dilluns, 4 de setembre del 2017

La base segueix forjant jugadors


Equip Júnior que va participar al Torneig de l'Amistat de Sant Sadurní d'Anoia

L'equip Júnior estaba entrenat per Ramon Solé i els jugadors que el formaven eren Joan Papiol, Joaquín Cachinero, Pere Solé, Jaume Solé, Xavi Solé, Jaume Juncosa, Manuel Casado, Antonio Carrasco, Josep Portillo i Miguel Ángel Vivas. També hi jugava el juvenil Joan Rovira.


Va quedar en tercer lloc del Campionat Provincial, disputant deu partits, assolint sis victories i un empat. Va marcar un total de cinquanta-set gols i en va encaixar trenta-set. El jugador més golejador va ser Jaume Juncosa, amb disset gols. L'equip no va disputar la Copa Diputació, en la seva categoría.


L'equip Juvenil estaba format per Óscar Nieto, Joan Rovira, Juan Luís Mudarra, Nicolàs Pastor, Gregorio Ponce, Javi Mudarra i Jaume Solé. L'entrenador era Ramon Armajach.
Va quedar en tercer lloc del Campionat Provincial, amb nou victories de tretze partits disputats. Va marcar noranta-tres gols i en va rebre seixanta-cinc. El màxim golejador va ser Joan Rovira, amb trenta-quatre gols. No va participar en la Copa Diputació, en la seva categoría. També van quedar en primer lloc del trofeig Ciutat de Sitges, en la categoría Juvenil, davant del C.P. Sitges i el C.P. Sant Pere de Ribes.


Els jugadors Óscar Nieto (porter), Joan Rovira, Nicolàs Pastor i Juan Luís Mudarra van ser seleccionats per a jugar el Trofeig de l'Anxaneta (Vilafranca del Penedés), amb la selección del Baix Penedés, quedant campions de la categoría.

L'Infantil "A" estaba format per Jordi Fontanillas, Daniel Espinosa, José Manuel Trinidad, Ramon Ferré, José Antonio Espinosa i Juan Luís Cachinero. L'entrenador era José Manuel Espinosa.

L'Infantil "B" estaba format per Jordi Sevé, Frederic Sevé, "Pitu" Olaya, Vicente Vicària, Jordi Casanovas i Francec Borrell. L'entrenador era Frederic Sevé.
L'infantil "A" va quedar en tercera posició del Campionat Provincial, amb nou victories d'onze partits disputats. Va marcar cent dotze gols i en va encaixar vint-i-cinc. El màxim golejador va ser Ramon Ferré, amb quaranta-tres gols. Va ser eliminat a les semifinals de la Copa Diputació pel Reus Deportiu. També va ser subcampió del Torneig Ciutat de Sant Celoni, on van participar el Caldas (1-2), el Sant Celoni (4-3) i el Roda de Ter (5-3).

L'Infantil "B" va quedar en quarta posició. amb tres victories i set derrotes. Va fer trenta-vuit gols i en va encaixar seixanta. El màxim golejador va ser Frederic Sevé, amb vint-i-cinc gols. Va jugar. també, la Copa Diputació, no arribant a la fase final. Va quedar subcampió del Trofeig Ciutat de Sitges, on van jugar amb l'equip amfitrió i el Sant Pere de Ribes.

Resultats de la Copa Diputació, en la categoría Infantil


Selecció de Tarragona Infantil

Dos jugadors de l'Infantil "A", Juan Luís Cachinero i Ramon Ferré, van ser seleccionats per a jugar el torneig anual de seleccions comarcals. Els altres jugadors que configuraven la selección provincial eren Rubén, Badia, Alberto, Toni (Reus Ploms), Julivert (Vendrell), Ribas, Pachon i Peter (Reus Deportiu).La selección de Tarragona va quedar primera del Campionat de Catalunya de seleccions, per davant de la selección del Barcelonés Nord, amb un sol empat i quatre victories.

Aleví "A" del C.P. Calafell, la temporada 1988/89, foto cedida per Javi Luna

L'aleví "A" estaba format per David Totosaus, Javi Luna, Àlex Garcia, Francisco Trinidad, Jordi Montserrat, Jordi Rivillas, Josep Solé, Damià Serrano i Manuel Casado. L'entrenador era Rafel Weiler.


Equip Aleví "A" del C.P. Calafell, en la temporada 1988/89

Va ser subcampió del Campionat Provincial, amb quinze victories i un empat, en disset partits disputats. Va marcar cent cinquanta-nou gols i en va rebre vint-i-sis. El màxim golejador va ser Francico "Paco" Trinidad, amb quaranta-nou gols. Àlex Garcia es va endur el trofeig a la regularitat de la Challenge de Calafell Ràdio.

Joan Colet, entrega el trofeig a la regularitat a Àlex Garcia, foto cedida per Isidoro Garcia

L'equip Aleví "B" estaba format per Joan Romeu, Xavi Solé, Josep Rion, David Raventós, Eugeni Collado, Marc Riera, José Manuel Núñez i David Vilanova. L'entrenador era Albert Almirall, el "Motoret".
Va quedar en tercera posició del Campionat Provincial, amb onze victories i tres derrotes. Va marcar vuitanta-dos gols i en va encaixar quaranta-tres. El màxim golejador va ser David Raventós, amb vint-i-cinc gols. No va assolir la fase final de la Copa Diputació.

Resultats de la Copa Diputació, en la categoría Aleví


L'equip Aleví "A" va disputar el II Trofeig Raspeig d'hoquei base, jugant contra l'Alberic H.C. (València) i el C.P. Raspeig (Sant Vicenç de Raspeig, Alacant).
Alineació de l'equip Benjamí "A" en la trobada d'hoquei base

L'equip Benjamí estava format per Josep Maria Palau, Gerard Solé, Joan Rodríguez, Elvis Montejo, Josep Costa, Guillem Solé, Vñictor Vellvé, Jordi Romeu, Daniel Palau i Oriol Miracle. L'entrenador era Josep Maria Palau.Van quedar quarts en el Campionat Provincial, disputant deu partits i aconseguint quatre victories. Van marcar cinquanta-vuit gols i en van rebre trenta-nou. El màxim golejador va ser Elvis Montejo, amb divuit gols. També van disputar la Copa Diputació i el Trofeig Ciutat de Sitges, quedant en tercera posició.

Resultats de la Copa Diputació, en la categoría Benjamí


A la trobada d'hoquei base, hi van participar els equips del Calafell "A", el Calafell "B" i l'Hospitalet H.C., en la categoría benjamí. L'Hospitalet H.C. va quedar campió, per davant del Calafell "A". Els dos equips calafellencs van comptar amb jugadors de l'escola d'hoquei que no van disputar el campionat provincial, encara.

En la categoría aleví, el campió va ser l'Hospitalet H.C., també, per davant del Calafell "A" i el Calafell "B". El C.T. Barcino guanyava en la categoría Infantil, per davant del Calafell "B" i del Calafell "A". L'equip juvenil va quedar campió, per davant del Casal l'Espluga i el C.E. Vendrell. L'equip Júnior Calafell "A", també va ser campió, per davant de l'Hospitalet H.C. i el Calafell "B".

Patinadores del C.P. Calafell, en un seminari de Patinatge Artístic

La secció de Patinatge del Club Patí Calafell seguía aconseguint èxits esportius, en les diverses categories on tenia patinadores.

Patinadores del C.P. Calafell, en un seminari de Patinatge Artístic

Marta Vera i Maria Almirall, en el Trofeig de la Mercè

Maria Almirall, segona en el podi del Trofeig de la Mercè

Susana Mata, en el campionat d'Espanya, disputat a Alcobendas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada