diumenge, 4 de juny del 2017

Feina feta!

C.P. Sant Celoni "B" - 4
C.P. Calafell - 11

El darrer partit de la temporada, recuperant un partit ajornat davant el C.P. Sant Celoni B, va acabar amb una vistòria àmplia, més de l'esperat, davant un conjunt local que va posar resistència. No obstant, la defensa a l'home del Calafell es va acabar imposant i va evitar que el Sant Celoni es trobés còmode, en tot moment.

El conjunt local va obrir el marcador, amb un gol que va sorprendre el porter visitant, Josep Maria Hernández, que estrenava casc. Però, tres gols consecutius de Xavi Esplugas, el reforç cubellenc d'enguany del Calafell, van donar la volta al marcador. El primer va ser en una internada a l'àrea culminada amb una arrossegada ajustada al pal. El segon va ser una "castanya", un xut ras i creuat, des de la banda. El tercer, un xut inapel·lable que el porter local no va poder aturar.

Amb l'1 a 3, el conjunt calafellenc es va fer amb el domini del partit i Javi Martínez marcava el quart gol pels visitants. El Sant Celoni B escurçava distàncies, amb un xut a l'escaire de Jordi Paituví. Javi Luna iJavi Martínez marcarien els dos gols del Calafell, abans del descans. Mentre el Sant Celoni en faria un més, per a posar el 3 a 6 en el marcador, al descans.

El segon temps, va arrencar amb un gol d'Epi i un altre de Ramon Ferré, rematant una bola morta dins l'àrea, amb un xut creuat i fort. Javi Martínez marcaria dos gols més pel Calafell, Javi Luna faria l'últim gol verd-i-blanc, en transformar un penal de xut ras i arran de pal, i el Sant Celoni en faria un de sol, completant el marcador de 4 a 11 pels visitants.

D'aquesta manera, el Calafell tancava el campionat amb una nova victoria, esperant la resolución del Comité de Competíció que podría donar-li el segon lloc, tot i tenir 5 partits per a disputar, ja que els equips rivals no han posat data per a jugar-los. Veurem què passa la semana vinent!