diumenge, 31 de març del 2019

Un desplaçament molt difícil




Mollet H.C. - C.P. Calafell
divendres 24, a les 22:00 hores
Pavelló Municipal d'Esports Riera Seca
(Can Fábregas, 1-3)

El Mollet H.C. de Raigoso, Roura, Busquets, entre d'altres cracks, serà el proper rival del C.P. Calafell. El Mollet ja compta amb el porter Del Moral per a aquest partit. El Calafell va guanyar el partit de la primera volta (6-3), amb un "Romario" molt inspirat, en els darrers minuts. L'any passat, en la visita a Mollet, el Calafell va merèixer arrencar l'empat, però un gol de Raigoso, a manca de tres minuts, donava la victòria al conjunt local (6-5).


En la resta de la jornada, el Vilanova rebrà el Barcino B, en un duel interessant. El Barça jugarà davant el Cuatro Vientos de Blanes, al Palau Blaugrana. El Malgrat rebrà el Sant Cugat, que ve de guanyar el Vilanova. El Noia visitarà la difícil pista del Canet. El Sant Celoni A rebrà a La Garriga. Tancaran la jornada els dos equips del Congrés, enfrontant-se entre sí.

dimecres, 27 de març del 2019

Una part per a cada equip


C.P. Calafell - 2
F.C. Barcelona - 4

Els veterans del Calafell van plantar cara a un Barça que va venir just d'efectius i que es va anar mermant, durant el partit, per culpa de les lesions. El primer temps, el Barça va ser superior, aprofitant les errades locals per a avançar-se 1 a 4. El partit semblava sentenciat, però el segon temps va ser ben diferent. Marc Navarro i Ramon Ferrer van lesionar-se i van fer que el Barça jugués tot el segon temps amb menys potencial. Això ho va aprofitar el Calafell per a dominar el segon temps, però els pals i un Juan Ramon De Moya molt segur, a la porteria, van evitar l'empat o la victòria local.

diumenge, 24 de març del 2019

El Barça, a Les Casernes


C.P. Calafell - F.C. Barcelona
dilluns 25, a les 22:00 hores
Pavelló de Les Casernes de Vilanova i la Geltrú
(Plaça de Les Casernes, s/n)

El Barça visita la pista del Calafell, aquest cop a Les Casernes de Vilanova, en el partit de lliga d'aquesta jornada. El conjunt blaugrana és un dels favorits al títol i vistarà el Calafell, amb la voluntat de continuar sumant punts. El resultat, en la primera volta, ja va ser demolidor (10-3), en favor dels blaugranes. Aquí podeu veure alguns dels millors moments del partit.



En la resta de la jornada, el Barcino B rebrà el Canet; el Sant Cugat rebrà al Vilanova; el Noia visitarà La Garriga; el 4 Vientos rebrà el Congrés B; el Mollet visitarà la difícil pista del Sant Celoni A i el Malgrat visitarà el Congrés A, en uns partits propis de la Final Four.

Punxada i persecució arbitral


C.P. Congrés B - 4
C.P. Calafell - 3

El Calafell va punxar la roda del cotxe i l'àrbitre va provocar que l'equip abandonés el partit, a manca de 4:12 minuts per acabar. La pèssima actuació arbitral, amb diferent criteri pels dos equips. Però, sobretot, les expulsions injustificades i la premeditada actuació arbitral van fer que el Calafell marxés del partit, per a evitar possibles incidents i majors repercusions arbitrals en el partit, tot i que el resultat era de 4 a 3.

divendres, 22 de març del 2019

Campionat d'Europa de Jeunesse


Aquí podeu veure el vídeo del Campionat d'Europa de la categoria "Jeunesse", disputat a Calafell, entre l'1 i el 6 de juny de 1992. Les imatges van ser gravades i editades per Bonavista Vídeo.

dimarts, 19 de març del 2019

El Campionat d'Europa de Patinatge Artístic i Dansa


Calafell va acollir el XVI Campionat d'Europa de Patinatge Artístic i Dansa "Jeunesse", durant una setmana sencera, la primera de juny de 1992. Sense cap dubte, va ser tot un esdeveniment esportiu al municipi. La Federació Espanyola de Patinatge reconeixia, així, la gran capacitat organitzativa demostrada pel C.P. Calafell, en els anteriors campionats de Catalunya i d'Espanya.

diumenge, 17 de març del 2019

Un repte pel Calafell


C.P. Congrés B - C.P. Calafell
divendres 22 de març, a les 21:45 hores
Pista Cristina Clota
(Carrer Dublín, 5-15. Barcelona)

El Calafell visitarà la carpa del Congrés B, en una nit que preveu ser freda. En la primera volta, el Calafell va golejar el Congrés B (15-4). Però, la pista del Congrés B no se li dóna gens bé al Calafell, on no ha guanyat mai. La temporada passada, en un partit accidentat, el Calafell va vèncer al Congrés B (5-3), aconseguint tres punts importants per a la permanència. En la primera volta, els barcelonins van derrotar el Calafell (7-5), sota la lona de la carpa del Congrés. Per tant, resultat imprevisible en aquest partit.


La jornada l'encetaran el Noia Freixenet i el Barcino B, a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní. Malgrat i Cuatro Vientos disputaran un partit d'alt nivell. El Sant Cugat A visitarà el Canet. El Mollet rebrà a La Garriga, en un partit que es preveu disputat. El Vilanova rebrà el Congrés A, a Les Casernes. Finalment, el Barça i el Sant Celoni A reeditaran la final de fa dues temporades, al Palau Blaugrana.

dissabte, 16 de març del 2019

El Malgrat no cedeix cap punt


C.P. Calafell - 4
C.P. Malgrat - 8

Els veterans del Malgrat es van venjar de la derrota patida en la primera volta (7-8), davant el Calafell. Aquest cop, el Magrat va sentenciar el partit al seu favor, en els darrers nou minuts de partit, amb Ramon Benito com a director de joc. El Calafell va plantar cara, fins aquell moment, posant-se 4-5 en el marcador.


El partit arrencava amb dos gols del Malgrat, en el minuts 9 i 13. El Calafell escurçava distàncies, mitjançant Javi Martínez. En una jugada anterior, hi va haver gol de Javi Luna. Però, l'àrbitre no el va veure. Pocs minuts més tard, el Malgrat feia el 1-3. El Calafell marcava, novament, el 2-3. El Malgrat feia el 2-4 amb que s'arribaria al descans.

En el segon temps, un nou gol del Malgrat semblava sentenciar el partit, 2-5. Però, el Calafell remuntava, amb un gol de penal de Javi Martínez i un fort xut a l'escaire de Xavi Esplugas. Quedaven 9 minuts i el partit estava obert. Però, Ramon Benito es va tirar l'equip a l'esquena i va fer jugar molt al Malgrat, tirant d'ofici. Tres gols més dels visitants, posaven el definitiu 4-8.

diumenge, 10 de març del 2019

Ens visita un favorit al títol


C.P. Calafell - C.P. Malgrat A
dilluns 11, a les 22:00 hores
Pavelló de Les Casernes de Vilanova i la Geltrú
(Plaça de Les Casernes, s/n)

Els veterans del Calafell rebran el Malgrat, un dels favorits al títol, en el pavelló de Les Casernes. En la primera volta del campionat, el Calafell va aconseguir una victòria de prestigi al pavelló de Malgrat (7-8)La diferència entre els dos equips, però, és important. Així ho demostra el partit de la segona volta de la temporada passada, a Calafell, on el Malgrat va arrassar (4-10), al pavelló Joan Ortoll. El Calafell va lluitar per a no baixar i el Malgrat per a ser a la Final Four.



El Barcino B visitarà La Garriga, en el partit que enfronta els dos equips ascendits d'enguany. Barça i Mollet es retrobaran al Pavelló de Mollet, en un clàssic de la LCV A. El Congrés A davant el Canet i el Cuatro Vientos davant el Vilanova, seran dos dels partits interessants de la jornada. El Noia visitarà el Sant Cugat. Per a tancar la jornada, el Sant Celoni A rebrà el Congrés B, en un partit on els locals surten com a favorits.

diumenge, 3 de març del 2019

A casa, com a visitant


C.P. Vilanova - C.P. Calafell
dimecres 6 de març, a les 22:00 hores
Pavelló de Les Casernes de Vilanova i la Geltrú

El Calafell visitarà Les Casernes, aquest cop com a visitant, per a enfrontar-se al C.P. Vilanova. Aquesta temporada, els partits dels veterans del C.P. Calafell es juguen a Les Casernes, en motiu de les obres de remodelació del pavelló Joan Ortoll. És per això, que serà un partit amb una sensació especial el que disputaran amb el conjunt local del Vilanova. 

Cal recordar que, curiosament, l'únic partit que el Calafell ha disputat, enguany, en el seu pavelló va ser contra aquest mateix equip, amb victòria per 4 a 3. No podem oblidar que el Vilanova va tornar el "set" al Calafell, en el partit de la segona volta de l'any passat, guanyant per 7 a 1. El conjunt local va ser el finalista de la passada edició de la LCV A, derrotat a la tanda de penals pel Barça, fet que demostra el seu potencial.


A la resta de partits, el Canet rebrà el Cuatro Vientos, el Barcino B rebrà el Sant Cugat i el Barça rebrà a La Garriga, en el seu primer partit al Palau. El Noia rebrà el Congrés A, en un partit força interessant. El Mollet visitarà el Congrés B. Tancaran la jornada el Malgrat i el Sant Celoni, en un partit important per a l'accés a la Final Four 2019.



divendres, 1 de març del 2019

Massa Congrés pel Calafell


C.P. Congrés A - 8
C.P. Calafell - 3

El Congrés A va tornar a golejar el Calafell, tot i que, aquest cop, no va ser un partit tant plàcid pels locals. No feia gaire fred i el Calafell va sortir a per totes. Però, el Congrés A es va mostrar superior, sobretot en el tram final de partit, amb un joc col·lectiu com pocs equips de la LCV A demostren.