dimarts, 27 de novembre del 2018

Romario sentencia a manca de sis minuts

C.P. Calafell - 6
Mollet H.C. - 3

Els veterans del Club Patí Calafell sembla que s'han fet seves Les Casernes de Vilanova i ja sumen dues victòries, fent de locals. La darrera, ahir a la nit, davant l'experimentat Mollet H.C. de Raigoso i Roura. El partit, però, va ser força igualat, quan a manca de sis minuts, amb empat a tres en el marcador, va despertar la bèstia "Romario" per a decidir el partit, amb un hat trick.

Aquí podeu veure algunes imatges dels primers minuts de joc, on el Calafell patia davant els constants atacs i contracops vallesans. El partit va trigar un xic en arrencar, ja que encara no es tenia el cronòmetre per la mà i no es podien posar els minuts de joc. Aquest fet, va refredar els locals i van començar un xic desubicats. Però, poc a poc, van anar entrant en el partit i posicionant bé la defensa.

El primer gol del partit el marcava Albert, pel Mollet H.C., aprofitant un cert desconcert defensiu i una errada de marcatge. Era el 0 a 1 i només havien transcorregut cinc minuts de joc.

El Calafell, poc a poc, va anar millorant en defensa. Però, no acabava de tenir bones ocasions, en atac. Un Mollet ben plantat evitava jugades clares de remat dels davanters locals, Epi i Romario. No obstant, un penal clar sobre Romario, suposaria el gol de l'empat, de xut ras per la dreta de la porteria.

No obstant, poc abans del descans, Raigoso transformava un penal, a favor del Mollet, després que Palau aturés el xut inicial. Amb el marcador 1 a 2, favorable als vallesans, acabava el primer temps. El Calafell havia millorat en defensa, però no acabava de definir en atac. El Mollet, d'altra banda, tampoc tenia gol, ja que no disposava de Pepe Busquets, pendent d'una operació, al que desitgem una ràpida recuperació!

El segon temps començava amb un Calafell que seguia ben posicionat en defensa i concentrat, evitant deixar espais a Raigoso i intentant que Miky Roura no rebés la bola. En la primera jugada col·lectiva del Calafell, arribava el gol de l'empat. Javi Luna assisteix a un desmarcat Epi, creuant la bola pel mig de la defensa vallesana, que finta al porter visitant per a definir de cullera al primer pal.

Just després, amb un Calafell llençat en atac, Perín és expulsat amb targeta blava i el Calafell es queda amb un jugador menys en pista, durant un minut, ja que es va perdre un minut més entre la retirada del jugador i el llençament de la falta. Afortunadament, pel Calafell, Palau atura el llençament i evita que el Mollet s'avanci, novament.

El Calafell, molt atent en defensa, aconsegueix fer alguns contracops. En un d'ells, Javi Luna, arrossega la bola a l'escaire de la porteria del Mollet, de manera inapel·lable, per a posar en avantatge als locals, 3 a 2, per primer cop en el partit. Era el minut catorze de la segona meitat. Però, el Mollet, poc després, aconsegueix el gol de l'empat, amb un xut lateral d'Albert que entra per l'escaire de la porteria local, de manera imparable. Era el 3 a 3.

Però, a manca de sis minuts pel final, amb un Mollet intentant fer el gol de la victòria, el Calafell aconsegueix fer un contracop, ben portat per Javi Martínez "Romario", rematant al primer pal, a mitja alçada. Era el 4 a 3 i el partit es començava a decantar pels locals. Només sacar de centre, Raigoso intenta un xut des de mig camp, però rebota en les cames del mateix Romario, deixant un contracop clar pel davanter local que defineix amb un xut magistral, creuat, a l'escaire dret de la porteria visitant. Era el 5 a 3 i el Calafell sentenciava el partit, a manca de cinc minuts pel final. Raigoso es disculpava amb els companys pel xut errat que havia provocat el contracop mortal.

No obstant, encara Romario, acabaria marcant el 6 a 3 definitiu, en una jugada individual, culminada al primer pal de la porteria vallesana. El Mollet disposaria d'alguna ocasió més per a escurçar distàncies, amb un Raigoso molt incisiu, però poc afortunat.

Gran victòria del Calafell, la quarta d'aquesta temporada, que deixa l'equip en la tercera posició provisional del campionat, havent disputat els set partits. El proper rival serà el Sant Celoni, el cuer de la classificació, però un equip molt potent que porta diverses temporades disputant la Final Four i que voldrà remuntar posicions.

En el tercer temps, els dos equips van brindar amb cava, primer calent i després fresc, pels diversos aniversaris d'alguns dels seus components, al Red Bar de Vilanova, Miky Roura, Jordi Cañellas i Joan Totosaus. A poca distància, en una altra taula, els àrbitres Torner, López i López Jr. sopaven, després de veure i xiular el partit.

diumenge, 25 de novembre del 2018

Ens visita el Mollet

C.P. Calafell - Mollet H.C.
dilluns 26 de novembre, a les 22:00 hores
Pavelló de Les Casernes de Vilanova i la Geltrú
(Plaça de Les Casernes, s/n)

El Calafell rebrà el Mollet, a Vilanova, en un partit que, en les darreres temporades, ha estat molt igualat. La passada temporada, sense anar més lluny, el Mollet va guanyar per la mínima (6-7), al pavelló Joan Ortoll. A la primera volta, el Calafell va estar a tres minuts d'emportar-se un punt de Mollet, quan Raigoso va marcar el gol definitiu (6-5), en un partit molt igualat.

En la resta de la jornada, el Vilanova es desplaça a la pista del Barcino B. El Barça jugarà a Blanes, davant el Cuatro Vientos. El Malgrat visita la pista de parquet del Sant Cugat. El Noia rebrà el Canet, a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní. El Sant Celoni A es desplaça a La Garriga. Tancaran la jornada els dos equips del Congrés, enfrontant-se entre sí.

dimarts, 20 de novembre del 2018

La "moviola" al Palau Blaugrana

El partit començava amb gols, dos en dos minuts de joc, marcats per Ramon Ferrer (FCB) i Javi Martínez "Romario".

Nani Càceres marcava el 4 a 1, aprofitant el refús en un penal, aturat per Palau, en el minut 14 de la primera meitat.

El Barça continuava apretant i posant setge a la porteria verd-i-blanca.

Javi Martínez "Romario" fallava un penal que podia haver estat el 7 a 2, en el minut set del segon temps.

I el Calafell... ¿pa cuando?

F.C. Barcelona - 10
C.P. Calafell - 3

Els veterans del Calafell no han aparegut sobre el parquet del Palau Blaugrana, tot i que han tingut ocasions per a fer algun gol més. El Barça ha aprofitat el partit per a compenetrar jugadors poc habituals en el cinc blaugrana.

Tant és així que, abans de començar el partit, semblaven ells els visitants, fent-se fotos al Palau Blaugrana.

Els primers han estat els germans Càceres, el David i el Nani. "Tino" Martínez ha fet de fotògraf improvisat. També ha debutat Marc Navarro, ex OK lliga. Ramon Ferrer ha disputat el seu segon partit de blaugrana.

Precisament, ha estat Ramon Ferrer qui ha obert el marcador, als trenta-set segons de joc, rematant una bola morta, aturada per Palau, després d'una magnífica jugada individual de Miguel Plaza.

Però, Javi Martínez "Romario" empatava el partit, només un minut més tard. "Romario" rematava a l'escaire de la porteria defensada per "Tino" Martínez.

Després d'uns minuts de respecte pels dos equips, el Barça tornava a avançar-se en el marcador, en el minut cinc de joc. Lluís Segarra era l'autor.

El Calafell ha aguantat aquest marcador, durant cinc minuts més, fins el deu, quan David Càceres marcava el seu primer gol, de xut creuat.

En el minut 14, el Barça ha disposat d'un penal, fet sobre Nani Càceres, que ell mateix s'ha encarregat de llençar. Palau ha aturat, en primera instància. Però, Càceres ha agafat el refús i ha aixecat la bola, rematant a mitja alçada amb l'stick completament girat. Era el 4 a 1 que ja posava el partit coll amunt pel Calafell.

El 5 a 1 el marcava Miguel Plaza, amb una jugada individual extraordinària, rematada a l'escaire de la porteria visitant. Era el minut 17 de la primera meitat. Amb aquest marcador s'arribava al descans.

El segon temps arrencava amb un gran gol de Miguel Plaza, rematant una passada de la mort de David Càceres. Era el 6 a 1.

El 7 a 1 el marcava David Càceres, culminant una jugada a la inversa, feta per Miguel Plaza i rematada per Càceres al segon pal.

"Romario" disposaria d'un penal a favor per a escurçar distàncies, però el llençament no va ni a porta i el refús no el pot aprofitar. Era el minut set del segon temps.

Tres minuts més tard, en el 35, David Càceres tornava a marcar, fent el 8 a 1. Perín fallava un gol clar, a porteria buida, amb "Tino" Martínez batut.

En el minut 40, Lluís Segarra marcava un altre gol, penetrant dins l'àrea, amb habilitat, i aixecant la bola al primer pal, sorprenent a Palau.

Cañi escurçava distàncies, en el minut 45, fent el 9 a 2, rematant dins l'àrea.

El debutant blaugrana, Marc Navarro, que ha jugat només la segona meitat, marcava el 10 a 2, en el minut 49, demostrant que encara està en plena forma física.

En el darrer minut de joc, el "Capi", Joan Totosaus, marcava el definitiu 10 a 3.

La victòria blaugrana ha estat clara i al Calafell li ha mancat intensitat, sobretot defensiva, i l'encert habitual en atac.

El tercer temps, però, a "Casa Ferreiro", se l'han endut els verd-i-blancs, tot i l'esforç de Lluís Segarra i de "Tino" Martínez, fins el darrer moment.

L'anècdota del partit ha estat la coincidència de dos Ramon Ferré, un per cada equip. El blaugrana jugava el seu segon partit de blaugrana i el calafellenc descansava.

diumenge, 18 de novembre del 2018

Retorn al Palau Blaugrana

F.C. Barcelona Lassa - C.P. Calafell
Dilluns, 19 de novembre, a les 21:30 hores
Palau Blaugrana
(Avinguda Arístides Maillol, s/n)

Els veterans del Calafell visiten el Palau Blaugrana en un partit que és de clar color local. La temporada passada, el Barça va derrotar per 11 a 3 als verd-i-blancs, en una festa de final de temporada, on cap dels dos equips es jugava res. A la primera volta, els blaugranes havien guanyat per 0 a 7, al pavelló Joan Ortoll.

En la resta de la jornada, el Canet rebrà el Barcino B; el Sant Cugat visitarà el pavelló de Les Casernes, a Vilanova; el Noia rebrà a La Garriga, el debutant de la lliga A d'enguany; el 4 Vientos anirà a la pista del Congrés B; el Mollet rebrà el Sant Celoni A i el Malgrat rebrà al Congrés A, en uns partits propis de la Final Four.

La "moviola" de Malgrat

divendres, 16 de novembre del 2018

Victòria de prestigi

C.P. Malgrat - 7
C.P. Calafell - 8

Els veterans del Club Patí Calafell van aconseguir una victòria de prestigi, en una de les pistes més complicades del campionat, la del Malgrat. L'equip calafellenc no havia guanyat mai, en la competició lliguera, en aquesta pista. El Malgrat és un dels favorits al títol i un habitual en les Final Four. En la memòria dels dos equips estava l'empat a 7 de la temporada passada i l'empat a sis, amb classificació dels verd-i-blancs en la tanda de faltes directes, en els quarts de final de la SuperCopa 2018.

El partit arrencava amb un Malgrat llençat a per la victòria, xutant des de fora de l'àrea, davant la defensa zonal visitant. Diversos xuts de Cassola intentaven perforar la porteria visitant, defensada per Josep Maria Hernàndez. Però, era el Calafell qui aconseguia obrir el marcador, posant el 0 a 1 en el marcador, mitjançant un contracop culminat per Javi Martínez "Romario", en el minut 5 de joc.

Christian Cassola empatava a un, en un xut que no va poder aturar el porter visitant, Hernàndez, tres minuts més tard. Però, "Romario" tornaria a marcar i avançaria el Calafell, novament.

Abans del descans, però, el Malgrat apretava i aconseguia capgirar el marcador. El primer gol en interceptar una passada errada a mitja pista que suposava un 2 contra 2 que culminava en el gol de l'empat. El segon, aprofitant una badada defensiva de Ramon Ferré que havia perdut la bola de vista i era aprofitada per Joan Roura, xutant ras, des de l'interior de l'àrea i, gairebé, sobre la línia de fons de la mateixa. Josep Maria Hernàndez no podia aturar la rematada i el Malgrat remuntava el partit.

A manca de tres segons per la mitja part, Perín feia una falta a la frontal de l'àrea, sobre Cassola que intentava entrar en ella pel lateral. L'àrbitre expulsa amb blava directa a Perín i deixa el Calafell amb un home menys en pista. No obstant, el Malgrat no aprofita la diecta i el marcador es queda en el 3 a 2, a la mitja part.

En la represa, el Calafell canvia bona part de l'equip per a intentar defensar els dos minuts en inferioritat numèrica. Tot i que disposa d'una clara ocasió de "Romario" per a empatar, és el Malgrat qui aprofitaria la superioritat per a ampliar distàncies, poc abans de que Perín pogués entrar en pista, novament. Un xut de Jordi Esteve, refusat per Hernàndez, però rematat per Cassola amb una mà, creuant la bola al segon pal, suposava el 4 a 2.

Ja amb igualtat numèrica, el Malgrat aconsegueix el 5 a 2 que semblava sentenciar el partit. Era el minut 4 del segon temps. Pero, l'entrada d'Epi en pista revoluciona el partit i marca el 5 a 3, rematant una jugada culminada per ell mateix, després d'una aturada del porter local que havia deixat la bola morta dins l'àrea. Era el minut 30.

Tres minuts més tard, Perín marcava el seu primer gol de la nit, posant el 5 a 4 en el marcador. Un Calafell llençat aconseguia l'empat a cinc gols, en el minut 39 de joc. "Romario" feia el seu tercer gol de la nit, en una bona jugada combinativa d'equip.

No obstant, el Malgrat aprofitava dues ocasions per a tornar a agafar distància en el marcador. La primera, recuperant la bola en una falta en la frontal de l'àrea visitant i xutant a porteria de manera imparable. La segona, en un xut de Cassola que Hernàndez, tapat per Ramon Ferré, no va poder veure. El 7 a 5 semblava, de nou, sentenciar el partit.

No obstant, el Calafell agafa despistat al Malgrat en una falta en el fons de l'àrea i "Romario" passa a Perín que estava tot sol a l'altra banda de la mateixa i aquest aprofita per a marcar, amb un xic de sort, en intentar tornar la passada i errar en la mateixa, fent que la bola entrés rasa en la porteria local. Era el minut 40 de joc. El mateix Perín, tres minuts més tard, empatava el partit, amb un xut des de gairebé l'àrea pròpia que entrava per l'escaire de la porteria local, en forma d'obús. El Calafell havia fet el més difícil, aconseguir l'empat, remuntant un marcador advers, en dues ocasions.

Quan els visitants ja donaven per bo l'empat, a manca de tres minuts, "Romario" marcava el gol de la victòria, en quedar-se sol a la frontal de l'àrea local i rematar, com si utilitzés una destral, pel mig de la part superior de la porteria defensada per Gabriel Pérez. No obtant, Jordi Esteve tindria una molt bona oportunitat per a empatar, a manca d'un minut, rematant la bola al pal. Victòria de prestigi del Calafell que ja porta tres victòries i dues derrotes en aquesta edició de la lliga A de veterans.

En el tercer temps, al Puccinella, metres i metres de pizza de tota mena. Gran sopar...

...en bona companyia, on s'hi va afegir Ramon Benito que es lamentava de no haver pogut jugar el partit...

...i amb victòria, també, dels veterans del Calafell que van guanyar als "hielos". Proper partit: Palau Blaugrana, el proper dilluns, davant el Totpoderós Barça!