dimarts, 13 de juny del 2017

Segueix la política de fer pedrera


La IV Trobada d'Hoquei Base ja es convertia en el torneig de pretemporada pels equips de la base del C.P. Calafell. Era com la presentació en societat de tots els equips del club i es disputava durant un cap de setmana de setembre, just abans d'iniciar el campionat provincial. Constava de triangulars en les categories de benjamí, aleví, infantil, juvenil i júnior.



El Calafell "A" va aconseguir el primer lloc del torneig, en la categoria Aleví, derrotant L'Hospitalet H.C. i el Calafell "B". En les altres categories, no hi va haver la mateixa sort pels equips locals.


L'equip Júnior estava entrenat per Ramon Solé. El C.P. Calafell-Joieria Solé estava format per Jon Papiol, Miguel Ángel Vivas, Xavi Solé, Antonio Carrasco, Manuel Casado, Pere Solé, Joaquín Cachinero, Jaume Juncosa, Jacob Balaguer i Jaume Solé. Molts d'ells ja disputaven minuts amb el conjunt de Primera Catalana, per a anar agafant experiència en categories superiors.


El C.P. Calafell-Joieria Solé va quedar en tercer lloc del campionat, per darrera d'un fortíssim J.E. Flix i el Reus Deportiu. No es van disputar tots els partits del campionat, però la classificació va ser clara, en favor del conjunt de Flix.

 
El màxim golejador de l'equip va ser el jove juvenil Jaume Solé, amb vint-i-dos gols. Joaquín Cachinero en va aconseguir vint.
 

El Juvenil del C.P. Calafell va quedar en tercera posició, per darrera del Reus Deportiu "A" i del C.E. Vendrell. L'equip Juvenil estava format per Andrés Olaya, Jaume Solé, Antonio Carrasco, Xavi Solé, Joan Rovira, Juan Luís Mudarra, Jordi Solé, Javier Mudarra, Nicolàs Pastor i Gregorio Ponce. L'entrenador era Ramon Solé.


El màxim golejador també va ser Jaume Solé, amb cinquanta-sis gols. El van seguir Antonio Carrasco i Xavi Solé, amb trenta-un gols. Joan Rovira en va marcar vint-i-nou i Juan Luís Mudarra en va fer vint-i-sis.


A final de temporada, els dies 21, 22 i 23 de maig de 1988, l'equip Juvenil va participar en el XV Torneig de l'Amistat, organitzat per l'A.A. Noia Freixenet. En la primera fase, hi van participar dotze equips, de tot el territori nacional. El C.P. Calafell va entrar directament a la segona fase, en quedar eliminat el C.P. Ruan Alcobendas.

Pel F.C. Barcelona, van participar, com a porters: Albert Arumí i Jordi Ocerans; com a jugadors de pista: Josep Prefusta, Pablo Romagosa, Joan Carles Pérez, Carles Pobill, Francisco Martínez, Sergi Massot i Miquel Mazarico.

Pel C.P. Mudespa Mollet, van participar, com a porters: Jordi Bordas, Sergi Sánchez i Agustí Birbe; com a jugadors: Franc Arnau, Julian Abrados, Ignasi Pujol, Pere Serraviñals, David Fanés, Guillermo Muñoz, Óscar Olea i Álex Ribas.

Pel S.H.U.M. Maçanet, van jugar, com a porters: José Codina, Jordi Massa i Ricard Ciurana; com a jugadors: Ramon Rubio, Jordi Monsó, Joaquim Rubio, Josep Maria Bancells, Rafel Bancells, Albert Viader, Víctor Cid i Lluís Planes. Com a entrenador: Miquel Humbert.

Pel C.D. Vendrell, van jugar, els porters: Pedro Juan Martín i Juan Pozo "Titi"; com a jugadors: Pere Lluch, Salvador Julivert, Joan Cañellas, David Guasch, Jaume Llop, Pere Sendra, Pere Nin i Antoni Capdevila. Com a entrenador: Jordi Solans.

Per l'Igualada H.C., van jugar, com a porters: Xavier Garcia, Jordi Morros i Xavier Serarols; com a jugadors: Llorenç Miquel, Jordi Espinalt, Jordi Massana, Daniel Moncunill, David Gabaldón, Jordi Guillén, David Serarols i Ramon Figueres. Com a entrenador: Roc Mestres.

Pel C.P. Tordera, van jugar, com a porters: Jordi Flores i Miquel Comas; com a jugadors: Santi Serra, Josep Flores, Francesc Camps, Deluca Pujol, Josep Serra i Josep Soler. Com a entrenador: Joan Fanegas.

Per l'U.E. Horta-LaVanguardia, van jugar, com a porters: Francisco Javier Carull, Gabriel Rodríguez i Enric Batlle; com a jugadors: Joan Carles Riera, David Olmo, Óscar Blanco, Sergio Pascual, Jaume Julià, Carlitos Fernández, Ricardo Hereder i Sebastián Oliva. Com a entrenador: Lluís Galbas.

Pel C.P. Vilafranca-Caixa Penedés, van participar, com a porters: Óscar Navarro, Jordi Mestre i Miquel Sigüenza; com a jugadors: Carles González, Joan Carles Esteve, Antoni Eugeni Cabrera, Josep Mitjans, Jordi Valls, Xavier Viñals, Joan Roig i Pol Lluch. Com a entrenador: Josep Arnabat.

Pel C.P. Ruan Alcobendas, van participar, com a porters: Jorge Gullón i Javier Gómez; com a jugadors: Eduardo Da Costa, Mario Buñuel, Juan Carlos Pérez, Guillermo Molina, Claudio Sánchez i Ignacio Pérez. Com a entrenador: Antonio Ferrer.

Pel C.P. Cata Voltregà, van participar, com a porters: Xavier Serratosa i Lluís Xandri; com a jugadors: David Marcos, Dani Adam, Fernando Moreno, Miquel Colom, Carles Mata, David Puntí, Joan Ferran i Xavier Sala. Com a entrenador: Joan Font.

Per l'A.A. Noia Freixenet "A", van participar, com a porters: Josep Maria Gustems, Antoni Renau i Lluís Sisternes; com a jugadors, Antoni Albiol, Albert Calduch, Manuel Martín, Jordi Sabater, Lluís Hill, Jordi Guzmán, David Hielga i Gregori Escalona. Com a entrenador: Ramon Olivé.

Per l'A.A. Noia Freixenet "B", van participar, com a porters: Carles Pascual i Carles Mata; com a jugadors: Santi Carda, Jordi Roca, Josep Maria Bel, Antoni Ballabriga, Emmanuel Lino, J. Diego Lupión, Francesc Arnán i Jaume Pavia. Com a entrenador: Fernando Andreu.

Pel C.P. Calafell, van participar, com a porters: Joan Papiol i Miguel Ángel Vivas; com a jugadors: Jaume Solé, Antonio Carrasco, Xavi Solé, Joan Rovira, Juan Luís Mudarra, Jordi Solé, Javier Mudarra, Nicolás Pastor i Gregorio Ponce. Com a entrenador: Ramon Solé.

Els àrbitres del torneig van ser els senyors M.A. Martí, Vilanova, Aragonés, Torné, Gustems i Cirera.


El campió del torneig va ser el S.H.U.M. Maçanet que va derrotar el F.C. Barcelona, en la final, per un contundent 5 a 1. El C.P. Calafell va disputar el partit per l'onzè lloc, davant el C.P. Mollet, amb qui va perdre en la tanda de penals, després d'empatar a tres gols.

Fitxa de delegat de Segundo Trinidad, de la categoría Infantil, cedida per ell mateix
 
L'equip Infantil del C.P. Calafell estaba format per Óscar Nieto, Jordi Sevé, Juan Luís Cachinero, Gregorio Ponce, Nicolàs Pastor, Javier Mudarra, José Antonio Olaya, Vicente Vicària i Jordi Casanovas. L'entrenador era Frederic Sevé.
 

El C.P. Calafell va fer vuit punts en el campionat provincial, quedant en la setena posició de la classificació. El màxim golejador va ser el jove Juan Luís Cachinero, infantil de primer any, amb tretze gols marcats. José Antonio "Pitu" Olaya i Gregorio Ponce van empatar a onze gols.




L'Aleví A del C.P. Calafell-Serveis Catalans estava entrenat per Juan Manuel Espinosa "Epi". El formaven Joan Romeu, Jordi Fontanillas, Frederic Sevé, Óscar Vidal, José Antonio Espinosa "Epi", Ramon Ferré, Josep Rion, David Raventós, Xavier Solé i Eugeni Collado.


L'Aleví B del C.P. Calafell-Servimar estava entrenat per Albert Almirall. Els jugadors eren David Totosaus, José Manuel Núñez, Marc Riera, Javi Luna, Jordi Montserrat, Francisco Trinidad, Josep Solé, Àlex García i Manuel Casado.


Després d'un campionat molt igualat, el C.P. Calafell "A" va quedar tercer, just per davant del C.P. Calafell "B", amb només dos punts de diferencia. El campió va ser el C.N. Reus "Ploms" i el segon classificat va ser el Reus Deportiu "A".


El màxim golejador de l'aleví "A" va ser José Antonio Espinosa "Epi", amb setanta-nou gols. El va seguir d'aprop Ramon Ferré, amb setanta-un gols. El màxim realitzador de l'aleví "B" va ser Francisco Trinidad, amb cinquanta-tres gols.


Alejandro García, a la pista del Torredembarra. Fotografia cedida per Isidoro García
 

L'equip Benjamí estava format per Josep Maria Palau, Damià Serrano, Josep Costa, Jordi Romeu, Gerard Solé, Elvis Montejo i Joan Rodríguez. Va quedar en onzena posició del Campionat Provincial de Tarragona.


El màxim golejador va ser en Damià Serrano, amb quaranta-tres gols dels noranta-quatre que va marcar tot l'equip.

Cartell del Torneig de Montgrós, cedit per Isidoro García

Aquest equip Benjamí va disputar la I Diada d'Hoquei "Montgrós" que organitzava el Ribes C.P., a Sant Pere de Ribes, durant la pretemporada.
Cartell del I Trofeig Hoquei de Sitges, cedit per Isidoro García

Diversos equips del C.P. Calafell van disputar el I Trofeig Hoquei organitzat pel C.P. Sitges, a final de temporada. Concretament, hi van participar els equips Benjamí, Aleví i Infantil del club.

 
També, en la categoría Benjamí, el C.P. Calafell va disputar l'XI Diada d'Hoquei Patins, organitzada per l'Escola Samà de Vilanova i La Geltrú, també a final de temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada