diumenge, 29 d’abril del 2012

El derby vilanoví


El passat divendres vam tornar a fer d'espies. Ens vam desplaçar a Vilanova per veure el derby de la capital del Garraf. El partit prometia molt tenint en compte els antecedents. Només vam veure la segona part, ja que van començar abans i a l'horari previst estaven al descans. El resultat va ser favorable, aquest cop, al Vilanova B, per 4-2. El partit no es va acabar per un incident que va fer abandonar la pista al Vilanova A. Aquí teniu alguns dels millors moments de la segona part!


Tres equips per dues places d'ascens


Ja queda poc per acabar la lliga B de veterans i les coses es van clarificant més. El Montbui sembla tenir el campionat i l'ascens assegurats, l'avantatge és molt gran i res sembla fer-lo perillar. En canvi, el CH Valldoreix (39 punts) el Vallès Calafell (38 punts) i el CP Vilanova (36 punts) es jugaran les altres dues places. Tots tres tenen el mateix nombre de partits disputats.

dissabte, 28 d’abril del 2012

Classificació actualitzada



Després de la jornada 22, on s'han disputat tots els partits previstos, la classificació de la lliga B de veterans queda amb un líder sòlid i clar, el Montbui. Els de Santa Margarida han aprofitat la punxada del Valldoreix a la pista del G.E.i E.G. per ampliar la diferència de punts.

El segon i el tercer lloc són els què, ara, ja no estan clars. Semblava que el Valldoreix es faria amb la segona posició, però la derrota soferta a Girona el posa a tir de pedra del Vallès Calafell CP i del CP Vilanova B. Els de Sant Cugat no es poden permetre cap sotrac més, si volen mantenir la segona plaça. Tot i això, cal dir que tenen un calendari assequible fins el final del campionat.

El Vallès Calafell CP té dos punts d'avantatge vers el CP Vilanova B. Els dos equips s'han d'enfrontar en la darrera jornada en un partit que pot decidir qui puja a la lliga A, i qui no. Abans, però, els dos equips tenen un calendari complicat, amb partits difícils, que hauran de resoldre per què el darrer partit del campionat sigui com una final.

El Barcino, tot i tenir els mateixos punts que el Vilanova B té més complicat assolir la tercera plaça, ja que té dos partits jugats més. Però segur que encara donarà molta guerra en aquesta lliga d'enguany, com altres equips com La Garriga, el Vilanova A, el Cubelles o l'Esplugues. Alguns d'ells poden ser jutges de la competició.

Juguem contra el Barça!


D'aquí a unes hores jugarem davant del Futbol Club Barcelona de veterans, un dels somnis que vam tenir quan ens vam apuntar a la lliga de veterans. Sabíem que aquest any seria, gairebé, impossible de fer-ho, ja que hem començat per la lliga B, però el torneig de Malgrat ens dóna aquesta oportunitat. El FC Barcelona és el líder de la lliga A i màxim favorit pel títol. Té un equip de somni amb jugadors que cap de nosaltres hi ha arribat a jugar, segurament.


El seu líder i home gol, en Gaby Cairo, actual entrenador del primer equip de l'OK lliga.

divendres, 27 d’abril del 2012

El calendari del I Torneig 24 hores de Malgrat

 

Demà comença el I Torneig 24 hores de veterans de Malgrat de Mar. A les cinc de la tarda, el Vallès Calafell CP obrirà el torneig davant de l'equip local del CP Malgrat B. El següent partit del Vallès Calafell CP serà davant del F.C. Barcelona, a les dotze de la nit. El Vallès Calafell CP disputarà els dos partits restants a les vuit i a les onze del matí del diumenge, davant l'Arbúcies i l'UE Mataró.


El primer i el segon de cada grup disputaran les semifinals del Torneig a partir de l'una del migdia. La final serà a les cinc de la tarda, després d'un partit d'hoquei exhibició de discapacitats.

 
Sense cap mena de dubte l'enfrontament amb el FC Barcelona (líder de la lliga A de veterans) serà el partit estel·lar pels de Calafell, ja que servirà per mesurar les possibilitats que tenen de fer un bon paper a la lliga A, en cas d'ascens aquesta temporada. No obstant, cal dir que l'objectiu del Vallès Calafell CP en aquest torneig és no perdre ritme de competició en aquesta setmana de descans de la lliga B de veterans.

Els Grups del Torneig de Malgrat


El I Torneig 24 hores de Malgrat, que es disputarà aquest cap de setmana, ja té els grups de cinc equips que es disputaran els llocs d'honor i les opcions de disputar el títol en semifinals i finals del Torneig. El Vallès Calafell CP ha quedat enquadrat en el grup B, juntament amb el FC Barcelona, el CP Malgrat B, el UE Mataró i l'Arbúcies.


En l'altre grup, han quedat enquadrats els equips de veterans del CP Malgrat A, el CP Cubelles, l'UE Horta, les Llars Mundet i el Seixal (Portugal).

 

dijous, 26 d’abril del 2012

Nova equipació per Malgrat i l'EVRICUP


Els veterans del Vallès Calafell CP estrenaran nova equipatge en el torneig de Malgrat. Es tracta de la samarreta i el pantalon oficial del Club Patí Calafell, on llueixen els patrocinadors de la temporada actual del Vallès Calafell CP i al què s'afegeix el nou patrocinador pel I Torneig 24 hores de Malgrat, Generali Seguros, a través de l'Agència Aliaga.


Nou patrocinador per Malgrat



Generali Assegurances, mitjançant l'Agència d'Assegurances Aliaga (Florencia Garcia Tercero,  Agent Exclusiu de Generali Assegurances amb Nº Registre DGS C007236891122L),  patrocinarà l'equip de veterans del Vallès Calafell CP al torneig de Malgrat de Mar aquest cap de setmana. El  patrocini s'estendrà a L'EVRICUP que disputarem al mes de Setembre a Holanda i per a la propera temporada 2012 - 2013.

Amb Generali Seguros millora les teves pòlisses d'assegurances actuals de forma sorprenent i estalvia notablement:  una Companyia líder en el mercat assegurador, i una Agència d'Assegurances que compta amb una gran experiència en el sector.

Contracta les teves Assegurances amb la millor Compañia i en les millors condicions: envia'ns  un e-mail a --> agenciaaliaga@ono.com , indicant-nos les les següents dades:
  •       Nom i Cognoms
  •       Direcció
  •       Districte Postal
  •       Telèfon/Mòbil
  •       Data de Naixement / Data de carnet
  •       Tipus d'assegurança sobre la que desitges informació (automòbils, llar, vida, estalvi, salut, protecció familiar, assegurances d'empresa/negocis, ...)
  •       Comentari
Esperem que sigui del vostre interès, i, a més, contractant una assegurança a Generali i a l'Agència d'Assegurances Aliaga estareu ajudant els veterans del Vallès Calafell CP.

Pròximament  l'Agència d'Assegurances Aliaga, en els partits que juguem al nostre camp, repartirà talonaris, díptics, informant-li de totes les avantatges de les que podrà gaudir. Vine als partits i aprofita-ho !!!

Veterans som tots!!!!

dimecres, 25 d’abril del 2012

La "moviola" del segon temps


La segona part del partit davant del CT Barcino va seguir la mateixa tònica de la primera, però amb menys gols. El Barcino es va obrir una mica més en defensa i dificultava la circulació de la bola al Vallès Calafell CP.


Els dos equips milloraven en defensa, però el cansament els feia perdre força en atac. Cap dels dos equips es conformava amb el resultat i seguien fent joc ofensiu, no obstant el temps corria en favor dels locals.

La "moviola" del primer temps


El partit va ser disputat i competit. El Vallès Calafell CP dominava i sortia ràpid al contracop. El Barcino no sabia com trencar la defensa pressionant dels locals, però va aconseguir fer-ho en alguna ocasió, creant molt de perill a la porteria de Josep Maria Hernàndez.


Un fort xut des de fora de l'àrea, buscant l'escaire, de Javi Luna suposava el 2-0 pel Vallès Calafell CP. El partit es posava de cara pels locals.

dimarts, 24 d’abril del 2012

Sopar al Lizarrán en bona companyia!


Després del partit davant del CT Barcino vam anar a celebrar-ho conjuntament al nostre santuari particular, el Lizarrán. Cal dir que són un bon equip, molt competitiu a la pista i molt agradable a la taula. El sopar va estar presidit per un excel·lent ambient de germanor entre els dos equips.


A l'altra punta de la taula, els Tutus, els "primos" (cosins) conversaven alegrement del partit. Una bona actuacií dels dos porters (a l'esquerra) i els gols de Javi Luna (a la dreta), juntament amb la lluita del "Capi" (a la dreta del tot) van permetre sumar els tres punts en un partit important per la classificació.

Segueix la bona ratxa!


El Vallès Calafell CP ha recuperat el tercer lloc de la classificació de la lliga B de veterans al derrotar el CT Barcino per 4-0. El partit no ha estat plàcid pels locals que han patit més del què sembla. Els porters locals ho han aturat tot i els jugadors calafellencs no han perdonat les ocasions que han tingut en atac.

Pel Vallès Calafell CP han jugat Josep Maria Hernàndez (porter), Eugeni Collado, Ramon Ferré, Javi Luna, J.A. Espinosa "Epi" (cinc inicial), J.L. Cachinero "Cachi", Gregorio Ponce, Joan Tutusaus, Jordi Cañellas "Canyi" i David Tutusaus (porter).

Pel CT Barcino han jugat Òscar Casanovas (porter), David Viaño, Javier Fabián, Jordi Poblet, Jaume Monterde, Miguel Gudiu i Àlex Costa.


El partit prometia ser intens i disputat, donada la posició dels dos equips a la classificació (tercer i quart classificats). El CT Barcino havia guanyat en el partit de la primera volta per 3-1 i el Vallès Calafell CP no s'ha confiat i ha estat concentrat, especialment, en el primer temps.

dilluns, 23 d’abril del 2012

Jornada 22 de la lliga B de veterans

 

Avui comença una nova jornada de la lliga B de veterans amb uns partits força interessants, començant pel Vallès Calafell CP - CT Barcino que es juga avui. Com hem explicat a la prèvia, es tracta d'un partit entre dos equips forts del campionat, el tercer i el quart classificat, que demostraran el perquè de la seva classificació i competitivitat a la lliga. El CT Barcino juga molt bé els partits nivellats i amb finals ajustats. Esperem que avui sigui l'excepció!

Un altre partit interessant de la jornada es disputarà el divendres entre els dos equips de Vilanova. A la primera volta, el CP Vilanova A es va imposar en un partit dur i amb moltes targes que va fondre els llums del pavelló de les casernes. Esperem que aquest cop no sigui diferent i es vegi un partit igual de disputat entre els dos equips de la capital del Garraf.

El mateix divendres, també es disputa un partit entre el Montbui i l'Esplugues que té com a clars favorits els de Santa Margarida. No obstant, faran bé de no refiar-se i tenir paciència en batre al porter de l'Esplugues, un dels més bons del campionat.

En aquesta jornada descansa l'equip de La Garriga.

El rival d'avui, el CT Barcino



Avui juguem davant del Club de Tennis Barcino, un dels equips difícils de batre del campionat, ja que ocupa la tercera posició. La prova la tenim en el partit de la primera volta, on ens van passar factura els turrons, perdent per 3-1. No obstant, cal dir que el CT Barcino és un equip amb molta experiència a la lliga i sap jugar els partits igualats com el de la primera volta. Esperem que, avui, li poguem demostrar que vam aprendre la lliçó!


diumenge, 22 d’abril del 2012

Classificació actualitzada


La 21ª jornada de la lliga B de veterans ens ha servit per aclarir una mica més el panorama al capdavant de la classificació. Els partits ajornats disputats aquests últims dies permeten veure millor les possibilitats de cada equip.

Així, el Montbui i el Valldoreix semblen els clars favorits per disputar-se el campionat. L'empat dels de Sant Cugat davant del CP Vilanova B deixa els de Santa Margarida un còmode avantatge en el primer lloc.

La tercera posició és la més disputada. El CT Barcino ocupa aquesta posició, de moment. Té dos partits més sobre els immediats perseguidors, el Vallès Calafell CP i el CP Vilanova B. La derrota patida a la pista de l'Esplugues, en un dels partits endarrerits que tenia, per 3-0 li ha fet perdre opcions. No obstant, que ningú el doni per mort.

L'excel·lent resultat aconseguit pel CP Vilanova B a la pista del Valldoreix, empatant a cinc gols, els deixa amb un petit desavantatge respecte el Vallès Calafell CP, però el calendari li és més favorable. Per tant, tot queda obert entre els dos equips amb més opcions de quedar tercers, a hores d'ara.

La UE La Garriga, el CP Vilanova A, el CP Cubelles i l'HC Esplugues tenen poques opcions d'assolir la tercera plaça d'ascens, però seran els autèntics jutges de la competició. L'equip que punxi davant d'ells, veurà tocades les seves opcions. Al Calafell només li manca jugar amb el CP Cubelles, però a la pista dels del Garraf.

Per acabar, destacar la primera victòria aconseguida per l'equip de La Salle Bonanova, que deixa en darrer lloc de la categoria el CH Ripollet B.

La "moviola" del partit


La "moviola" del partit davant l'Esplugues no ens pemet veure cap gol, només els primers instants de tempteig del partit. Llàstima de no haver pogut captar l'emoció de la segona part, però no es pot fer tot alhora. No obstant, aquí us ho deixo!


dissabte, 21 d’abril del 2012

Celebració al "Satis"!


Després del partit, en arribar a Calafell, vam celebrar la victòria al "Satis" del Carrer Jesús. La nit va ser mogudeta, però l'MVP havia promès "hielos" i va complir!


Fins i tot el "capi" no es va voler perdre la celebració i va sumar-se a la festa.

La prèvia del partit


El Vallès Calafell CP tenia ganes de jugar el partit i, per això, va arribar molt aviat a la pista. L'escalfament es va fer etern. L'hora del partit, segons la Federació, era les 21:15h. Però, segons els calendaris dels locals, era a les 21:30 hores. Per si de cas, el vigilant ens avisava que a les 22:30h. el partit havia d'acabar-se i no es podria continuar, ja que s'apagaven els llums.


A l'escalfament va haver-hi temps per parlar de la tàctica i de fer estiraments de tota mena.

Victòria de fe!


Aquesta nit el Vallès Calafell CP ha aconseguit una important victòria in extremis a la difícil pista de l'HC Esplugues. El marcador ha estat sempre molt anivellat, però ha acabat amb un gol en els últims segons de partit que ha posat el 3-4 definitiu en el marcador.

Per l'HC Esplugues han jugat Manel Estrada (porter), Jordi Alonso, Rodrigo Lagos, José Pueyo, Joaquin Bádenas, Eduard Rodríguez i Tomàs Oltra.

Pel Vallès Calafell CP han jugat David Tutusaus (porter), Eugeni Collado, Javi Luna, "Epi", "Cachi" (cinc inicial), Gregorio Ponce, Ramon Ferré i Josep Maria Hernàndez (porter)


Un partit equilibrat en el marcador, tot i l'aparent superioritat visitant. Un marcatge a l'home ofegava l'Esplugues, però, que ha aguantat el ritme fins els darrers minuts de partit. Ajudats pel seu porter Estrada, que ho ha aturat gairebé tot, han posat dificultats per aconseguir els tres punts durant tot el partit.

divendres, 20 d’abril del 2012

Nois, nois, nois,...


Nois, nois, nois, no us desmadreu! Avui juguem amb l'Esplugues... Us deixo amb un video de la Sabrina que recorda aquelles èpoques en les que jugàvem a hoquei oficialment. Espero que us serveixi de motivació per avui i juguem al 200%. Ens farà falta, després de tants dies...

Veterans som tots!

Guanyar és qüestió de polzades!


La vida i la victòria, de vegades, és qüestió de polzades. Avui, recuperem els vídeos motivadors per guanyar els partits com el d'avui, davant l'HC Esplugues.

dijous, 19 d’abril del 2012

Un record de gran bellesa plàstica


El partit de la primera volta davant de l'HC Esplugues ens va deixar un dels reportatges fotogràfics del nostre company veterà, en Jordi Montserrat, de gran bellesa plàstica. En reproduïm algunes fotografies per il·lustrar la prèvia del partit.


El rival de demà, l'HC Esplugues


L'HC Esplugues és el proper rival del Vallès Calafell CP. El partit es juga demà divendres al pavelló poliesportiu de Can Vidalet, una pista complicada com ho demostren els resultats. L'equip de l'Esplugues ocupa els llocs intermedis de la classificació. Va fer un excel·lent inici de campionat, però ha anat perdent pistonada a mida que avançaven les jornades. No obstant, hem de destacar el seu porter, un dels millors o el millor del campionat, pel meu gust. El 6-0 de l'anada va ser molt treballat i no ens podem refiar.

L'HC Esplugues va començar el campionat guanyant a la pista de La Salle Bonanova per 2-4. Va repetir victòria davant del FD Cassanenc per 3-1, a casa. En la tercera jornada, va donar la campanada guanyant a la pista del totpoderós CH Valldoreix, per 5-6. I va seguir la bona ratxa empatant a tres davant del CP Vilanova A, a casa seva.

La primera derrota la va encaixar a la complicada pista de La Garriga, per 6-1. En la següent jornada es feia fort a casa, derrotant el CP Cubelles per 3-2. Que la pista de l'Esplugues és una de les que més costa guanyar ho demostra el 0-1 assolit pel líder, l'HC Montbui, en un partit molt travat. També el Valldoreix va suar sang per aconseguir una victòria per 1-4. Al CP Vilanova A li van posar el partit molt difícil, encaixant una derrota per 3-1. També el CT Barcino va suar molt per guanyar-los per 2-0.

Li manca jugar davant el CT Barcino (1ª volta), el G.E.i E.G., el CH Ripollet B, La Salle Bonanova (2ª volta) i FD Cassanenc.

Es tracta, doncs, d'un rival complicat i que caldrà esforçar-se molt per derrotar-lo. Aquí teniu els vídeos per poder-lo estudiar...

Moviola (I)
Moviola (II)
Moviola (III)

dimecres, 18 d’abril del 2012

Salvador Tutusaus i Rovira, un directiu incansable

Salvador Tutusaus i Rovira

Salvador Tutusaus i Rovira
(12 de setembre de 1930 - 23 de setembre de 1991)

El "Vador" de Ca l'Estasi, tal i com era conegut, va dedicar bona part de la seva vida a l'hoquei. Ell era pagès i, també, anava a ajudar en l'el·laboració dels embotits a l'obrador de Joan Ortoll. Pare de tres fills, el Daniel, el Marcel·lí i el Joan. Tots tres van jugar a hoquei i van contribuir, amb el seu esforç, a l'obtenció de molts èxits per la nostra entitat.

En Salvador va ser membre de la Junta Directiva del Club Patí Calafell, durant molts anys. Des de l'1 de juny fins el 15 de novembre de 1968, va exercir la presidència del Club, rellevant Joan Ortoll en el càrrec. Llavors va fer el traspàs a la Junta Gestora que es va fer càrrec del Club, en motiu de la sanció rebuda després del partit davant del CD Mataró. Les persones que formaven part de la Junta quan ell va ser president eren Josep Mañé Nin (vicepresident), Rafel Arans Solé (Tresorer), Ramon Ferré (secretari), Xavier Montejo (sots-secretari), Josep Hugué Pàmies, Francisco Casado Bellido i Rafel Arans Solé (delegats), Tòfol Llevadies Robert, José Collado Cortés i Salvador Hill Mañé (vocals).

dimarts, 17 d’abril del 2012

Recuperant vells costums, al Lizarran!


Hem recuperat els vells costums, després d'unes setmanes estranyes, sense competició. Molts hem anat al Lizarran a sopar, com és costum.

Entrenament, després de molts dies!


Feia dies que no ens posàvem els patins... i apareix un nou fitxatge: el Frederic Sevé, el "Fede". Encara aguanta la forma i ha creat forces ocasions de perill a la porteria del Tutus.


L'entrenament ha anat força bé per recuperar sensacions i agafar, de nou, el ritme.

dilluns, 16 d’abril del 2012

Curs de Quad (i II)


La segona ronda del curs ens la imparteix el nostre Capi, el Tutus. Se li dóna bé anar en Quad, ja que ha estrenat patins fa poc i encara manté l'equilibri, després d'alguns "hielos". De forma descarada, ja ha perdut la seva timidesa i s'ha mostrat tal i com és, tot un paràs!

Curs de Quad (I)


El dilluns passat vam poder veure els veterans provant un nou vehicle de quatre rodes. No és un patí nou, sinó un QUAD! Aquí teniu el primer d'ells passejant la canalla, després de menjar la mona. L'Epi va fer les primeres voltes en el nou vehicle flipant per la novetat.

diumenge, 15 d’abril del 2012

Jornada 21 de la lliga B de veterans

 

Demà comença la 21ª jornada de la lliga B de veterans. Cada cop queda menys i la classificació està molt apretada. Per això, en cada partit, es palpa la tensió i augmenta la pressió. I és que aquesta edició de la lliga de veterans està sent la més competida dels darrers anys, amb equips molt bons i que donen molt de nivell al campionat.

El duel més interessant de la jornada és el que disputaran dimarts el CH Valldoreix i el CP Vilanova B. No hi ha dubte que els dos equips són dels millors de la competició i ho voldran demostrar. Els demés equips restarem atents al què passi en aquest duel de titans.

En el partit avançat de la jornada, el Montbui va guanyar de forma contundent a la pista de l'UE La Garriga, per 3-9. Els de Santa Margarida estan molt forts i encapçalen la classificació del campionat.

El CP Cubelles rep el CT Barcino en un altre partit destacat. Els barcelonins estan en la lluita pel tercer lloc i també tenen un jugador sancionat, A. Costa, pels incidents davant La Garriga. Els cubellencs estan en ratxa a casa seva i voldran fer bo el factor camp. El CP Cubelles encara no ho ha dit tot en aquest campionat i encara manté opcions a seguir lluitant pel tercer lloc. Potser farem una escapadeta...

Ja divendres, el Vallès Calafell CP visita la difícil pista de l'Esplugues. Els calafellencs saben que el 6-0 del partit de la primera volta no es repetirà i s'haurà de suar de valent per fer un gol al, possiblement, millor porter del campionat. Caldrà esforçar-se per no perdre allò que ha costat tant d'aconseguir en altres pistes.

Aquesta jornada, degut a la retirada del Sarrià HC, descansa el CP Vilanova A.

Nos vamos a Malgrat de Mar


Malgrat de Mar es un municipio costero de la provincia de Barcelona (Cataluña, España). Pertenece a la comarca del Maresme, situada al norte de la provincia y es el último municipio de ésta por la costa. Hace frontera el río Tordera con la próxima comarca de la Selva, ya en la provincia de Gerona. Tiene una playa de unos 7 km y cuenta con numerosos hoteles y cámpings.


En su centro histórico destaca la iglesia de San Nicolás, con fachada de estilo neoclásico y campanario de base octogonal; templo que es conocido como la catedral de la costa debido a sus dimensiones. También cuenta con edificios de la época medieval (biblioteca la Cooperativa, antiguo hospital) y de estilo modernista (Ca l'Arnau o Torre de l'Esquena).


Destaca también el monte del Castillo (castell) coronado con un parque con magníficas vistas panorámicas sobre la población y alrededores, o el parque Francesc Macià, de reciente creación, se suman al centenario parque de Can Campassol, antiguo jardín de la casa natal de Zenobia Camprubí, esposa del Premio Nobel de Literatura Juan Ramón Jiménez.


Malgrat de Mar nace entre los siglos XIII y XIV como una pequeña aldea y se la conoce entonces como Vilanova de Palafolls. Una leyenda etimológica carente de fundamento sostiene que el topónimo de Malgrat viene de que cuando la gente de Palafolls iba a trabajar a Vilanova de Palafolls lo hacía de mal grado "Mal grat" (en catalán). Desde el siglo XIV, Malgrat de Mar se ha reconocido como núcleo destacado cultural, artístico y social. El modernismo en Malgrat de Mar también dejó huella. En este sitio podéis hacer una visita histórica por la Villa de Malgrat de Mar y conocer su patrimonio histórico.