dilluns, 30 d’octubre del 2023

Ha sobrat un minut

C.P. Calafell - 3

C.H. Prat B - 4

Els tres punts han volat cap El Prat, en l'últim minut de partit. Els visitants han guanyat un partit molt igualat, amb alternances en el marcador. Els locals han merescut puntuar i, fins i tot, han tingut ocasions per a guanyar el partit. Però, al final, no hi ha hagut sort.

El Calafell ha arrencat ben plantat en defensa i ha aconseguit avançar-se en el marcador, en un contracop rematat per Javi Martínez. El Prat B ha aconseguit empatar, amb un xut ajustat al pal. La bola ha entrat plorant, després de tocar en Josep Maria Hernàndez, que ha defensat la porteria verd-i-blanca, aquesta nit.

Novament, el Prat marcava un gol similar, entrant la bola plorant, després de tocar la bola en Hernàndez. Però, Javi Martínez marcava el gol de l'empat, en una nova contra, rematant al segon pal. Amb 2-2 s'arribava al descans.

En el segon temps, el Calafell ha sortit a pel partit. Romario ha disposat d'una clara ocasió a porteria buida, rematant al pal, una doble combinació amb Epi. Pocs minuts més tard, Romario bombejava la bola a l'àrea, per a que Prieto rematés el 3-2. El gol feia justícia al bon joc del Calafell.

El Calafell volia sentenciar el partit i s'ha descol.locat un xic en defensa. Però, ha tornat a resituar-se i aconseguia frenar els atacs del Prat. L'àrbitre ha xiulat un penal molt injust de Luna sobre un davanter visitant. El Prat no ha transformat. Hernàndez ha fet una magnífica aturada.

Però, El Prat ha aconseguit empatar, a manca de sis minuts, bombejant una bola a l'àrea que ha desviat lleugerament un davanter visitant. El toc sutil i amb intenció, ha despistat a Hernàndez, canviant la direcció de la bola i tocant el pal, abans d'entrar. No obstant, el Calafell ha disposat de tres contracops per a marcar el gol de la victòria. Una rematada de Luna a mitja alçada, una de Romario que ha aturat el porter visitant i un aixeca i pica de Prieto que no ha entrat de miracle. Tot això, just abans de que els visitants marquessin el gol decisiu, en una contra, rematant al segon pal i desfent l'empat en el marcador.

Una llàstima pel bon partit del Calafell que, avui, estrenava equipació. La nova samarreta no ha portat sort als locals, haurem de jugar amb la negra, en el proper partit.

dissabte, 28 d’octubre del 2023

Tercera jornada

Ja ha finalitzat la tercera jornada del grup B2 de la LCV, amb un partit ajornat, entre l'U.E. Horta i l'Espanyol. El Castellar segueix intractable, guanyant al Barcino A. El Mataró derrota el Barcino B, a domicili, i es presenta com un altre aspirant al títol.

Mentrestant, el Calafell aconsegueix la segona victòria i es sitúa a la part alta de la classificació. El proper dilluns serà un partit important per als verd-i-blancs, ja que rebran al Prat B, al pavelló Joan Ortoll, en un partit molt anivellat.

dimecres, 25 d’octubre del 2023

Tres punts a Premià

C.H. Premià - 2

C.P. Calafell - 5

Els veterans del Calafell han guanyat en el primer desplaçament de la temporada. El rival ha estat el Premià, un equip combatiu que no ha posat en perill la victòria visitant. Ha estat un partit molt net, amb poques faltes, propi de dos equips nobles jugant a hoquei.

Al minut 2, el "Capi" rematava una assistència de Sergi Romeu, per darrera la porteria. El porter no esperava la rematada i Joan Totosaus ha engaltat molt bé la bola, enviant-la a l'escaire del primer pal.

El segon gol, però, ha trigat en arribar. Xavi Esplugas marcava de xut sec. El Premià ha fet el seu golet, 1-2, a través de Sergi Garcia, posant emoció en el marcador. Però, novament, Esplugas ha marcat l'1 a 3, en una espectacular mitja volta, dins l'àrea. Amb aquest marcador s'arribava al descans.

El segon temps començava amb un gol de falta de Sergi Romeu, rematant el toc de Prieto, a l'escaire. El porter no l'ha vist, tapat per la tanca local. El Premià ha fet el 2-4, en una bona arrossegada, des de fora de l'àrea, executada per Sergi Ortíz. Finalment, Esplugas completava el seu 'hat trick' particular amb un nou gol que sentenciava el partit. Bona actuació de Palau, sota els pals.

El sopar ha estat genial, amb bona teca i bon rotllo entre els dos equips. El Premià vol venir al nostre torneig, prenem nota. El proper dilluns, partit d'alt nivell, al pavelló Joan Ortoll, a les 21:45, davant el Prat B.

dissabte, 21 d’octubre del 2023

Resultats i classificació després de la segona jornada

Ja s'ha disputat la segona jornada de la LCV, amb el Castellar i el Prat A com a equips que comparteixen liderat. Els novells en la categoria van derrotar al Barcino B, un dels equips potents del grup. Això demostra que han entrat amb força, en la competició, i setan un dels equips a tenir en compte pel títol. El Calafell també va assolir els tres punts, en el seu debut a la competició d'enguany. En els altres partits, destaca la golejada de l'Horta, a la pista del Prat A.

dilluns, 16 d’octubre del 2023

Debut de cracks

H.C. Sentmenat - 2

Els Veterans del Club Patí Calafell han debutat al grup B2 amb una suada victòria davant el Sentmenat. Els visitants han plantat cara, en tot moment. Però, el Calafell ha sabut rematar la feina en un partit molt seriós en defensa.

El primer gol ha trigat en arribar, l'ha fet Xavi Esplugas, en el minut 15. Amb 1-0, s'ha arribar al descans. Han debutat a la competició oficial Jordi Rivillas i José Miguel López, amb minuts importants en pista. Genís Anfruns ha defensat la porteria local, durant tot el partit, amb aturades brillants.

En el segon temps, el Sentmenat ha empatat el partit. Però, Xavi Esplugas ha fet el 2-1, en el minut 7, amb un xut precís i espectacular, a l'escaire oposat, un gran gol que ha donat ales al Calafell. El segon temps ha estat de domini local, contenint els atacs visitants en una defensa zonal molt ben posada. El Sentmenat ha desaprofitat un penal per a fer l'empat, a manca de 10 minuts.

El mateix Esplugas feia el 3-1, en el minut 20 del segon temps. Un minut més tard, Romario transformava una falta directa, posant el 4-1 en el marcador que, pràcticament, sentenciava el partit. Però, els visitants tornaven a marcar, en la jugada següent.

Finalment, en un contracop, amb el Sentmenat llençat a l'atac, a la desesperada, el Calafell ha rematat el partit, fent el 5-2, amb un dos contra-ú entre David Prieto i Romario, que rematava al fons de la xarxa, a un minut i mig pel final.

Primer partit i victòria important, davant un rival que, l'any passat va treure un empat del Joan Ortoll i va guanyar a la seva pista. Tres punts importants i bones sensacions per a començar una temporada que serà llarga i difícil.

dissabte, 14 d’octubre del 2023

Primera jornada

Encetem una nova edició de la LCV (Lliga Catalana de Veterans), amb la primera jornada del grup B2, on hi juga el Club Patí Calafell. Els veterans verd-i-blancs han descansat en aquesta primera jornada, juntament amb el Sentmenat, amb qui s'enfrontarà en la segona jornada.

Però, la resta d'equips del grup han disputat els seus primers partits. Destaquem la victòria del Castellar (1-10), a la pista del Molins de Rei. Sense cap dubte, aquest nou equip és un dels favorits per a ocupar les places que donen dret a jugar la Final Four d'enguany. Un vell conegut de l'afició calafellenca, com Ramon Bassols, forma part d'aquest equip.

El Barcino B ja s'ha posat en segona posició del grup, després de derrotar el Barcino A. L'Espanyol també ha guanyat el seu partit. Mataró i Horta van empatar i sumen un punt. El Calafell i el Sentmenat obriran foc, el proper dilluns, al pavelló Joan Ortoll, a les 21:30 hores, en la segona jornada del grup B2 de la LCV.