dilluns, 29 de juny del 2020

Retorn al "nou" Joan Ortoll, CERS, Copa del Rei, Playoff i COVID-19


L'arribada de Ferran López, a la banqueta del Club Patí Calafell, la temporada 2019/20, va propiciar una de les millors campanyes del club a la màxima categoria. El remodelat pavelló Joan Ortoll es va convertir en un autèntic baluart per als verd-i-blancs que, pràcticament, es van mantenir imbatibles en la seva pista. Això va dur l'equip a classificar-se entre els vuit primers de la primera volta del Campionat i aconseguir el pas a la Copa del Rei. Però, l'equip va seguir amb pas ferm i es va classificar per a disputar la CERS, la temporada següent, i els playoff pel títol.

Però, durant la competició, cal destacar les dues victòries davant el Reus Deportiu; la derrota davant el Barça, al Palau Blaugrana, plantant cara fins el darrer minut; la derrota davant el Barça, a manca de dos minuts pel final, al pavelló Joan Ortoll; o la derrota davant el Liceo, per la mínima, encara al pavelló del Club d'Esports Vendrell.

Malauradament, una pandèmia inesperada, la del COVID-19, va provocar que la competició no es pogués reprendre. La Lliga es va donar per acabada i la Copa del Rei es va ajornar fins el setembre. Una llàstima que, una de les millors temporades del club a l'OK Lliga, acabés d'aquesta manera.