líder imbatut. Els novells en la categoria es promocionen com a favorits per a arribar a la Final Four d'enguany. Precisament, la seva victòria davant el Mataró, segon classificat, el destaca com a clar favorit.

Mataró, Prat B i Barcino B el segueixen d'aprop. Però, ja han punxat en algun dels seus partits amb d'altres rivals. El Prat B va caure davant el Sentmenat, a casa, per la mínima.

Prrcisament, el Prat B es va endur els tres punts del Joan Ortoll, en la jornada anterior. Els veterans del Calafell es van refer de la derrota, guanyant a Horta.

dimecres, 8 de novembre del 2023

Farem història! (Volum IV)

Continúa la saga del Farem història!, amb el quart volum ja al forn. Aquest cop, el podreu trobar en el nou espai museogràfic de l'OK Experience que l'Ajuntament de Calafell està preparant, en el Pavelló Joan Ortoll. El podreu descarregar des d'un QR i llegir-lo a casa o al mòbil. Aquesta és una de les novetats que hem introduït en aquesta història del Club Patí Calafell.

En el Volum IV hi trobareu nombrosos vídeos i els següents capítols:

- Les primeres 12 hores d'hoquei.

- El segon equip no pot promocionar.

- Subcampions de Catalunya de la categoria Benjamí.

- Retorn de Casado, remontada i tercer lloc.

- Segueix la política de fer pedrera.

- Marta Vera agafa el relleu en la secció de Patinatge.

- Descens de despatx i final d'una etapa.

- La base segueix forjant jugadors.

- Els presidents del Club Patí Calafell.

- L'evolució del carnet de soci.

- El camí de retorn a Primera Divisió.

- L'arribada de Pere Gallén a la banqueta.

- Dos argentins, tres presidents i quatre entrenadors.

- El Campionat d'Europa de Patinatge Artístic i Dansa.

Tres punts collits a L'Horta

U.E. Horta - 4

El Calafell guanya a L'Horta, en una pista de parquet i gràcies a uns últims cinc minuts intensos en el final de la primera meitat.

El marcador l'obria Romario, al minut 2, amb un xut col.locat. però, un minut després, L'Horta empatava. El mateix Romario feia el 2-1, en el minut 10, desviant la bola rasa, aprofitant un refús. Romario feia el tercer, en el minut 20, aprofitant un contracop.

A partir d'aquí, un Calafell en tromba, sentencia el partit, just abans del descans. L'1-4 el feia Sergi Romeu, en el minut 22. L'1-5 el marcava Prieto, en el minut 23. I, novament, Romario feia l'1-6, en el minut 24.

L'Horta arrencava el segon temps amb força, fent el 2-6, al minut 28. L'equip local apretava, intentant eixugar la diferència en el marcador. Però, era Ramon Ferré qui marcava el 2-7, en el minut 35, amb un xut ajustat al pal que passa per sota el braç del porter, i Romario que completava el seu repòker particular, en el minut 40. El Calafell dominava per 2-8 i es va relaxar en els últims minuts, deixant descuidada la defensa i encaixant dos gols del conjunt local que maquillava el resultat.

Al final del partit, foto de la victòria, amb dues absències que estaven fent "altres coses més importants" a la pista. Bon soparet a un nou local d'Horta, on va el Lluís, i cap a casa, per a rematar la nit.