dilluns, 29 de juny del 2020

Retorn al "nou" Joan Ortoll, CERS, Copa del Rei, Playoff i COVID-19


L'arribada de Ferran López, a la banqueta del Club Patí Calafell, la temporada 2019/20, va propiciar una de les millors campanyes del club a la màxima categoria. El remodelat pavelló Joan Ortoll es va convertir en un autèntic baluart per als verd-i-blancs que, pràcticament, es van mantenir imbatibles en la seva pista. Això va dur l'equip a classificar-se entre els vuit primers de la primera volta del Campionat i aconseguir el pas a la Copa del Rei. Però, l'equip va seguir amb pas ferm i es va classificar per a disputar la CERS, la temporada següent, i els playoff pel títol.

Però, durant la competició, cal destacar les dues victòries davant el Reus Deportiu; la derrota davant el Barça, al Palau Blaugrana, plantant cara fins el darrer minut; la derrota davant el Barça, a manca de dos minuts pel final, al pavelló Joan Ortoll; o la derrota davant el Liceo, per la mínima, encara al pavelló del Club d'Esports Vendrell.

Malauradament, una pandèmia inesperada, la del COVID-19, va provocar que la competició no es pogués reprendre. La Lliga es va donar per acabada i la Copa del Rei es va ajornar fins el setembre. Una llàstima que, una de les millors temporades del club a l'OK Lliga, acabés d'aquesta manera.




El primer equip estava format pels porters Martí Serra i Albert Marimon; i pels jugadors Arnau Xaus, Sergi Torné, Sergi Romeu, Oriol Palau, Guido Pellizzari, Àngel Rodríguez i David Paris. També, van disputar minuts els jugadors del planter Borja Espinosa, Pol Jansà, Jordi Munné, Sergi Raventós i Arnau Serra. El Calafell era el tercer equip més jove del campionat.

Foto portada: infoanoia.cat

Ferran López és el nou entrenador del CP Calafell Tot l’Any

El fins ara entrenador de l’Igualada HC es posa al capdavant de la banqueta del conjunt verd-i-blanc



Calafell.TV-Calafell Ràdio
20 DE JUNY DE 2019


El CP Calafell Tot l’Any ja té nou entrenador. Es tracta de Ferran López, fins ara entrenador de l’Igualada HC, equip que ha entrenat les darreres quatre temporades. Anteriorment, el tècnic de Sant Sadurní també havia entrenat al Noia, amb qui va guanyar una Copa del Rei, una CERS i una Copa Continental. En la seva etapa com a jugador va militar al CE Vendrell, el CP Vilanova, el CP Riudebitlles i el CP Masquefa.

López dirigirà una plantilla que serà molt similar a la de la temporada passada després de les renovacions confirmades d’Oriol Palau, Àngel Rodríguez, Sergi Romeu, Martí Serra i Sergi Torné i les incorporacions fins el moment de David Paris i Arnau Xaus.

Una lliga amb 14 equips, play off pel títol


Després de l’adéu de Jordi Esteva, el club ha buscat un perfil experimentat a l’OK Lliga amb l’objectiu de mantenir l’equip a la màxima categoria de l’hoquei estatal en una temporada de canvis en el format de la competició.

En primer lloc, passa de 16 a tenir 14 equips. A més, es recupera el Play off pel títol, que es disputaran els 10 primers classificats en quatre rondes, la de vuitens, quarts, semifinal i final. En els vuitens de final queden exclosos els classificats del primer al sisè lloc. Així doncs, s’enfrontaran el 7è vs el 10è i el 8è vs el 9è al millor de 3 partits. Els vencedors disputaran les eliminatòries dels quarts de final amb els sis primers classificats també al millor de 3 partits. Les semifinals i la final, en canvi, seran al millor de 5 partits.

Qui va a la WS Europe Cup?


Els equips que arribin als quarts de final aconseguiran el passi directe a la WS Europe Cup, l’antiga Copa de la CERS. Tot i així, els dos perdedors de les eliminatòries de vuitens s’enfrontaran entre ells al millor de cinc partits i qui en resulti vencedor, també tindrà bitllet europeu.

Cap descens directe: Play off i l’OK Lliga Plata entra en joc


Una de les novetats més significatives és que hi haurà un play off de descens on els quatre darrers classificats es jugaran la permanència: l’11è s’enfrontarà al 14è i el 12è amb el 13è al millor de cinc partits: qui perdi, baixarà a l’OK Lliga Plata. En canvi, els guanyadors, si es volen salvar, també necessitaran guanyar als dos segons classificats de l’OK Lliga Plata -una categoria que també experimenta canvis perquè passa a tenir dos grups de 12 equips-. Aquestes eliminatòries seran al millor de cinc partits.

L’OK Lliga arrencarà el 21 de setembre i acabarà el 17 d’abril per donar pas als Play Offs, del 17 d’abril al 9 de juny tant pel títol com per la permanència.




Guido Pellizzari, nou fitxatge i Gerard Pujol s’acomiada del CP Calafell

El defensa arriba procedent del CE Vendrell, on hi ha jugat la darrera temporada


Calafell.TV-Calafell Ràdio
20 DE JUNY DE 2019


El CP Calafell Tot l’Any ha tancat el tercer fitxatge per la propera temporada. Es tracta del defensa Guido Pellizarri, que en la darrera temporada ha jugat al CE Vendrell. En la seva primera experiència en l’OK Lliga, ha jugat 30 partits i ha marcat 4 gols. Anteriorment, l’italoargentí també ha jugat al Valença HC de Portugal (2016-17) i al Basel suís (2015-16). Pellizarri s’uneix als fitxatges de David Paris i Arnau Xaus.


Per la seva banda, qui no seguirà la propera temporada és Gerard Pujol. El màxim golejador dels verd-i-blancs, amb 18 gols en 30 partits, posa punt i final a la seva etapa que ha durat una temporada. El davanter va arribar l’estiu passat procedent del CH Palafrugell.




El CP Calafell 2019/20 es presenta amb nou entrenador i tres fitxatges

Ferran López no es fixa objectius: 'hem de ser molt humils però ser molt valents i molt constants'

Calafell.TV-Calafell Ràdio
20 DE JUNY DE 2019


El CP Calafell ha presentat aquest dijous a Ferran López com a nou entrenador i als tres fitxatges per la propera temporada: Arnau Xaus, David París i Guido Pellizzari. L’objectiu: aconseguir la permanència sense renunciar a altres objectius en una OK Lliga amb nou format i recuperant el factor de jugar al Pavelló Joan Ortoll.

“M’agrada molt treballar tots els aspectes del joc, m’agraden els equips molt sòlids, ben estructurats a nivell defensiu però al mateix temps assumint certs riscos en atac”. Aquesta és la targeta de presentació del tècnic de Sant Sadurní, que no es vol fixar objectius d’entrada : “hem de ser molt humils però ser molt valents i molt constants, competirem fins el final cada partit”. López es dona per satisfet amb una plantilla que té “una barreja d’experiència i joventut i que és polivalent”.

Pel què fa als nous fitxatges, David París ha afirmat que “vol créixer com a jugador”. Un perfil atacant: “m’agrada fer gols però a la vegada controlar la situació“. Arnau Xaus, per la seva banda, ha explicat que és un jugador que pot jugar tant al davant com al darrere: “m’agrada donar ritme al joc i poder assistir als companys”. El darrer fitxage, Guido Pellizzari, es defineix com un jugador “molt fort físicament i psicològicament amb molt de sacrifici, puc aportar molt a la part defensiva i donar mobilitat a l’equip”.

Per la seva banda, el president del CP Calafell, Xavier Palau, ha explicat que “es van entendre molt ràpid amb el nou entrenador” i que “sense buscar expressament un tècnic amb experiència a OK Lliga, el fet que el Ferran la tingui serà un plus per a l’equip”. El president dóna per tancada la plantilla i no es cobrirà la posició de segon porter després de la marxa de Xavier Andreu. Palau ha recalcat que el principal objectiu ha de ser la permanència: “hem d’estar preparats en un any llarg i difícil amb play off”. Palau també ha explicat que s’apostarà per tenir un Sènior B a Tercera Catalana.

Els nous jugadors i tècnic han realitzat aquestes declaracions als micròfons de Calafell.tv-Calafell Ràdio una vegada finalitzada la roda de premsa a la Regidoria d’Esports. Durant l’acte també hi ha estat presents els membres de la Penya Els Estrellats, directiva, cos tècnic i la resta de la plantilla: Martí Serra, Sergi Romeu, Oriol Palau, Sergi Torné i Àngel Rodríguez.



Els noms dels patinadors i jugadors més destacats estaran a l'exterior del pavelló. | AJUNTAMENT DE CALAFELL

Font: Ajuntament de Calafell
Publicada l'1 d'octubre del 2019

El “nou” pavelló Joan Ortoll ret homenatge als principals jugadors d’hoquei i patinadors i patinadores de la història de Calafell.

És la primera part d’una museïtzació sobre uns esports molt arrelats al municipi


Les obres de remodelació del pavelló poliesportiu Joan Ortoll inclouen un homenatge als principals jugadors d’hoquei i patinadors i patinadores de la història de Calafell. Els seus noms estaran inscrits a les façanes exteriors de l’edifici, per perpetuar el seu record i agrair la seva aportació a l’històric Club Patí Calafell.

La llista de noms està formada per tots els jugadors del primer equip d’hoquei de Club, des de la seva fundació, el 1952, fins avui, i el dels patinadors i patinadores que hagin participat en un campionat d’Espanya o d’Europa de patinatge artístic.

Aquesta acció és la primera part d’una museïtzació sobre l’hoquei al municipi. El Club Patí Calafell és l’entitat esportiva més antiga del municipi i l’única que ha aconseguit jugar a primera divisió estatal, així com disputar competició europea.

Recordem que el passat 17 de setembre es va reobrir parcialment el pavelló, concretament la pista principal i les dues noves pistes annexes. D’aquesta forma van poder començar els entrenaments. Amb aquesta reobertura parcial s’ha pal·liat el retard acumulat per les obres, que han patit tota mena d’imprevistos. En breu s’espera poder disputar-hi competició, ja amb normalitat. La resta d’obres del recinte, incloses les del Teatre Joan Colet, continuen i es confia tenir-les acabades abans d’acabar l’any.

La inversió que es fa en la remodelació d’aquests importants equipaments municipals puja a 4,26 milions deuros. Tant el pavelló com el teatre, sobretot el primer, havien quedat obsolets després de més de 40 anys d’ús. L’evidència més clara és que un dels principals treballs ha estat la retirada d’una coberta de fibrociment (uralita). Tampoc estaven al dia les instal·lacions, els vestidors o l’accessibilitat. Per exemple, el pavelló era l’edifici municipal que consumia més electricitat, tant per les seves dimensions com per el desfasament de la seva il·luminació. Ara, en canvi, s’ha reforçat l’entrada de llum natural i s’ha instal·lat tecnologia led, amb la qual cosa l’estalvi energètic serà molt important.



El primer equip estrenava equipació, amb lleugers retocs vers la temporada anterior. Totes les categories del club mantindrien aquesta uniformitat, dissenyada per Raventós Suau.



El club va fer una campanya per a fer socis, pujant la quota a 100 euros pels socis generals i 175 euros pels socis protectors. El nou disseny del carnet de soci el va fer l'empresa Raventós Suau.



https://www.youtube.com/watch?v=zMtxiw77KNI&feature=youtu.be

Caballeira intentant evitar una ocasió de gol del Calafell | JOAN ALFONS LÓPEZ 

Martí Serra ha tingut més feina de la desitjada durant el vespre d'avui | JOAN ALFONS LÓPEZ

El Reus Deportiu Miró s’imposa al Calafell en el primer amistós estival


El conjunt de Jordi Garcia guanya el de Ferran López (3-0). Bancells ha obert la llauna al final del primer temps i Àlex Rodríguez ha sentenciat amb dues dianes

per Joan Alfons López
21/08/2019
Tarragonadigital.com

El Reus Deportiu Miró ha encetat el primer partit de la pretemporada amb un triomf per 3 a 0 davant el Club Patí Calafell. L’equip dirigit per Jordi Garcia, que acumulava el doble de sessions preparatòries en comparació a les dels verds, s’ha endut la primera alegria estival en un duel on ha estat més efectiu en els darrers metres i on ha anat de menys a més. El bon inici dels del Baix Penedès, que ha gaudit d’alguna ocasió per avançar-se en el marcador, ha anat seguit d’un Reus que ha augmentat la sensació de perill en la porteria defensada per Martí Serra.

Bancells obre la llauna i amplia diferències


No ha estat fins als darrers segons dels primers 25 minuts quan el conjunt local ha pogut desequilibrar la balança. Una acció per la banda dreta de l’atac reusenc ha acabat amb una ràpida triangulació dins de l’àrea fins que Bancells ha trobat el forat per batre el porter calafellenc. El segon temps no podia començar millor per un Reus Deportiu Miró que ha vist com Àlex Rodríguez aprofitava una acció per darrere de la porteria de Serra per enganyar el verd i marcar quasi sense angle el 2 a 0 en el minut 27.

El duel, que ha deixat accions d’alta intensitat que fins i tot han fet dubtar a més d’un que es tractés d’un encontre amistós, s’ha acabat de sentenciar quan Àlex Rodríguez, aquest cop aprofitant una falta directa, superava el porter del Calafell per fer el 3 a 0 en els darrers instants de partit. Els homes de Ferran López no han estat capaços de veure porteria després de mostrar-se indecisos en els darrers metres, fallant faltes directes que els haurien posat a un gol de diferència dels del Baix Camp. La pròxima cita d’ambdós equips serà dimarts 27 d’agost a les 20.00 hores amb la primera cita de la Lliga Catalana 2019-2020. El Calafell rebrà la visita del Barça mentre que el Reus Deportiu Miróvisitarà el Club Patí Vic. L’horari dels dos partits, les 20.00 hores.





Ferran López donant instruccions als seus jugadors | JOAN ALFONS LÓPEZ

Ferran López (Calafell): «A allò que no s’arribi amb talent, s’hi haurà d’arribar amb treball»



El tècnic del Club Patí Calafell parla de la primera setmana d’entrenaments i del primer encontre amistós contra el Reus Deportiu Miró abans d’encetar la Lliga Catalana


per Joan Alfons López
26/08/2019
Tarragonadigital.com

Ferran López, entrenador del Club Patí Calafell 2019-2020, no necessita carta de presentació. El seu és un nom lligat a l’OK Lliga i a l’hoquei de primer nivell en quelcom més de la darrera dècada. Nascut a Sant Sadurní d’Anoia, el nou tècnic verd ja sap que és guanyar títols com una Copa de la CERS, una Copa del Rei o una Copa Continental, tots dirigint el CE Noia. Després de tancar una etapa de vuit anys al club de la seva ciutat, va dirigir-se a Igualada per fer-se càrrec del projecte durant quatre anys. Ara, després de concloure l’estada en el seu darrer club, arriba a Calafell mantenint la frescor del primer dia: «És la meva tretzena temporada i tinc la sort que he anat volent créixer cada dia. L’hoquei m’agrada, m’apassiona, transmetre i ensenyar i aportar va amb mi. Si l’equip treballa i ho veus, són petites recompenses que t’endús».

Un equip fort, endreçat i vertical


TarragonaDigital.com ha pogut conversar amb el tècnic i ha presentat les intencions de cara al seu equip: «Vull un equip físicament molt fort, endreçat en l’àmbit ofensiu i molt endreçat a nivell defensiu, vertical per moments, que sàpiga sortir a la contra i sobretot que sàpiga adaptar-se a les necessitats del partit sense egoismes i sense plantejaments absurds. Allò que no s’arribi amb talent, s’hi haurà d’arribar amb treball i entusiasme». López vol transmetre als seus jugadors «rauxa, energia, força, no abaixar mai els braços, ser molt competitius i creure fins al final. Els jugadors seran el que creguin ells què han de ser. Com més creguin en ells, millor anirà tot».

Ferran López reconeix una passió pel seu esport, fet que exporta a la teoria. Més enllà de dominar la pràctica, també ha creat una metodologia de treball sota el lema ‘Todo se entrena’, forma de treball que pretén formar cada una de les parts en que s’estructura un club per intentar extreure el seu potencial: «Quan algú està preparat en algun àmbit, no només en l’esport, ja tens mitja victòria a la butxaca, tot es pot entrenar, és la meva filosofia. Després les coses surten bé o malament, l’esport és capritxós en algunes coses, però sempre he tingut la sort de tenir bones recompenses». Una idea que buscarà implantar en el seu nou equip: «No sé si és fàcil o difícil, és engrescador i apassionant. Cada dia és un pas més. Sabem les limitacions com a club i com a equip. Jo vinc a créixer, encara que sigui la meva tretzena temporada i hagi tingut la sort d’aconseguir algun títol».




https://www.youtube.com/watch?v=UmhmsxD0L6c#action=share

El tècnic dels calafellencs ha tractat altres qüestions com el playoff pel títol de lliga i per evitar el descens o les sensacions després del partit contra el Reus Deportiu Miró.




La Lliga Catalana 2019-2020 d’hoquei patins ja té grups i jornades


El Reus Deportiu ha quedat dins del grup B amb el Voltregà i el Vic mentre que el Calafell ha anat a l’A amb el Barça i el Girona. Divendres 23 d’agost, la primera jornada

per Joan Alfons López
30/07/2019
Tarragonadigital.com

L’hoquei patins català té un estiu més una cita obligada a les pistes del territori. La Lliga Catalana 2019-2020 ja ha estat sortejada i informada als clubs i ja s’han definit els grups formats i les jornades resultants que es començaran a disputar el divendres 23 d’agost amb la primera cita de la fase prèvia, el dimarts 27 amb la segona i el divendres 30 amb la tercera. Els quarts de final tindran lloc el dilluns 2 i elk dimarts 3 de setembre per deixar pas a un format de ‘Final a Quatre’ a Vic amb unes semifinals el divendres 6 de setembre i una gran final que tindrà lloc el diumenge 8.

(...)

El Calafell, al grup A amb el Barça
L’equip entrenat per Ferran López ha patit menys sort en el sorteig dels grups i ha quedat enquadrat amb el FC Barcelona i el Girona HC. Els verds hauran d’enfrontar-se als actuals campions dimarts 27 al Palau Blaugrana, mentre que la primera cita de la fase de grups la disputaran divendres 23 al Pavelló Joan Ortoll amb la visita del Girona. Serà el primer encontre que es jugui a la casa del CP Calafell després d’un any d’absència per la profunda remodelació de les instal·lacions on competeixen els verds.

Pel que fa a la resta de grups i les jornades que es disputaran, la Lliga Catalana ha quedat sortejada de la següent manera.

Grup A: Barça, Calafell i Girona
Grup B: Reus, Voltregà i Vic
Grup C: Noia, Caldes i Lloret
Grup D: Igualada, Lleida, Palafrugell i Taradell

1a jornada (divendres 23 d'agost)
A: Calafell-Girona
B: Voltregà-Vic
C: Caldes-Lloret
D: Igualada-Palafrugell i Lleida-Taradell

2a jornada (dimarts 27 d'agost)
A: Girona-Barça
B: Vic-Reus
C: Lloret-Noia
D: Lleida-Palafrugell i Taradell-Igualada

3a jornada (divendres 30 d'agost)
A: Barça-Calafell
B: Reus-Voltregà
C: Noia-Caldes
D: Igualada-Lleida i Palafrugell-Taradell

Quarts de final (dilluns 2 i dimarts 3 de setembre)
Dilluns 2, 19.00 hores: 1r grup B - 2n grup C
Dilluns 2, 21.00 hores: 1r grup A - 2n grup D
Dimarts 3, 19.00 hores: 1r grup C - 2n grup B
Dimarts 3, 21.00 hores: 1r grup D - 2n grup A

Semifinals (divendres 6 de setembre)
Divendres 6, 19.00 hores: Guanyador 1C-2B vs guanydor 1D-2A
Divendres 6, 21.00 hores: Guanyador 1B-2C vs guanyador 1A-2D

Final (diumenge 8 de setembre)
Diumenge 8, 20.00 hores: Guanyador semifinal 1 vs guanyador semifinal 2.



El Barça, celebrant un dels gols del 2 a 6 | CP CALAFELL

El Reus Deportiu guanya a Vic i el Calafell cau davant el Barça


Els reusencs s’imposen (0-3 a la pista del Vic i ja són als quarts de final mentre que els calafellencs cauen davant el Barça (2-6) i es jugaran la classificació a la pista del Girona


27/08/2019
Tarragonadigital.com

Una de freda i una de calenta en la segona jornada de la Lliga Catalana d’hoquei patins, moment on han debutat el Reus Deportiu Miró i el Club Patí Calafell. Els del Baix Camp s’han estrenat amb triomf a la pista del Vic per 0 a 3 mentre que els del Baix Penedès no han pogut donar la sorpresa i han caigut per un contundent 2 a 6 tot i que han estat a prop del darrer quart d’hora de joc amb empat en el marcador.

(...)

El Calafell planta cara durant estona
El Club Patí Calafell ha perdut per 2 a 6 en l’encontre davant el potent FC Barcelona. Els jugadors dirigits per Ferran López han encetat el matx a contracorrent, ja que el visitant Joao Rodrigues ha inaugurat el marcador en el minut 3. El local Sergi Torné empatava en el minut 7 (1-1) i passava el protagonisme a un Martí Serra que ha evitat alguna ocasió clara com el penal que ha volgut anotar sense èxit Matías Pascual en el minut 9.

Per veure moviment en el marcador s’ha hagut d’esperar al segon temps. Concretament al minut 27 de matx quan Pau Bargalló encetava el seu recital particular fent l’1 a 2. Arnau Xaus empataria en el minut 30 aprofitant una falta directa però la reacció culer no tardaria a arribar. Joao anotava el 2 a 3 en el minut 32, Sergi Panadero marcava el 2 a 4 en el minut 43 i Pau Bargalló i Nil Roca completaven la golejada en els darrers minuts de l’encontre. Aquest resultat obligarà el Calafell guanyar divendres a les 20.00 hores a la pista del Girona si es vol classificar per als quarts de final del torneig català.


El CP Calafell planta cara al FC Barcelona en l’estrena a la Lliga Catalana


Els blaugrana s'imposen per 2 a 6. Els calafellencs encara tenen opcions de classificar-se pels quarts de final


Publicat el 28 d'agost del 2019, a Calafell.TV

El Club Patí Calafell s’ha estrenat aquest dimarts a la Lliga Catalana, una competició on hi participen els tretze equips catalans que la temporada vinent disputaran l’OK Lliga. Els calafellencs han jugat el primer partit de la lligueta contra el Barça, un rival a qui ja es van enfrontar en la passada edició. Tot i que els blaugrana s’han acabat imposat per 2 gols a 6, els calafellencs han plantat cara i els d’Edu Castro no han pogut eixamplar el marcador fins els darrers deu minuts.

Un CP Calafell molt seriós i ordenat al darrere ha estat capaç de marxar amb empat a 1 al descans. Un partit que ha arrencat amb un gol matiner dels visitants, per mitjà de Joao Rodrígues. Però els calafellencs, molt endollats, han contestat ràpid amb una rematada que ha culminat Sergi Torné.

Els blaugrana han disposat d’una pena màxima un minut després i s’han topat amb un inspirat Martí Serra. Per part calafellenca, una bona opció l’h tinguda Romeu a deu minuts pel descans, però la bola ha anat alta. La igualtat s’ha trencat només arrencar la segona meitat, per mitjà de Pau Bargalló, que tornava a posar per davant als d’Edu Castro. Un Bargalló que ha tornat a ser protagonista minuts després, al rebre una blava que ha donat la opció a un dels nous fitxatges calafellencs, Arnau Xaus, de marcar la directa.

Els verd-i-blancs han pogut aguantar aquest marcador dos minuts, amb una nova diana de Rodrigues, que posava el tercer dels visitants. El gol ha obert el camí definitiu de la victòria blaugrana, que s’ha certificat en els deu darrers minuts. D’aquesta manera, Panadero ha firmat el 2-4. I un minut després, novament Bargalló eixamplava la diferència. El sisè i definitiu ha estat obra de Nil Roca.

Els calafellencs han tingut dues opcions de poder marcar un tercer gol, primer amb una bola que David París ha enviat a l’escaire i després, amb la directa després de la desena falta dels blaugrana.

Tot i no poder puntuar, els de Ferran López encara tenen opcions de classificar-se per als quarts de final en el partit que els enfrontarà el proper divendres a domicili davant del Girona (20 hores).



El Reus Deportiu, a quarts com a primer i el Calafell queda fora de la Lliga Catalana


Els reusencs guanyen còmodament per 5-2 el Voltregà i es classifiquen per als quarts de final com a primers. El Calafell cau per 4 a 2 a Girona i queda eliminat de la competició

30/08/2019
TarragonaDigital

Una de freda i una de calenta en la darrera jornada de la fase de grups de la Lliga Catalana. La nota positiva l’ha donat el Reus Deportiu després d’imposar-se al Club Patí Voltregà (5-2) i accedir als quarts de final del torneig ocupant la primera posició del grup B. La freda l’ha donat el Club Patí Calafell, qui ha perdut per 4 a 2 a la pistad el Girona i es qeuda fora de la competició ocupant la darrera plaça del grup A amb cap punt en el caseller després de perdre els dos matxs disputats.

(..)

Amb el triomf reusenc i la derrota del Calafell, només els del Baix Camp podran jugar els quarts de final de la competició. Ho faran dilluns 2 de setembre a les 19.00 hores contra el Noia al Pavelló Olímpic de Vic després que els de Sant Sadurní hagin perdut per 3 a 5 davant el Caldes. El duel serà televisat per Esport3 i decidirà el primer semifinalista que s’enfrontarà al vencedor del Barça-Palafrugell.


El Calafell suma el primer triomf de l'estiu | JOAN ALFONS LÓPEZ


El Calafell guanya el Sant Feliu i suma el primer triomf de la pretemporada

El CP Calafell s’imposa per 2 a 1 al Sant Feliu i aconsegueix així la primera victòria de l’estiu. Els de Ferran López tancaran la pretemporada amb una setmana exclusiva d'entrenaments


Tarragonadigital.com
11 de setembre 2019

El Club Patí Calafell va superar aquest dimarts al vespre el Club Hoquei Patins Sant Feliu per 2 a 1, encontre que ha suposat la primera victòria de la pretemporada per a l’equip que dirigeix Ferran López. Els verds, que van haver de competir novament al Pavelló del Club d’Esports Vendrell davant unes obres del Pavelló Joan Ortoll que ja arriben a la seva recta final, han trencat així amb les quatre derrotes que havien patit fins ara des de l’inici de la preparació estival a mitjans d’agost.

Pel que fa a l’encontre, Guido Pellizzari va convertir-se en el protagonista gràcies als dos gols anotats abans d’arribar al descans. Amb 2 a 0 en el marcador, els visitants van buscar la reacció després de la represa i van marcar un 2 a 1 que seria definitiu. Els dos gols verds van arribar en els primers minuts de l'encontre, matx que va servir per a què Ferran López realitzés diferents proves en atac. Pellizzari aconseguia l'1 a 0 després d'una retallada i amagada cap a l'interior que acabava amb un xut al segon pal. El segon era fruit d'un contraatac tres contra dos que acabava amb una internada de l'argentí per la banda dreta amb un posterior xut al pal esquerre després de superar el porter en l'u contra u.

Tot i que es podria haver ampliat el marcador favorable, la manca d'encert en un penal i una falta directa va impedir veure més gols per part local. La diana visitant va arribar en els darrers minuts i només va servir per maquillar l'electrònic en un segon temps molt més incòmode per als verds per culpa del joc visitant. Els barcelonins van intentar forçar la desena falta amb 2 a 1 en el marcador quan faltaven 50 segons però aquesta finalment no va arribar Els de Sant Feliu, que aquesta temporada 2019-2020 competiran al grup sud de l’OK Lliga Plata, van buscar l’empat però no el van trobar. D’aquesta manera, els calafellencs deixen enrere les ensopegades davant el Reus Deportiu Miró (3-0), el Barça (2-6), el Girona (4-2) i el Noia (3-1) i sumen el primer reforç positiu de l’estiu abans de l'inici a l'OK Lliga el pròxim dissabte 21 de setembre a les 18.00 hores a la pista de l’Igualada. Aquest divendres s'havia de jugar un matx contra el Noia però s'ha hagut de suspendre per la coincidència amb la presentació de tots els equips dels de Sant Sadurní davant el seu públic.




El CP Calafell començarà i acaba la fase regular de l'OK Lliga com a visitant | JOAN ALFONS LÓPEZ
El Calafell començarà l’OK Lliga visitant l’Igualada i l’acabarà a Lleida

El conjunt dirigit per Ferran López donarà inici i posar punt final al torneig de la regularitat jugant lluny del Joan Ortoll. Els duels contra el Reus, el 9 de novembre i el 15 de febrer

24/07/2019
TarragonaDigital

El Club Patí Calafell ja sap on i contra qui començarà l’OK Lliga 2019-2020, la campanya on ha de demostrar que pot consolidar-se a l’elit de l’hoquei estatal. L’equip que aquesta temporada dirigeix Ferran López iniciarà el torneig de la regularitat el 21 de setembre visitant la pista de l’Igualada HC, mentre que el primer partit al renovat Pavelló Joan Ortoll serà el 28 de setembre rebent la visita del CP Vic. La visita del Deportivo Liceo al Baix Penedès es produirà en la quarta jornada del 12 d’octubre mentre que la del FC Barcelona serà en la segona volta, concretament la jornada 22 del 23 de febrer. El doble duel contra el Reus Deportiu Miró, el més semblant a un derbi que els verds viuran aquesta campanya, serà el 9 de novembre a Calafell i el 15 de febrer al Baix Camp. El darrer partit de la fase regular abans de poder disputar el playoff pel títol (si queda entre els deu primers classificats) o el playoff per la permanència (si queda entre els quatre últims) serà el 5 d'abril a la pista del CE Lleida.

Calendari del CP Calafell

Jornada 1, 21/09/2019: Igualada HC-CP Calafell
Jornada 2, 28/09/2019: CP Calafell-CP Vic
Jornada 3, 05/10/2019: CH Lloret-CP Calafell
Jornada 4, 12/10/2019: CP Calafell-Deportivo Liceo
Jornada 5, 19/10/2019: Girona CH-CP Calafell
Jornada 6, 26/10/2019: CP Calafell-CP Taradell
Jornada 7, 02/11/2019: CH Caldes-CP Calafell
Jornada 8, 09/11/2019: CP Calafell-Reus Deportiu Miró
Jornada 9, 16/11/2019: FC Barcelona-CP Calafell
Jornada 10, 23/11/2019: CP Calafell-CE Noia
Jornada 11, 30/11/2019: CH Palafrugell-CP Calafell
Jornada 12, 07/12/2019: CP Voltregà-CP Calafell
Jornada 13, 14/12/2019: CP Calafell-CE Lleida Llista
Jornada 14, 21/12/2019: CP Calafell-Igualada HC
Jornada 15, 04/01/2020: CP Vic-CP Calafell
Jornada 16, 11/01/2020: CP Calafell-CH Lloret
Jornada 17, 21/01/2020: Deportivo Liceo-CP Calafell
Jornada 18, 25/01/2020: CP Calafell-Girona cH
Jornada 19, 01/02/2020: CP Taradell-CP Calafell
Jornada 20, 08/02/2020: CP Calafell-CH Caldes
Jornada 21, 15/02/2020: Reus Deportiu Miró-CP Calafell
Jornada 22, 23/02/2020: CP Calafell-FC Barcelona
Jornada 23, 29/02/2020: CE Noia-CP Calafell
Jornada 24, 14/03/2020: CP Calafell-CH Palafrugell
Jornada 25, 21/03/2020: CP Calafell-CP Voltregà
Jornada 26, 05/04/2020: CE Lleida Llista-CP Calafell





Ferran López donant instruccions als seus jugadors a Les Comes | OK LIGA TV


El Calafell perd per la mínima a la pista de l'Igualada

El conjunt calafellenc cau per 4 a 3 en un partit on mai ha anat per davant al marcador i on el local Jordi Méndez, amb un pòquer de gols, amarga el debut de Ferran López

Tarragonadigital.com21 de setembre 2019

No ha pogut ser. El Club Patí Calafell no ha pogut debutar amb triomf o puntuant després de perdre per 4 a 3 a la pista de l'Igualada en un matx on ha hagut de lluitar durant quasi els 50 minuts a contracorrent. Els del Baix Penedès, que no han anat durant cap moment per davant en el marcador, sempre han hagut de contrarestar els gols locals i després del quart gol de Jordi Méndez, la capacitat de reacció en forma d'empat s'ha esgotat tot i que han lluitat fins al darrer segon per poder esgarrapar, com a mínim, un punt en el debut.

Intercanvi de cops


El Calafell veia com ben aviat es posava el partit coll amunt. El local Pla centrava des de la banda dreta per posar-li en safata de plata una bola a Jordi Mendez que anotaria el primer gol de la tarda. Era la primera diana del protagonista del matx, un gol que tardaria a ser equilibrat. No ha estat fins al minut 18 quan un xut llunyà de Sergi Romeu s'ha colat al fons de la xarxa igualadina. Tot i que els locals han protestat l'acció, l'àrbitre ha donat validesa a la diana. L'alegria ha durat poc, ja que en el següent minut ha arribat el 2 a 1, novament de Méndez. Una centrada de Bars des de la dreta l'ha volgut rematar Pla però la bola ha arribat a Méndez qui, arribant des del darrere, ha tornat a veure porteria.

La reacció verda no tardaria tant a arribar en aquesta ocasió. Una blava al local Palau acabava amb una falta directa que Arnau Xaus convertiria en el 2 a 2. S'ha hagut d'esperar a la segona meitat per tornar a veure com el marcador es movia. Malauradament, repetint el patró dels primers 25 minuts. L'Igualada colpejava primera amb el tercer gol de Jordi Méndez. Baliu, darrere de la porteria, ha realitzat una passada quasi sense mirar a un Méndez que ha marxat del seu marcatge dins de l'àrea. La jugada de murri no ha pogut sortir millor, anotant el 3 a 2 en el minut 31.

No hi ha hagut una quarta reacció

El Calafell no s'ha ensorrat. Els de Ferran López no volien començar la temporada patint una victòria i Sergi Torné s'ha inventat l'empat. Una pressió en pista contrària ha acabat amb un refús que ha deixat el calafellenc sol davant el local Elagi Deitg. El reusenc no ha perdonat i ha empatat (3-3) en el minut 38, fent esclatar els ànims dels aficionats del Baix Penedès desplaçats al Pavelló de Les Comes. Malauradament, Jordi Méndez encara tenia ganes de protagonisme. En el minut 42 ha tornat a veure porteria, per quarta ocasió, després d'una internada de Vives que ha acabat amb el golejador local enviant la bola al fons de la porteria de Martí Serra.

Després d'empatar tres marcadors adversos, el Calafell ha buscat un esforç més per fer el 4 a 4. En aquesta ocasió no ha pogut ser i els tres punts s'han quedat al Pavelló de Les Comes tot i que els verds ho han intentat fins al darrer instant. La pròxima cita dels calafellencs a l'OK Lliga serà dissabte vinent a les 21.30 hores rebent la visita del Club Patí Vic.

FITXA TÈCNICA


Igualada

Deitg, Pla, Baliu, Vives i Méndez. A la banqueta: Del Valle, Marimon, Palau, Yeste i Bars

Calafell
Serra, Xaus, Palau, Pellizzari i Torné. A la banqueta: Marimon, Paris, Raventós, Espinosa i Romeu

Gols
1-0 / Méndez (3')
1-1 / Romeu (18')
2-1 / Méndez (19')
2-2 / Xaus (21')
3-2 / Méndez (31')
3-3 / Torné (38')
4-3 / Méndez (42')

Targetes blaves
Per al local Palau

Àrbitres
Iñigo López Leiton i David Godia

Incidències
Matx corresponent a la primera jornada de l'OK Lliga 2019-2020 disputat al Pavelló de Les Comes d'Igualada.



El Calafell goleja el Vic i estrena el caseller de victòries

L’equip de Ferran López guanya còmodament el Vic (5-1) i suma els tres primers punts de la temporada. Tres dels cinc gols, en jugades a bola aturada

Tarragonadigital.com
28 de setembre 2019


El Club Patí Calafell ha aconseguit la primera victòria de la temporada després d’imposar-se per 5 a 1 al Club Patí Vic en un duel plàcid que ha servit per a què l’equip dirigit per Ferran López aconsegueixi estrenar el caseller dels punts amb tres de cop. Els verds, que han jugat el darrer partit al Pavelló del Club d’Esports Vendrell abans de poder tornar al Joan Ortoll de Calafell, han encarrilat el triomf amb dos gols quasi seguits en el minut 5 i 6 del primer temps.

La bola aturada, clau

Sergi Romeu aprofitava un penal favorable per fer l’1 a 0 i Arnau Xaus transformava una falta directa per targeta blava a Oller per anotar el 2 a 0. El Vic ja es veia amb l’obligació de remuntar dos gols de diferència i semblava disposat a fer-ho quan el visitant Sánchez feia el 2 a 1 en el minut 13. No ha estat fins al segon temps que s’ha alterat el marcador. Sergi Torné feia el 3 a 1 en el minut 28 després de caçar un fort xut des de la defensa, regatejar el seu defensor i superar Burgaya pel pal dret.

Torné ajudaria molt per fer el quart. Una triangulació amb Ángel Rodríguez, baixa en el primer duel, acabaria amb el dorsal 8 fent el 4 a 1 que arrodoniria el mateix Torné transformar una falta directa. Aquest resultat deixa el Calafell a la quarta posició amb tres punts abans de la visita de dissabte vinent a les 20.30 hores a la pista del Lloret.

FITXA TÈCNICA

Calafell
Serra, Xaus, Palau, Pellizzari i Torné. A la banqueta: Marimón, Paris, Rodríguez, Espiniosa i Romeu

Vic
Burgaya, Font, Molas, Sánchez i Oller. A la banqueta: Masoliver, Font, Le Berre i Povedano

Gols
1-0 / Romeu (5’)
2-0 / Xaus (6’)
2-1 / Sánchez (13’)
3-1 / Torné (28’)
4-1 / Rodríguez (38’)
5-1 / Torné (46’)

Targetes blaves
Per al local Xaus i per als visitants Oller (x2) i Sánchez

Àrbitres
Jonathan Sánchez i Xavier Buixeda

Incidències
Matx corresponent a la jornada 2 de l’OK Lliga 2019-2020 disputat al Pavelló del Club d’Esports Vendrell




https://www.youtube.com/watch?v=3YsOMx9pJ68#action=share


El CP Calafell s’enduu un punt de la visita a la pista del Lloret (2-2)

Els calafellencs demostren capacitat de reacció després d'anar dos cops per sota al marcador i ara tenen quatre punts a la classificació



Calafell.tv
6 d'octubre de 2019

El CP Calafell Tot l’Any ha esgarrapat aquest dissabte un punt de la pista del CH Lloret Vila Esportiva (2-2). Els de Ferran López han sabut sobreposar-se a les dues dianes dels locals, una a cada part, amb els gols d’Oriol Palau i Arnau Xaus. Aquest resultat deixa els calafellencs amb quatre punts i setens a la classificació mentre que els de la Costa Brava han aconseguit el primer punt del curs.

Al conjunt d’Oriol Perarnau li ha costat poc inaugurar al marcador. Ha estat al minut 3 amb un xut llunyà de David Plaza, que ha obligat a la reacció dels calafellencs. I així ha estat, al minut 16, amb una recuperació que ha propiciat l’arrencada d’Àngel Rodríguez, qui ha trobat en Oriol Palau el seu millor soci des de la banda esquerra i ha materialitzat el seu primer gol de la temporada.

Aquest marcador s’ha mantingut fins a la represa, que ha començat també amb un altre gol matiner. Una bola enrere del conjunt calafellenc que semblava que podria acabar controlant sense excessius problemes ha acabat propiciant la recuperació dels locals i Farré, ben atent al segon pal, ha fet pujar el 2 a 1 al marcador. Novament els verd-i-blancs però han demostrat saber reaccionar quan van darrere del marcador. D’aquesta manera, tres minuts després, una excel·lent assistència de Torné cap a Xaus permetia al 3 calafellenc tornar a equilibrar l’electrònic. Un marcador que ja no es mouria i certificaria el primer punt lluny de casa.

El proper partit es jugarà dissabte a les 21.30 hores davant del Deportivo Liceo, novament al Pavelló del Club d’Esports Vendrell.




Dues boles desviades donen el triomf al Liceo

El Calafell perd per la mínima davant el líder Liceo (1-2) amb dos gols en contra procedents de desviaments desafortunats. Torné dona emoció als cinc darrers minuts

Tarragonadigital.com
12 d'octubre de 2019

El Club Patí Calafell ha perdut per la mínima (1-2) contra el Deportivo Liceo, líder de l’OK Lliga que ha guanyat els quatre partits que ha jugat. Els del Baix Penedès, que han plantat cara a un dels rivals a batre en tota la categoria, han tingut la sort d’esquena en un duel on dues jugades amb relativa fortuna han afavorit un rival que s’ha posat per davant a l’electrònic amb dues dianes que després no s’han pogut capgirar.


El primer en trobar la fortuna ha estat Marc Grau. Una jugada individual de Facundo Bridge per la banda dreta era desviada per Marc Grau per despistar Martí Serra i fer el 0 a 1. Els calafellencs no s’han ensorrat i han buscat l’empat fins que la darrera jugada del primer temps ho ha ensorrat tot. El Liceo buscava el segon gol i quan només quedava un segon per arribar al descans, un xut potent des de mitja pista ha anat a xocar en un jugador liceista. El llançament, de Dava Torres, s’ha convertit en el 0 a 2 que lluïa en el marcador.

No ha estat fins al segon temps on el Calafell ha pogut dir la seva. Malauradament ho ha fet massa tard. Era el minut 45 quan Sergi Torné realitzava un fort xut que s’estavellava en el travesser i feia caure la bola amb violència sobre la pista. Després d’uns instants de confusió, la parella arbitral ha donat validesa al gol i aquest ha pujat al marcador. Tot i que el Pavelló del Club d’Esports Vendrell ha vibrat donant una empenta al seu equip, l’empat no ha arribat i deixa el Calafell vuitè a la taula amb quatre punts. La pròxima cita verda, dimarts vinent a les 21.00 hores a la pista del Girona.

FITXA TÈCNICA

Calafell

Serra, Xaus, Palau, Pellizzari i Torné. A la banqueta: Marimón, Paris, Rodríguez, Espinosa i Romeu

Deportivo Liceo
C. Grau, B. Di Benedeto, Torres, Platero i R. Di Benedetto. A la banqueta: Bridge, Oruste, CIocale, M. Grau i Rodríguez

Gols
0-1 / M. Grau (14’)
0-2 / Torres (24’)
1-2 / Torné (45’)

Àrbitres
Iñigo López i Joel Garcia

Incidències
Matx corresponent a la jornada 4 de l’OK Lliga 2019-2020 disputat al Pavelló del Club d’Esports Vendrell.


El Calafell frega el triomf i la derrota a Girona

Els verds s’avancen en dues ocasions en el marcador i deixen escapar el triomf amb un gol local en el minut 48. Han pogut perdre si no fos per l’actuació de Martí Serra


Tarragonadigital.com
22 d'octubre de 2019

El Club Patí Calafell marxa de Girona amb un punt després d’empatar (2-2) però amb la sensació que ha perdut dos punts tot i que finalment n’ha salvat un. Analitzat fredament, els del Baix Penedès han extret un bon punt d’una pista on encara no havia sucat cap equip, caient el potent Reus Deportiu Miró en la primera jornada de lliga. Els homes dirigits per Ferran López no han pogut sumar el primer triomf fora de casa però segueixen fent passos endavant per consolidar-se amb el nou tècnic i seguir sumant punts amb regularitat.

33 minuts per veure dos gols en pocs segons
El duel a Girona ha estat molt igualat en els primers 25 minuts. Ambdós conjunts no han pogut batre els porters rivals, dominant les defenses per sobre dels atacs. S’ha hagut d’esperar al minut 33 per veure com Sergi Romeu inaugurava el marcador. Una internada del capità per la banda dreta ha acabat amb el dorsal 2 enviant l’esfèric al fons de la xarxa. S’havia tardat molt en veure el primer gol del matx i no s’ha tardat res en veure el segon, malauradament a favor dels locals. Una apertura de l’excalafellenc Gerard Pujol per Oriol Garcia ha acabat amb un xut que s’ha colat al fons de la xarxa, tot i que Serra ha volgut rebutjar ràpidament l’esfèric per fer dubtar els col·legiats. El duel es reiniciava però els de Ferran López no s’han descompost i han tornat a colpejar. Una jugada individual d’Àngel Rodríguez s’ha convertit en l’1 a 2. El calafellenc ha atacat per l’esquerre, Jaume Llaverola ha rebutjat el primer xut però el segon ha anat a parar al fons de la xarxa.

L’encontre s’ha escalfat quan Oriol Palau rebia un cop en una jugada a prop de la tanca del lateral, queia a terra però ni l’àrbitre ni els jugadors locals han aturat el joc per a que fos atès. Després d’uns minuts de tensió i amb el Girona buscant l’empat, aquest ha arribat. Un xut llunyà d’Humberto i la presència d’Oriol Garcia en la trajectòria de la bola han despistat la defensa i el porter del Calafell per a què pugés l’empat. Una igualada que s’ha pogut escapar al final, tot i que Martí Serra ha evitat la remuntada local total. Amb aquest empat, el Calafell suma ja cinc punts i se situa a la novena plaça, dos més que la zona de descens.

FITXA TÈCNICA

Girona CH

Llaverola, Gurri, Palacín, Garcia i Pujol. A la banqueta: Coll, Carles, Hernández, Mendes i Mangas.

CP Calafell
Serra, Xaus, Palau, Pellizzari i Torné. A la banqueta: Marimón, Paris, Raventós, Rodríguez i Romeu

Gols
0-1 / Romeu (33’)
1-1 / Garcia (33’)
1-2 / Rodríguez (37’)
2-2 / Mendes (48’)

Àrbitres
David Cantos i Gerard Gorina

Incidències
Matx corresponent a la jornada 5 de l’OK Lliga 2019-2020 disputat al Pavelló Municipal Palau II de Girona.






Pellizzari salva un punt davant un efectiu Taradell

El Calafell remunta dos gols de diferència en dues ocasions i acaba sumant un punt contra un Taradell que ha fet suar de valent els verds en el darrer partit al Club d’Esports

Tarragonadigital.com
26 d'octubre de 2019

El Club Patí Calafell ha salvat un punt després de la visita del Club Patí Taradell al Pavelló del Club d’Esports Vendrell. Els verds han pogut empatat (4-4) un encontre que han estat a prop de perdre i que en dues ocasions han anat dos gols per sota en el marcador. De 0 a 2 a 2 a 2 i de 2 a 4 al definitiu 4 a 4. Un encontre lluitat on els homes de Ferran López sempre han anat a remolc d’un efectiu Taradell que ha fet suar l’equip calafellenc més del previst.

Dani Rodríguez avisa

No ha estat fins al minut 19 de la primera meitat quan s’ha trencat el 0 a 0 inicial. El visitant Dani Rodríguez engaltava un fort xut des de l’equador entre el cercle central i la frontal de l’àrea que superava Martí Serra per fer el 0 a 1. Colpejaven primer els barcelonins, que veurien en una falta directa l’excusa perfecta per ampliar diferències. Novament Dani Rodríguez s’encarregaria de batre Serra per fer un colpidor 0 a 2 que lluiria en el marcador durant tot el temps de descans.

Els verds tenien clar que moltes coses havien de canviar en l’inici del segon temps per produir una ràpida reacció. Dit i fet. Sergi Torné feia l’1 a 2 en el minut 27 aprofitant una bola robada a Dani Rodríguez i una pujada per la banda dreta que acabaria amb una retallada cap a dins del reusenc i un xut que es colava entre els tres pals de Dalmau. Quasi sense temps per a res, el Calafell tornava a marcar. En aquesta ocasió era Arnau Xaus qui rebia una passada des de la banda esquerra per batre Dalmau i empatar.

Més del mateix i reacció final

El 2 a 2 aconseguia reiniciar un partit amb quelcom més de 20 minuts al davant. Malauradament el Taradell no s’ha quedat de braços plegats i una internada per la banda dreta de Jacint Molera acabava amb el 2 a 3 en el minut 30. Els visitants tornaven a marcar i també eren capaços d’ampliar distàncies. Casadevall, amb un xut des de molt lluny quan esgotava el temps de possessió, superava un Serra que no ha pogut evitar el 2 a 4 en el minut 33.

Quedaven 17 minuts i els del Baix Penedès havien de repetir l’inici del segon temps per evitar la segona derrota seguida a casa. No ha estat fins al minut 42 quan Guido Pellizzari marcaria l’esperançador 3 a 4 després d’una internada per l’esquerre i un xut potent que ha superat Dalmau. El mateix Pellizzari es posaria la disfressa de superheroi quan en el minut 46 realitzava un potent xut des de l’esquerre que es colava per sota del cos del porter taradellenc per anotar el 4 a 4 definitiu. Finalment, repartiment de punts amb bon sabor de boca per a un Calafell que seguirà en la novena posició, ara amb sis punts. El pròxim partit, dissabte vinent a les 20.00 hores a la pista del Caldes.

FITXA TÈCNICA

Calafell

Serra, Romeu, Xaus, Torné i Rodríguez. A la banqueta: Marimon, Paris, Espinosa, Pellizzari i Palau

Taradell
Dalmau, Soler, Martínez, Casadevall i Molera. A la banqueta: Gorchs, Rodríguez, Soler, Genís i Benito

Gols
0-1 / Rodríguez (19’)
0-2 / Rodríguez (22’)
1-2 / Torné (27’)
2-2 / Xaus (28’)
2-3 / Molera (30’)
2-4 / Casadevall (33’)
3-4 / Pellizzari (42’)
4-4 / Pellizzari (46’)

Àrbitres
Rubén Fernández i Joel Garcia

Incidències
Matx corresponent a la jornada 6 de l’OK Lliga 2019-2020 disputat al Pavelló del Club d’Esports Vendrell, darrer abans de poder tornar al Joan Ortoll de Calafell.





El Calafell torna sense punts de la visita al Caldes

Els verds quallen el pitjor matx de la present temporada i perd (4-2) un duel on acaba veient quatre targetes blaves. Els del Baix Penedès es queden amb sis punts

Tarragonadigital.com
2 de novembre de 2019

El Club Patí Calafell ha perdut per 4 a 2 a la pista del Caldes després de, possiblement, el pitjor partit de la present temporada. L’equip dirigit per Ferran López no s’ha trobat còmode sobre la pista, sobretot a partir de la diana inaugural dels barcelonins. L’encontre, molt igualat fins als darrers minuts de la primera meitat, s’ha trencat quan Sito Ricart superava Martí Serra. Un xut llunyà de Cristian Rodríguez era rebutjat pel porter calafellenc, arribant la bola a un atent Ricart que ha obert la llauna en el minut 23.

Ja en el segon temps, una targeta blava a Sergi Torné acabava amb una falta directa que transformava el local Cristian Rodríguez per fer el 2 a 0 i posar més distància entre ambdós conjunts. El Calafell havia de reaccionar ràpidament i ho aconseguia gràcies a un gran gol d’Arnau Xaus. El jove jugador verd rebia una bola a la frontal i engaltava un xut creuat que superava Gerard Camps en el minut 34. La diana no ha servit de gaire, ja que malauradament els locals tornaven a veure porteria en el minut 38. Xavi Rovira feia el 3 a 1 i el mateix jugador repetia en el minut 39 aprofitant una nova targeta blava, aquest cop a Sergi Romeu, marcant de falta directa.

Torné també ha gaudit d’una falta directa que no ha pogut anotar i el Caldes podria haver anotat el cinquè si no fos perquè Martí Serra amargava un penal a Marcos Blanqué. Malgrat que els de Ferran López han intentat retallar diferències ràpidament per entrar dins el partit, el 4 a 2 no ha arribat fins al minut 45 gràcies a Ángel Rodríguez. Pur maquillatge per a un electrònic que no s’ha mogut i que ha condemnat als del Baix Penedès a la segona derrota de la temporada 2019-2020, deixant-los amb sis punts a la taula, provisionalment en la desena posició.

FITXA TÈCNICA

Caldes

Camps, Rovira, Rosa, A. AScensi i Giménez. A la banqueta: Beltrán, R. Ascensi, Blanqué, Rodríguez i Ricart

Calafell
Serra, Xaus, Palau, Pellizzari i Torné. A la banqueta: Marimón, Paris, Rodríguez, Espinosa i Romeu

Gols
1-0 / Ricart (23’)
2-0 / Rodríguez (33’)
2-1 / Xaus (34’)
3-1 / Rovira (38’)
4-1 / Rovira (39’)
4-2 / Rodríguez (45’)

Targetes blaves
Per als locals R. Ascensi i per als visitants Xaus, Romeu, Palau i Torné

Àrbitres
Isaac Sanz i David Godia

Incidències
Matx corresponent a la jornada 7 de l’OK Lliga disputat al Pavelló d’Hoquei de Caldes de Montbui.





El Calafell reestrena el Joan Ortoll amb un triomf de prestigi davant el Reus

El Calafell s’imposa al Reus (4-3) en un duel que decideix Arnau Xaus amb un gol en el darrer minut de partit. Segon triomf calafellenc i segona ensopegada reusenca a la lliga


Tarragonadigital.com
9 de novembre de 2019

Un derbi ha de tenir de t
ot: gols, emoció, tensió, aficions entregades i alguna polèmica. I el Calafell-Reus d’aquest vespre, ha complert amb el patró. El Club Patí Calafell s’ha imposat al Reus Deportiu Miró (4-3) en un encontre emocionant que ha fet vibrar les avui reestrenades graderies del Pavelló Joan Ortoll. Els homes dirigits per Ferran López no han pogut tenir millor reestrena com a local després de sumar la segona victòria de la lliga, un triomf de prestigi que recompensa els mèrits realitzats en altres encontres que no s’han transformat en triomfs.


Els ganxets s’avancen i Xaus empata amb polèmica

El Calafell i el Reus Deportiu Miró han saltat sobre la pista del remodelat Pavelló Joan Ortoll buscant el triomf. L’objectiu d’ambdós conjunts era clar i uns primers minuts d’encontre d’anada i tornada han deixat constància. No ha estat fins al minut 9 quan una jugada individual trencaria el marcador inicial. Àlex Rodríguez realitzava una acció en solitari per la banda esquerra, retallava per quedar-se davant Serra dins de l’àrea petita i superar-lo amb un lleuger toc per fer el 0 a 1. Els del Baix Camp s’avançaven però els del Baix Penedès no es rendien. Tot i els intents, el marcador no s’ha mogut fins que ha aparegut una targeta blava. Ha estat per Pablo Najera. La blava al jove roig-i-negre es convertia en una falta directa que Arnau Xaus s’encarregaria d’executar.

El calafellenc ha iniciat el llançament, ha encarat Ballart i ha realitzat un fort xut que ha tocat en els ferros de la porteria del Reus, expulsant la bola lluny de la porteria ganxeta. Ara bé, la bola no havia xocat en el travesser. Havia tocat ferro però el que hi ha dins de la porteria i que serveix per aguantar la xarxa. La repetició televisiva de les càmeres de TarragonaDigital.com (disponible en els pròxims minuts) deixa ben clar que la bola entra, tot i que surt rebutjada per l’impacte amb el ferro superior que hi ha dins de la porteria de Ballart. En directe i a la pista, el bàndol ganxet considerava que no era gol, aixecant així unes contundents protestes cap a la parella arbitral que havia donat validesa a la diana.


El Calafell agafa la paella pel mànec

En el segon temps, s’ha capgirat el marcador. El Calafell, que començava el duel perdent, s’encarregava d’avançar-se i anar colpejant. Oriol Palau aprofitava un rebuig de Ballart a un xut llunyà de Sergi Romeu per fer el 2 a 1 en el minut 28. Marc Julià, en una acció individual dins de l’àrea, empatava en el minut 33. Els de Jordi Garcia reiniciaven el duel però els jugadors dirigits per Ferran López volien celebrar el retorn a casa de la millor manera. El reusenc Sergi Torné anotava el 3 a 2 en el minut 43 gràcies a una internada per la banda dreta. El Joan Ortoll esclatava d’alegria però quedava massa temps.

Una falta directa executada a la perfecció per Marc Julià es convertia en el 3 a 3 quan faltaven tres minuts per al final. Semblava que el repartiment de punts seria el resultat final però el Calafell no s’ha conformat. Un xut llunyà, un rebuig de Ballart i un intel·ligent Arnau Xaus que ha engaltat un xut sec s’ha convertit en el definitiu 4 a 3 en el darrers minuts de partit. El Pavelló s’enfonsava i, tot i que els de Garcia han jugat sense porter en els darrers segons d’encontre, no ha servit per evitar el triomf d’un Calafell que torna a casa per la porta gran sumant el segon triomf de la campanya que el situen amb nou punts a la novena plaça. El Reus Deportiu Miró, per la seva banda, cau a la sisena posició amb onze però amb un duel pendent de jugar.

FITXA TÈCNICA

Calafell

Serra, Romeu, Xaus, Torné i Pellizzari. A la banqueta: MArimon, Paris, Rodríguez, Espinosa i Palau

Reus Deportiu
Ballart, Salvat, Tiago, Najera i Rodríguez. A la banqueta: Luka, Julià, Del Rio, Bancells i Giménez

Gols
0-1 / Rodríguez (9’)
1-1 / Xaus (22’)
2-1 / Palau (28’)
2-2 / Julià (33’)
3-2 / Torné (43’)
3-3 / Julià (47’)
4-3 / Xaus (49’)

Targetes blaves
Per al visitant Najera

Àrbitres
Óscar Valverde i David Calonge

Incidències
Matx corresponent a la jornada 8 de l’OK Lliga 2019-2020 disputat al Pavelló Joan Ortoll de Calafell, avui reestrenat després d’un any llarg d’obres de remodelació.


https://youtu.be/ww77OMu-zRE


El Calafell fa suar el Barça però es queda sense premi

Els verds perden per 6 a 3 a la pista del Barça, resultat relativament gros després de dos gols blaugrana en els darrers 22 segons. El Calafell ha ofert una lluitadora imatge


Tarragonadigital.com
19 de novembre de 2019


El Club Patí Calafell ha perdut a la pista del FC Barcelona per 6 a 3, resultat que podria ser considerat relativament contundent però que no reflecteix el patiment d’un Barça que ha vist com els del Baix Penedès gaudien d’uns grans deu darrers minuts de partit on s’han situat a només un gol d’empatar en dues ocasions. Els de Ferran López han perdut però han merescut un premi que no han trobat a la pista del poderós conjunt blaugrana.

Tres pals i diana

El Calafell saltava a la pista del Barça amb ganes de donar guerra. La defensa dels del Baix Penedès és una de les més sòlides i volien demostrar-ho davant un dels atacs més contundents de l’hoquei mundial. Els jugadors d’Edu Castro han complert amb el pronòstic i han buscat des del minut 1 el gol. Tres pals dels barcelonins han estat el preludi del premi. Pau Bargalló, amb un potent xut, superava Martí Serra i obria el marcador davant un Calafell que ha aguantat molt dignament les arribades locals. Els de Ferran López, fins i tot, han gaudit d’una claríssima ocasió per empatar. Sergi Romeu es quedava sol davant el local Sergi Fernández i el capità calafellenc enviava la bola al travesser en el minut 14.

Els verds han aguantat la diferència mínima fins que un penal en el segon temps ha obert escletxa. Joao Rodrigues transformava una pena màxima en el minut 32 i feia el 2 a 0. Els locals encarrilarien molt l’encontre en el minut 38 amb el 3 a 0 després d’una assistència en diagonal d’Alabart que Rodrigues engaltava a la perfecció fer el seu doblet particular. Una internada de Sergi Torné permetia al reusenc reduir distàncies superant Fernández després d’aixecar la bola. El Calafell estrenava el compte golejador i s’obria la porta a una possible reacció. Un potent llançament de Guido Pellizzari sorprenia Fernández i es convertia en el 3 a 2 en el minut 42. Hi havia partit: faltaven vuit minuts per al final i els del Baix Penedès estaven a un gol de puntuar.
Lluita fins al final

Una acció de David Paris sobre Bargalló ha estat castigada amb falta i targeta blava, fet que ha ocasionat una falta directa que Álvarez no ha transformat, deixant els verds amb un jugador menys fins que Bargalló ha aconseguit aprofitar l’avantatge per fer el 4 a 2 en el minut 44. Semblava la sentència però el Calafell no es rendeix fàcilment. L’equip ha tornat a reaccionar i Arnau Xaus ha culminat una assistència de Sergi Romeu per fer el 4 a 3 en el minut 46. Quedaven quatre minuts i ambdós conjunts tenien nou faltes. Una infracció i es podia sentenciar el matx o tenir una oportunitat d’or per empatar-lo.

Ferran López ha decidit posar tota la carn a la graella i ha substituït Serra per un jugador de pista. Malauradament no ha sortit bé i el Barça ha recuperat la bola i ha marcat el 5 a 3 sense oposició mitjançant Joao Rodrigues a 22 segons del final. El portuguès ha tancat el compte golejador en el darrer segon anotant el 6 a 3 després d’una errada anecdòtica de Martí Serra. Amb aquest marcador enganyós, el Calafell queda desè a la taula amb nou punts i haurà de buscar dissabte vinent a les 20.00 hores contra el Noia un bon resultat que compensi els mèrits realitzats fins ara que no s’acaben de reflectir en el caseller de punts.

FITXA TÈCNICA

FC Barcelona

Fernández, Bargalló, Panadero, Nunes i Álvarez. A la banqueta: Egurrola, Rodrigues, Alabart, Roca i González

CP Calafell
Serra, Romeu, Xaus, Pellizzari i Torné. A la banqueta: Marimón, Paris, Rodríguez, Raventós i Palau

Gols
1-0 / Bargalló (6’)
2-0 / Rodrigues (32’)
3-0 / Rodrigues (38’)
3-1 / Torné (39’)
3-2 / Pellizzari (42’)
4-2 / Bargalló (44’)
4-3 / Xaus (46’)
5-3 / Rodrigues (49’)
6-3 / Rodrigues (49’)

Targetes blaves
Per al visitant Pellizzari

Àrbitres
Daniel Villar i Tania Pardo

Incidències
Matx corresponent a la jornada 9 de l’OK Lliga 2019-2020 disputat al Palau Blaugrana.




https://youtu.be/sm36eKI3b0Y



El Calafell guanya el Noia en un vibrant partit al Joan Ortoll


Els verds guanyen per 6 a 4 el Noia i confirmen la gran fortalesa en el retorn al Pavelló Joan Ortoll on ja han perdut dos grans com el Reus i ara els de Sant Sadurní

Tarragonadigital.com
23 de novembre de 2019


El Club Patí Calafell ha sumat la segona victòria seguida com a local després de tornar a competir en el Pavelló Joan Ortoll després d’imposar-se per 6 a 4 a un altre gran de la màxima categoria de l’hoquei estatal com el CE Noia. Els del Baix Penedès han tornat a fer vibrar el seu públic amb un enorme partit acompanyat d’un enorme ambient que fa creure als més reticents que l’equip sobre patins encara batega amb força i té corda per estona.

Mai per darrere en el marcador

El Calafell ha anat quasi tot el partit per davant en el marcador. Els de Sant Sadurní només han pogut anar empatant en, literalment, uns sis minuts. Arnau Xaus obria la llauna en els primers compassos de partit. Un xut de Pellizzari creuava un mar de jugadors i arribava a un Xaus que desviava lleugerament per batre Martí Zapater en una de les primeres accions del duel. Els barcelonins aconseguirien empatar gràcies a l’exvendrellenc i exreusenc Xavi Costa en el minut 6, transformant un protestat penal a favor dels visitants. L’alegria duraria poc perquè el capità Sergi Romeu, també des del punt de penal, tornaria a avançar el conjunt de Ferran López.

No seria fins al minut 20 quan el marcador tornaria a moure’s. Una falta directa a favor del Noia era aprofitada per Manrubia per empatar. En la celebració visitant, Torné veia la blava per xocar-se amb Manrubia. El Calafell es quedava amb un menys durant dos minuts. Quan estava a punt d’expirar el castic d’inferioritat, Pellizzari feia esclatar el Joan Ortoll amb un gran xut que no podia aturar Zapater. Era el 3 a 2 en el minut 22. Romeu, ja en el segon temps, ampliava diferències en el minut 32 aprofitant una bola morta de Zapater després d’un xut des de la dreta.

El Noia no s’ha rendit

Els dos gols de diferència en el marcador durarien molt poc. Xavi Costa feia el 4 a 3 un minut després però Oriol Palau netejava les teranyines de la porteria de Zapater amb un xut que es convertia en el 5 a 3 en el minut 38. El visitant Aragonès reduiria diferències en el minut 45 però Torné, en el minut 47, aprofitava magistralment una falta directa per anotar el 6 a 4 definitiu. El final del duel, molt tens, ha acabat amb Martí Serra veient la blava i provocant la sortida a pista d’un Albert Marimón que s’ha encarregat de defensar el triomf en el darrer minut d’encontre.

Amb aquests tres punts, el Calafell fa un salt a la lliga i se situa setè a la taula amb dotze punts. La pròxima cita verda serà dissabte vinent a les 20.00 hores a la pista del Palafrugell, primer partit dels dos consecutius que els del Baix Penedès hauran de jugar abans d’acabar el 2019 amb una doble cita al Joan Ortoll davant el Lleida i l’Igualada.

FITXA TÈCNICA

Calafell

Serra, Romeu, Xaus, Pellizzari i Torné. A la banqueta: Marimón, Paris, Munné, Rodríguez i Palau

Noia
Zapater, Esteller, Ferrer, Llorca i Aragonès. A la banqueta: Fernández, Costa, Manrubio, Salvadó i Monserrat

Gols
1-0 / Xaus (1’)
1-1 / Costa (6’)
2-1 / Romeu (9’)
2-2 / Manrubia (20’)
3-2 / Pellizzari (22’)
4-2 / Romeu (32’)
4-3 / Costa (33’)
5-3 / Palau (38’)
5-4 / Aragonès (45’)
6-4 / Torné (47’)

Targetes blaves
Per als locals Serra, Palau i Torné i per al visitant Aragonès

Àrbitres
Sergi Mayor i Oriol Pérez

Incidències
Matx corresponent a la jornada 10 de l’OK Lliga 2019-2020 disputat al Pavelló Joan Ortoll de Calafell.



https://youtu.be/8j90hVhRegU



El Calafell s’estrena com a visitant guanyant a Palafrugell

Els de Ferran López suma la segona victòria seguida, la tercera en quatre partits, després d’imposar-se per 1 a 3 a la pista del Palafrugell. Els verds, en un bon moment


Tarragonadigital.com
30 de novembre de 2019


Nova victòria del Club Patí Calafell, la primera com a visitant de la temporada. El conjunt del Baix Penedès s’ha imposat per 1 a 3 a la pista del Palafrugell i suma la quarta victòria de la campanya, la tercera en els últims quatre partits. Els verds viuen el millor moment de la present temporada i ja es troben amb quinze punts a la taula, quatre més que un Lleida Llista que és el novè classificat i primer equip que es quedaria sense bitllet per a la Copa del Rei. Queden dues jornades per a repartir els accessos a la competició monàrquica que es disputarà a La Corunya el mes de març i els de Ferran López ho tenen coll avall per formar part del torneig del KO.

El triomf, en el segon temps

Després d’una primera meitat on el Palafrugell ha gaudit de dos penals que no ha pogut transformar davant un Martí Serra que ha estat un dels jugadors més destacats del matx, el Calafell ha pogut decantar la balança en el segon temps. En el minut 29, Oriol Palau aconseguia superar el local Luzón amb un xut que no encertava a aturar el porter del Palafrugell. Sense marge per a la reacció, Sergi Torné ampliaria diferències en el minut següent després d’un gran xut que ha entrat a prop de l’escaire.

El Palafrugell estava obligat a reaccionar però la manca d’encert d’uns i les bones intervencions de Martí Serra impedien la diana local. Arnau Xaus, aprofitant una falta directa en el minut 43, aconseguia un 0 a 3 que quasi sentenciava el matx. El local Ferran Garcia semblava donar quelcom d’emoció al matx amb l’1 a 3 en el minut 44 però el Calafell no ha patit per mantenir el triomf i donar una alegria més a l’afició dels del Baix Penedès. El pròxim compromís calafellenc torna a ser fora de casa, concretament dissabte vinent a les 20.15 hores, a la pista del Voltregà.

FITXA TÈCNICA

Palafrugell

Luzón, Figa, Ramón, Ruiz i Canet. A la banqueta: Palacín, Garcia, Vives, Martínez i Aldrich

Calafell
Serra, Romeu, Xaus, Pellizzari i Torné. A la banqueta: Marimón, Paris, Rodríguez, Espinosa i Palau

Gols
0-1 / Palau (29’)
0-2 / Torné (30’)
0-3 / Xaus (43’)
1-3 / Garcia (44’)

Àrbitres
Álvaro de la Hera i David Cantos

Incidències
Matx corresponent a la jornada 11 de l’OK Lliga disputat al Pavelló Municipal de Palafrugell.



https://youtu.be/fjeyWCm-lF8


El Calafell perd a la pista del Voltregà i la Copa haurà d’esperar

Els verds cauen a Sant Hipòlit amb un solitari gol del local Vargas i pateixen la cinquena derrota de la temporada. El Lleida-Palafrugell de demà, clau

Tarragonadigital.com
7 de desembre de 2019

El Club Patí Calafell ha perdut a la pista del Club Patí Voltregà per 1 a 0 i haurà d’esperar a la darrera jornada per saber si podrà competir a la pròxima edició de la Copa del Rei. Els del Baix Penedès, que guanyant a la pista del penúltim classificat hauria segellat el bitllet per al primer torneig monàrquic des que està instaurat l’actual format de la competició, no ha pogut fer el pas endavant necessari de sumar la primera victòria de la temporada lluny de casa i ha perdut un encontre que ha acabat amb malestar arbitral per un gol anul·lat en el minut 44 que podria haver canviat el destí del marcador.

Un xut llunyà decanta el matx

L’encontre s’ha decidit amb un xut llunyà. Corria el minut 5 de la primera meitat quan Èric Vargas realitzava un xut des del cercle central. L’esfèric ha passat volant entre diferents jugadors i, tot i que s’ha intentat rebutjar, l’acció ha impedit veure amb claredat la trajectòria de la bola a un Martí Serra que no ha pogut evitar l’única diana del matx. L’encontre ha estat molt net, sense grans interrupcions del joc i arribant al final dels 50 minuts amb només vuit faltes per cada bàndol.

El Calafell ha buscat l’empat però no l’ha trobat. La falta de definició en unes ocasions i les bones intervencions de Blai Roca en altres han impedit el gol calafellenc. Això sí, la bola ha entrat a la porteria local en una ocasió. Era en el minut 43, just després que els locals no poguessin aprofitar un penal favorable. Una internada d’Ángel Rodríguez per la banda esquerra acabava amb el jugador verd marcant l’empat després de caure sobre el porter del Voltregà. Malgrat que en primera instància un dels àrbitres ha donat validesa a la diana, l’altre col·legiat ha decidit intervenir. Després d’una breu conversa, s’ha decidit invalidar la diana, provocant un gran malestar en la parròquia visitant.

Tot i que s’ha buscat amb insistència l’empat en un final d’encontre molt obert, aquest no ha arribat i deixa el Calafell amb un ‘match ball’ per al pròxim dimarts 17 de desembre a les 21.00 hores al Pavelló Joan Ortoll rebent el Lleida. Si els homes dirigits per Ferran López guanyen aquest darrer partit de la primera volta, jugaran la Copa del Rei independentment d’allò que succeeixi en el Lleida-Palafrugell de demà diumenge. Ara bé, si els lleidatans guanyen els dos pròxims encontres, els del Baix Penedès es quedaran amb la mel als llavis.

FITXA TÈCNICA

Voltregà

Roca, Vargas, Canal, Molas i Ballart. A la banqueta: Dalmau, ARmengol, Gallifa, Ordeig i Rovira

Calafell
Serra, Romeu, Xaus, Pellizzari i Torné. A la banqueta: Marimon, Paris, Rodríguez, Raventós i Palau

Gols
1-0 / Vargas (5’)

Àrbitres
Óscar Valderde i Josep Antoni Ribó

Incidències
Matx corresponent a la jornada 12 de l’OK Lliga 2019-2020 disputat al Pavelló Municipal Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit de Voltregà.



https://youtu.be/KfIQslGxFZ4


Històric! El CP Calafell guanya al Lleida i es classifica per la Copa del Rei

Els verd-i-blancs superen el Lleida Llista Blava (4-2) en el partit decisiu i seran un dels vuit equips a la competició que es jugarà el mes de març a La Corunya

Calafell.tv
18 de desembre de 2019

l CP Calafell ha aconseguit aquest dimarts la classificació per la Copa del Rei per primer cop en la història recent de la competició vencent un partit que ha dominat de principi a fi davant d’un Lleida Llista Blava a qui només li valia la victòria si volia tenir opcions d’aconseguir el passi (4-2). Els verd-i-blancs, que venien de perdre davant del Voltregà, sabien que es jugaven les seves opcions en el darrer partit de la primera volta. Necessitaven sumar un punt com a mínim. Finalment han estat tres i ho han aconseguit novament al Joan Ortoll, un pavelló on els partits es compten per victòries i fent valer novament el seu atac i una defensa molt seriosa.

Els calafellencs s’han mostrat molt superiors en el global dels cinquanta minuts i només una reacció del Lleida en els darrers instants ha canviat la dinàmica d’un partit on els de Ferran López han demostrat novament el seu potencial. La primera meitat s’ha tancat amb un resultat curt que els locals haurien pogut eixamplar. El primer gol ha arribat al minut 6, en una jugada on hi ha intervingut Arnau Xaus i Sergi Romeu, qui, en darrera instància, ha fet pujar el primer a l’electrònic.

El pes del joc sempre l’ha dut el conjunt calafellenc mentre que el Lleida, que anava acumulant faltes, ha donat dues opcions a bola aturada als calafellencs. A quatre minuts pel descans, Marc Palazón veia la blava i deixava en inferioritat al seu equip. Xaus, com és habitual, ha provat el llançament, que no ha pogut transformar. I quan encara no s’havien exhaurit els dos minuts, una altra falta ha tornat a suposar una blava pels visitants, en aquesta ocasió per Cañellas. En aquesta ocasió, Sergi Torné ha estat el llançador i tampoc hi ha hagut premi.

Guido, Torné i Xaus encarrilen el triomf

Amb aquest 1-0 s’ha arribat al descans. A la represa no s’han vist gaire canvis de plantejament, amb un Calafell dominador i un Lleida que s’ha atrevit més amb el llançament exterior. D’aquesta manera no ha tardat en arribar el segon gol al 26′, obra d’un Guido Pellizzari que arrencava des del centre, superava el defensa, s’escorava cap a la banda i xutava amb potència. Els calafellencs encarrilaven el partit i buscaven un tercer gol que posés terra de per mig. I l’ha aconseguit amb un esplèndid Sergi Torné que ha tornat a veure porteria amb una acció on ha retallat prop de la frontal i ha engaltat un potent xut (31′).

El gol posava als calafellencs amb un peu a la Copa. I el Lleida, que ha rebut una altra blava, encara ha donat més arguments als locals per eixamplar el marcador. Novament Xaus ha estat el llançador i aquest cop sí que ha pogut executar un gol que deixava el partit molt encarrilat pels verd-i-blancs al minut 37.

El Pavelló Joan Ortoll començava a celebrar ja la classificació. Els calafellencs jugaven amb comoditat i el Lleida ha tret l’orgull per superar en dues ocasions la porteria de Martí Serra en els darrers minuts del matx. L’autor dels gols els ha signat Joseph gairebé de forma consecutiva. Gols, però, insuficients perquè els calafellencs no han tingut problemes per assegurar la victòria i fer esclatar d’alegria el Joan Ortoll.

A la Copa com a vuitens i tanquen la primera volta amb cinc victòries

D’aquesta manera, el CP Calafell, que aquest cop depenia d’ell mateix, aconsegueix el bitllet per jugar la Copa del Rei que es disputarà el proper mes de març a La Corunya. Els calafellencs hi accedeixen com a vuitens classificats amb divuit punts i acompanyaran al Barça, Liceo, Igualada i Noia, que seran els caps de sèrie, i al Reus, el Girona i el Caldes.

Aquest partit serveix per tancar la primera volta de l’OK Lliga, on el CP Calafell ha aconseguit 5 victòries, quatre d’aquestes com a locals davant el Vic, el Reus, el Noia i el Lleida i una com a visitant a la pista del Palafrugell. En aquest sentit, cal ressaltar la tornada al Joan Ortoll en el dia del derbi davant el Reus Deportiu després de començar la temporada jugant encara al pavelló del CE Vendrell.

Per la seva banda, han empatat davant el Lloret, el Girona i el Taradell i han perdut contra Igualada, Barça, Liceo, Caldes i Voltregà. Números que deixen als calafellencs amb 7 punts de marge respecte les posicions de play off de descens i confirmant un inici notable de la temporada. Els calafellencs tornen a jugar aquest dissabte a casa contra l’Igualada (20 hores i en directe per Calafell Ràdio) en el que serà el primer partit de la segona volta i amb l’objectiu d’aconseguir superar un rival que es va endur per la mínima el partit d’anada.

Grans registres a bola aturada

En el capítol golejador, els gols se’ls han repartit fins el moment sis jugadors, amb Xaus i Torné al capadavant, i amb Palau, Guido i Romeu amb les mateixes dianes. També ha marcat Rodríguez. Els calafellencs són el setè equip que més gols ha marcat i el cinquè que menys n’ha rebut. A més, acrediten molt bones xifres a bola aturada.





https://youtu.be/QCsafiuhTfQ


El Calafell supera el Lleida i es classifica per a la Copa del Rei

Els verds s’imposen per 4 a 2 al conjunt lleidatà, sumen el tercer triomf seguit al Pavelló Joan Ortoll i es classifiquen per a la Copa del Rei del mes de marça La Corunya


Tarragonadigital.com
17 de desembre de 2019

Ho han aconseguit. El Club Patí Calafell s’ha adjudicat aquest vespre el darrer bitllet per disputar la pròxima edició de la Copa del Rei que tindrà lloc durant el mes de març a La Corunya. Ho han fet per primer cop a la història recent de la competició després d’imposar-se per 4 a 2 al Lleida Llista en un encontre on mai han anat per sota en el marcador, fent valer el fet que els classificava tot allò que no fos perdre. L’afició verda està d’enhorabona després de veure aquesta fita en la que ha estat la tercera victòria consecutiva de l’equip en el retorn al Joan Ortoll.

Dominadors del matx

La classificació ha estat possible després de dominar un encontre quasi des del principi. El 0 a 0 inicial només ha durat sis minuts, els que ha tardat Sergi Romeu a obrir la llauna i fer l’1 a 0. El domini dels de Ferran López no s’ha començat a traduir de forma contundent en el marcador fins a la segona meitat. Guido Pellizzari, en una de les primeres accions després de la represa, conduïa una jugada al centre de la pista, ha marxat del seu defensor i ha realitzat un xut a prop de l’escaire esquerre d’un Lluís Tomàs que no ha pogut aturar el llançament. El Joan Ortoll s’aixecava dels seus seients per celebrar una diana que donava cert marge per a l’error.

Un coixí que s’ha fet gran quan Sergi Torné posava el 3 a 0 en el minut 31. Un contraatac conduït per ell mateix acabava amb una retallada a la frontal i un potent xut que entre els pals i Tomàs, s’endinsava entre els tres pals lleidatans. La festa es començava a respirar, més quan Arnau Xaus ha aprofitat la targeta blava al visitant Gefflot per anotar el 4 a 0 després de superar Lluís Tomàs en el minut 37. Faltaven tretze minuts per al final i els verds tenien cinc gols de coixí. Martí Serra s’unia al gran moment verd aturant una falta directa. La nit estava sortint rodona.

El visitant Àlex Joseph anotava dos gols en poc més d’un minut en la recta final del matx. Quan faltava un minut i mig per a la festa, el Lleida no es rendia i donava quelcom d’emoció a un matx que no ha tingut gaire temps més per patir. El Club Patí Calafell ha guanyat per 4 a 2 i s’ha embutxacat el darrer bitllet per jugar la Copa del Rei 2019-2020. Fita històrica dels verds que tanquen la primera volta de lliga en la vuitena posició amb 18 punts. El pròxim partit, el darrer del 2019, serà dissabte a les 20.00 hores amb la visita de l’Igualada al Joan Ortoll.

FITXA TÈCNICA

CP Calafell

Serra, Romeu, Xaus, Pellizzari i Torné. A la banqueta: Marimón, Paris, Rodríguez, Espinosa i Palau

Lleida Llista
Ll. Tomàs, Cañellas, Vives, A. Tomàs i Joseph. A la banqueta: Folguera, Gefflot, Palazón, Duch i Giuliani

Gols
1-0 / Romeu (6’)
2-0 / Pellizzari (26’)
3-0 / Torné (31’)
4-0 / Xaus (37’)
4-1 / Joseph (47’)
4-2 / Joseph (48’)

Targetes blaves
Per al visitant Gefflot

Àrbitres
Iván González i Xavier Buixeda

Incidències
Matx corresponent a la jornada 13 de l’OK Lliga 2019-2020 disputat al Pavelló Joan Ortoll de Calafell.


https://youtu.be/Jgs9mCBgL4s


El CP Calafell remunta a l’Igualada i tanca el 2019 amb una altra victòria (4-3)

Els verd-i-blancs aixequen un 1 a 3 amb una segona part esplèndida dels calafellencs. Torné marca tres gols i Rodríguez l'altre.


Calafell.tv
21 de desembre de 2019

Victòria psicològica del CP Calafell Tot l’Any aquest dissabte al Joan Ortoll davant l’Igualada Rigat HC (4-3). Els de Ferran López han remuntat un 1 a 3 amb una gran segona meitat on l’Igualada s’ha acabat desendollant d’un partit que semblava que tenia sota control. Els verd-i-blancs han tornat a demostrar que són capaços d’aixecar els marcadors adversos i els gols de Rodríguez i un excel·lent Sergi Torné (x3) han capgirat un marcador que suposa la quarta victòria en quatre partits al remodelat Joan Ortoll. Els calafellencs comencen amb bon peu la segona volta i, a més, escalen una posició. Ara són setens amb 21 punts, després de catorze jornades.

Si el CP Calafell ja va tenir opcions d’endur-se la victòria al Pavelló de les Comes però no va sumar cap punt, aquest cop les sensacions han estat molt similars. Especialment si ens fixem en els deu primers minuts amb un CP Calafell bolcat a l’atac i que ha disposat de múltiples opcions. Els visitants però han estat els primers en avançar-se al minut 9 després de robar una bola que ha propiciat la contra de Méndez i ‘Teti’ Vives, qui ha acabat materialitzant.

Els de Cesc Linares no han tardat gaire en marcar el segon en una situació semblant a la del primer, en una acció que neix d’una passada que intercepten els de l’Anoia, llencen l’atac Marc Palau i Jordi Méndez, avançat, acaba fent pujar el segon al 10′. Els calafellencs han disposat d’opcions per retallar la diferència i han errat per primer cop un penal aquesta temporada. Amb el 0-2 s’ha arribat al descans.

A la represa, el CP Calafell seguia mereixent el gol i finalment ha arribat gràcies a una triangulació entre Guido, Xaus i Torné que el reusenc ha acabat materialitzant (28′). Aquest 1 a 2 però ha estat un miratge perquè en la següent acció Vives ha engaltat un xut potent des de mitja pista que ha posat novament amb dos gols d’avantatge als igualadins (1-3). Un gol que, lluny d’empetitir al CP Calafell, l’ha fet estar més que mai endollat el partit.

El factor mental ha tingut un pes decisiu per culminar la remuntada. Quedaven 10 minuts per la conclusió quan Àngel Rodríguez, en una gran acció individual, ha passat per darrere de la porteria de Deitg per trobar el forat i col·locar-la perfectament, fent pujar el 2 a 3. Un gol important que posava pressió als visitants. Els de Cesc Linares han vist com el CP Calafell anava decidit a per l’empat, que ha aconseguit Sergi Torné engaltant un xut prèvia passada d’Uri Palau.

Quedaven poc més de quatre minuts i el partit començava de zero pels dos conjunts. Els verd-i-blancs sabien que tenien opcions de victòria i han anat decididament a pels tres punts. No havien passat encara trenta segons quan novament, Sergi Torné, que arribava des de l’esquerra, ha progressat i ha superat a Deitg culminant la remuntada quan quedaven 4 minuts i 18 segons. El CP Calafell ha mantingut a ratlla als visitants que han marxat sense cap punt del Joan Ortoll.

D’aquesta manera, el CP Calafell suma la quarta victòria al Joan Ortoll d’ençà de la seva remodelació, vencent a Reus, Noia, Lleida i Igualada i fa d’aquest un autèntic fortí. A més, encadena la segona victòria seguida en una setmana on, a més, s’ha classificat per la Copa del Rei. La millor forma d’acomiadar un 2019 per recordar. Els calafellencs descansaran fins el proper 4 de gener, quan es desplaçaran a la pista del Vic.



https://youtu.be/yaXX-njDdPo


https://youtu.be/8wmS-TCmL80


El CP Calafell mereix més premi i cau per la mínima a Vic (2-1)

Els verd-i-blancs, que han anat de menys a més, perden en el primer partit del 2020


Calafell.tv
5 de gener de 2020

El CP Calafell estrena el 2020 amb derrota. Ha perdut aquest dissabte a la pista del CP Vic (2-1) en un encontre on els calafellencs no han despertat fins els darrers minuts de la primera meitat. Els locals s’han avançat en dues ocasions i els visitants han reaccionat amb un gol abans del descans. A la represa, els verd-i-blancs han tingut múltiples opcions per aconseguir com a mínim empatar el partit però la sort els ha girat l’esquena. Els calafellencs es queden com estaven, setens amb 21 punts.

El CP Vic s’ha acabat doncs, enduent un partit que ha controlat en els primers compassos, davant d’un CP Calafell espès que ha rebut els gols de Jordi Urbano al 10′ i el de Roger Font al 14′. El darrer temps mort abans del descans ha tingut un efecte positiu en l’equip, més actiu en atac i provant-ho més des de l’exterior. D’aquesta manera, ha arribat la reacció amb el gol d’Arnau Xaus als darrers segons de la primera meitat, després d’una assistència de Romeu.

Les bones sensacions s’han plasmat a la segona meitat, amb un CP Calafell superior en moltes fases. Els vigatans -a qui els anul·lat un gol als 7 segons de la represa- no han pogut marcar a bola aturada després de la blava a Xaus. Els verd-i-blancs han dominat però el gol que mereixien s’ha resistit. El CP Vic, necessitat de punts, com ja va passar recentment amb el Voltregà, ha superat a la seva pista als verd-i-blancs, que volen tornar a sumar dissabte vinent a casa (20 hores, en directe per Calafell Ràdio) davant el CH Lloret.



El Calafell perd a Vic i comença el 2020 amb mal peu

El conjunt verd cau derrotat per la mínima (2-1) en la visita al Vic, penúltim classificat de la lliga. Els verds es quedaran una setmana més amb 21 punts

Tarragonadigital.com
4 de gener de 2020

El Club Patí Calafell no ha pogut començar amb bon peu l’any 2020 després de perdre per 2 a 1 a la pista del Club Patí Vic en el matx corresponent a la jornada 15 de l’OK Lliga. Els del Baix Penedès, que arribaven al duel amb el repte de sumar un nou triomf que situés l’equip més a prop d’evitar el playoff de descens, han ensopegat contra un rival que, classificació en mà, era inferior als calafellencs. Ara bé, sobre la pista, els barcelonins s’han endut el partit patint fins al darrer instant del matx.

Els gols, en el primer temps

El partit s’ha decidit en els primers 25 minuts. Els tres gols s’han produït en la primera meitat, provocant que els homes dirigits per Ferran López hagin anat per sota en el marcador en 40 dels 50 minuts del matx. L’equilibri inicial ha quedat trencat en el minut 10 després de l’1 a 0 de Jordi Urbano. El jugador local ha rebut una assistència de Sánchez en un contraatac per superar per la banda dreta a Martí Serra i avançar els de Quim López en el marcador.

Els vigatans, que buscaven els tres punts per posar la primera pedra de la necessària remuntada si volen evitar perdre la categoria, aconseguien ampliar diferències només quatre minuts després. Roger Font realitzava un potent en una internada per la banda esquerra i enviava la bola al fons de la xarxa de Martí Serra. No s’havia arribat al quart d’hora de partit i els calafellencs ja estaven obligats a remuntar. Ho han intentat. Fins i tot han retallat distàncies en un moment clau: just abans del descans. Una recuperació de Sergi Romeu acabava amb una precisa assistència per un Arnau Xaus que ha xutat des de la frontal, aconseguint colar la bola per sota de Burgaya i fent el 2 a 1 a mig minut del descans.

Tot i que els del Baix Penedès han insistit durant el segon temps, no han pogut empatar. Tampoc ha marcat un Vic que ha vist com li anul·laven el 3 a 1 en la primera acció del segon temps. Serra, aturant una falta directa, donava esperances a un Calafell que no ha estat encertat a l’hora de definir i es queda sense els primers punts del 2020. El pròxim encontre dels verds serà dissabte vinent a les 20.00 hores rebent el Lloret al Joan Ortoll.

FITXA TÈCNICA

Vic

Burgaya, Font, MOlas, Sánchez i Le Berre. A la banqueta: Masoliver, Arnau, Urbano, Povedano i Oller

Calafell
Serra, Romeu, Xaus, Pellizzari i Torné. A la banqueta: Marimón, París, Rodríguez, Espinosa i Palau

Gols
1-0 / Urbano (10’)
2-0 / Font (14’)
2-1 / Xaus (24’)

Targetes blaves
Per al visitant Xaus

Àrbitres
Josep Gómez i Gerard Gorina

Incidències
Matx corresponent a la jornada 15 de l’OK Lliga 2019-2020 disputat al Pavelló Olímpic de Vic.



https://youtu.be/ysXQjeFvLtA


El CP Calafell segueix intractable a casa i supera clarament al Lloret

Els verd-i-blancs golegen al cuer (6-1) i escalen fins la sisena posició de la taula


Calafell.tv
12 de gener de 2020

El CP Calafell s’ha desfet aquest dissabte del CH Lloret amb solvència (6-1) en un partit que ha sabut tancar en el moment oportú. Els verd-i-blancs han marxat amb un 1-0 al descans i han eixamplat el marcador amb dos gols consecutius mediada la segona meitat. El partit ha quedat sentenciat amb tres dianes més. Guido Pellizzari, Àngel Rodríguez (x2), Sergi Torné, Arnau Xaus i el jove debutant Jordi Munné han marcat pels calafellencs. Els de Ferran López escalen fins la sisena posició amb 24 punts i segueixen comptant els partits a casa per victòries.

Més enllà del resultat contundent, els calafellencs han hagut de remar per poder desfer-se del cuer, que arribava a Calafell amb només una victòria i 5 punts a la taula. Dinàmiques oposades que s’han acabat plasmant en la pista. Els calafellencs, sense brillantor, han dut el pes del joc i han inaugurat el marcador amb un bon cacau de Guido Pellizzari al minut 14 amb una assistència de Sergi Torné. Els visitants no han inquietat gaire als calafellencs fins que, a un minut pel descans, han disposat d’una pena màxima que Marc Gómez no ha sabut materialitzar.

El CH Lloret ha millorat a la represa i ha tingut més aproximacions que l’haurien pogut permetre empatar. Un marcador escàs que ha fet que els calafellencs reaccionessin a temps per evitar problemes. D’aquesta manera, Àngel Rodríguez signava el segon. Un gol que naixia d’una combinació amb Arnau Xaus al minut 35. I un minut després, ha estat precisament Xaus qui ha posat terra de per mig per mitjà de falta directa, després de la blava que havia rebut Grau.

Aquest resultat ha permès als calafellencs jugar amb comoditat davant d’un Lloret que no ha tingut cap opció de contrarestar l’eficàcia dels verd-i-blancs. Els de Ferran López han seguit insistint i han anat incrementant l’avantatge. Rodríguez ha signat el doblet al minut 41 en un acció on ha recuperat la bola des de la pròpia àrea i en un u contra u davant Serra ha definit perfectament. També s’ha sumat al festival golejador Sergi Torné, qui ha posat la maneta a tres per la conclusió en una acció que ha iniciat ell mateix en una recuperació a l’àrea calafellenca.

La porteria calafellenca malauradament no s’ha pogut mantenir a zero després del gol de l’honor de Lluís Grau. I en gairebé la darrera acció del matx ha arribat el sisè, obra de Jordi Munné. El jove de 17 anys ha debutat aquesta temporada amb el primer equip i ha tingut una estrena immillorable després d’una bona combinació amb Torné.

El CP Calafell aconsegueix la cinquena victòria en cinc partits al remodelat Joan Ortoll, mantenint-se fort a casa on només ha perdut un partit en el que va de temporada. Els de Ferran López han aprofitat l’ensopegada del Caldes per prendre-li la sisena plaça. Els calafellencs, que aquesta setmana coneixeran el seu rival a la Copa del Rei -Barça, Liceo, Noia o Igualada- faran la seva primera visita a La Corunya el proper dimarts 21 de gener (21 hores, en directe per Calafell Ràdio i amb els comentaris d’OK Liga TV) per intentar donar la sorpresa davant el Deportivo Liceo.



https://youtu.be/XFY_D2PcC3E


El Calafell guanya el Lloret i segueix intractable al Joan Ortoll

Els verds sumen la cinquena victòria consecutiva com a local i aconsegueixen el setè triomf de la temporada per situar-se sisens a la classificació amb 24 punts

Tarragonadigital.com
11 de gener de 2020

El dolç moment del Club Patí Calafell a casa sembla no tenir final. El conjunt del Baix Penedès ha superat per 6 a 1 el Club Hoquei Lloret i ha sumat la cinquena victòria consecutiva davant el seu públic després del retorn a les instal·lacions del Joan Ortoll. Els homes dirigits per Ferran López s’han mostrat convincents i han sumat un nou triomf que eleva l’equip a la sisena posició amb 24 punts després de la derrota del Caldes a la pista del Reus Deportiu Miró.
Comoditat en el segon temps

Tot i que el Lloret només ha sumat cinc punts en tota la temporada, els calafellencs no ho han tingut fàcil. L’equilibri inicial ha estat trencat per Guido Pellizzari en el minut 13. Una combinació amb Sergi Torné ha acabat amb el reusenc assistint a un Pellizzari que ha engaltat un fort xut que ha superat Ferran Serra. Era l’1 a 0 abans del quart d’hora de joc, resultat que obligava els gironins a arriscar-se i anar amunt per intentar empatar d’hora. No ha estat fins al segon temps quan el marcador s’ha tornat a moure.

El duel, net i sense gaires interrupcions per faltes, ha vist com en dos minuts els locals encarrilaven el triomf. Primer era Ángel Rodríguez qui, en el minut 35, combinava amb Arnau Xaus per a què aquest busqués el gol amb un potent xut. Ferran Serra ha rebutjat i el mateix Rodríguez, ràpid, posava l’estic per fer el 2 a 0. Pocs segons després era Arnau Xaus qui veia porteria. Ho feia mitjançant una falta directa. L’execució del jugador verd, una delícia. Xaus ha encarat el porter, ha aixecat la bola i amb tres tocs suspesos a l’aire ha aconseguit engaltar per marcar.

Amb el duel encarrilat i pràcticament sentenciat, el Calafell ha aprofitat les febleses gironines. Una pèrdua de bola d’Àlex Grau era aprofitada per Ángel Rodríguez per batre Serra en l’u contra u i fer el 4 a 0 en el minut 41. Tres quarts del mateix en un atac molt vertical en el minut 47 per a què Sergi Torné fes el 5 a 0. El visitant Lluís Grau, en el minut 48, faria el gol de l'honor per estrenar el caseller anotador gironí. Això sí, encara hi hauria temps per a què el jove Jordi Munné s'estrenés com a golejador a l'OK Lliga. Amb aquest resultat, el Calafell tancarà la jornada 16 de lliga ocupant la sisena posició amb 24 punts, un més que el Caldes que baixa a la setena plaça. La pròxima cita dels de Ferran López serà el dimarts 21 a les 21.00 hores visitant la pista del Deportivo Liceo.

FITXA TÈCNICA

Calafell

Serra, Romeu, Xaus, Pellizzari i Torné. A la banqueta: Marimón, Palau, Munné, Rodrígue i París

Lloret
Serra, Gómez, Plaza, À. Grau i Aguirre. A la banqueta: Muñoz, Farré, Ll. Grau, Font i Pérez

Gols
1-0 / Pellizzari (13’)
2-0 / Rodríguez (35’)
3-0 / Xaus (36’)
4-0 / Rodríguez (41’)
5-0 / Torné (47')
5-1 / Ll. Grau (48')
6-1 / Munné (49')

Targetes blaves
Per al visitant Ll. Grau

Àrbitres
Rubén Fernández i David Godia

Incidències
Matx corresponent a la jornada 16 de l’OK Lliga 2019-2020 disputat al Pavelló Joan Ortoll de Calafell.


https://youtu.be/eE0O6meCizY


El CP Calafell no pot donar la sorpresa a Riazor (4-0)

Els verd-i-blancs perden en una de les pistes més complicades de l'OK Lliga, la del Deportivo Liceo


Calafell.tv
21 de gener de 2020

El CP Calafell ha perdut aquest dimarts davant el Deportivo Liceo (4-0) en un partit on, tot i el resultat final, Martí Serra ha tornat a ser un dels jugadors més destacats. La superioritat dels gallecs, que partien com a favorits, s’ha imposat tot i que els ha costat força minuts inaugurar el marcador. La primera meitat s’ha saldat amb un 2-0 pels locals que han eixamplat amb dos gols més a la segona. Marc Grau, David Torres i Roberto di Benedetto han estat els autors dels gols. Els calafellencs no han pogut donar la sorpresa davant del segon classificat de la lliga i la segona victòria fora de casa haurà d’esperar.

Els dos conjunts han jugat a un ritme alt des del primer minut. Els gallecs no han tardat excesssivament en posar a prova a la defensa visitant. El primer contratemps pels verd-i-blancs ha estat al minut 12 amb la blava a Arnau Xaus. Benedetto s’ha topat amb l’eficàcia sota pals de Martí Serra. Acte seguit, els calafellencs, encara amb inferioritat, han comès penal però Platero tampoc ha pogut transformar-lo.

Els verd-i-blancs han resistit fins a quatre minuts pel descans. Una assistència de Grau cap a David Torres,qui arribava des de la dreta, ha permès inaugurar el marcador. En la darrera acció de la primera meitat, gairebé amb el temps exhaurit, els calafellencs han comès la desena falta acumulativa. L’àrbitre ha fet repetir la falta directa i Marc Grau ha marcat un gol psicològic que ha deixat el partit més complicat pels visitants.

A la represa el guió ha estat força similar a la primera. Els dos conjunts han disposat d’un llençament de penal gairebé de forma consecutiva al minut 7 que no han pogut transformar ni Torres ni Guido Pellizzari respectivament. Els calafellencs han resistit però el partit ha quedat pràcticament tancat a vuit minuts pel final amb una altra diana del local Di Benedetto. Els locals encara han disposat d’una altra falta directa després de la quinzena acumulativa dels calafellencs que han fallat però s’han redimit quan David Torres ha marcat de penal el quart a poc menys de tres minuts per la conclusió.

Per la seva banda, David París no ha pogut marcar el gol de l’honor a bola aturada, després de la desena acumulativa dels locals. Aquest resultat deixa al CP Calafell en la sisena posició provisional amb 24 punts, a l’espera del que faci aquest dimecres el CH Caldes davant el FC Barcelona. Els verd-i-blancs jugaran el proper partit aquest dissabte a les 20 hores (en directe per Calafell Ràdio) davant del Girona CH, al fortí del Joan Ortoll.


El Calafell torna amb les mans buides de la pista del Liceo

Els verds no poden sorprendre el conjunt gallec i perden (4-0) un nou partit lluny de casa. Aguanten vint minuts però Torres i Marc Grau encarrilen el triomf fregant el descans

Tarragonadigital.com
21 de gener de 2020

No ha pogut ser. El Club Patí Calafell no ha pogut donar la sorpresa a la pista del Deportivo Liceo i ha perdut per 4 a 0 contra el segon classificat de la lliga, únic integrant de la competició capaç d’aguantar el ritme del FC Barcelona. Els verds, que volien trencar la mala dinàmica lluny d’un Pavelló Joan Ortoll on han sumat els quinze punts que s’han disputat allà, hauran d’esperar al pròxim desplaçament per endur-se el segon triomf com a visitant de la campanya.

Aguanten els primers vint minuts

El Calafell no ha anat a Galícia a intentar no sortir escaldats. Un fidel reflex d’això és que els del Baix Penedès han plantat cara durant gran part del primer temps. No ha estat fins a la recta final d’aquest quan el marcador s’ha torçat. Dava Torres culminava un contraatac iniciat per Marc Grau per la dreta que ha acabat amb una centrada al pal llarg d’un Martí Serra que ha vist com el golejador local posava l’estic per obrir el marcador en el minut 21. Quan faltaven dècimes de segon per al final del primer temps, l’àrbitre ha xiulat una falta directa. Els nervis sobre la pista estaven presents després d’una enganxada dialèctica entre Ángel Rodríguez i Dava Torres. En aquesta ocasió era Marc Grau qui, després d’un primer intent que l’àrbitre ha ordenat repetir, aconseguia el segon gol del matx.

El segon temps ha repetit bona part del guió del primer. El Calafell ha aguantat sense encaixar durant un bon espai de temps però en el minut 41, Roberto Di Benedetto volia fer una apertura cap a la banda amb la mala fortuna que la bola ha tocat en la cama de Sergi Torné, despistant Martí Serra i marcant-se en pròpia porteria. El 4 a 0, obra de Torres des del punt de penal, ja era una anècdota per a un CP Calafell que seguirà sisè amb 24 punts, veient com la cinquena plaça del Reus Deportiu Miró marxa a set punts de distància.

El pròxim compromís dels homes dirigits per Ferran López serà dissabte a les 20.00 hores rebent el Girona a l’intractable Joan Ortoll.

FITXA TÈCNICA

Deportivo Liceo

C. Grau, Bridge, M. Grau, Platero i Torres. A la banqueta: Rodríguez, Ciocale, Oruste i B. Di Benedetto

Calafell
Serra, Romeu, Xaus, Pellizzari i Torné. A la banqueta: Marimón, París, Rodríguez i Palau

Gols
1-0 / Torres (21’)
2-0 / M. Grau (24’)
3-0 / R. Di Benedetto (41’)
4-0 / Torres (47’)

Targetes blaves
Per al visitant Xaus

Àrbitres
Isaac Sanz i Álvaro de la Hera

Incidències
Matx corresponent a la jornada 17 de l’OK Lliga 2019-2020 disputat al Palacio de los Deportes de Riazor.



https://youtu.be/5YwVjbXAISA


El CP Calafell empata a casa davant el Girona CH (1-1)
Fi a la ratxa de victòries consecutives al Pavelló Joan Ortoll en un partit marcat per l'absència d'Arnau Xaus

Calafell.tv
25 de gener de 2020

El CP Calafell Tot l’Any ha sumat un punt aquest dissabte a casa davant el Girona CH (1-1). Això el deixa per primera vegada sense triomf al remodelat Joan Ortoll després de cinc victòries seguides. El punt es pot donar per bo tenint en compte que els calafellencs acudien a la cita amb l’absència d’Arnau Xaus per sanció i que venien amb menys descans que el seu rival ja que dimarts van jugar a la Corunya. L’equip però hauria pogut sumar la victòria tenint en compte que ha fet mèrits de sobres en la segona part. Sergi Torné, de falta directa, ha neutralitzat el gol inicial de Gerard Pujol abans del descans. L’equip segueix provisionalment sisè amb 25 punts.

Els de Ramon Benito han tret profit del seu físic i han reiterat en les possessions llargues que impossibilitaven la fluïdesa en atac dels calafellencs en molts trams de la primera part. Sense inquietar en excés a Martí Serra, els visitants s’han trobat amb rebot que ha afavorit l’exjugador del CP Calafell Gerard Pujol, actual màxim golejador dels gironins. Aquest gol, al minut 21, ha estat l’únic que s’ha vist en la primera meitat.

A la represa, els verd-i-blancs han estat més verticals i han començat a inquietar la porteria del veterà Jaume Llaverola, que ha aturat múltiples accions dels calafellencs. Els visitants han hagut de treballar en defensa i al minut 38 han comès la desena falta acumulativa. En absència de Xaus, Torné ha agafat la responsabilitat i no ha desaprofitat la opció a bola aturada per empatar el partit i fer el seu quinzè gol del compte particular. Ni un minut després, els calafellencs també han comès la seva desena. Els gironins, però, s’han trobat amb un Martí Serra molt atent que ha respòs al xut a bola aturada de Carles.

La igualtat en el marcador s’ha mantingut fins el final tot i la major insistència dels de Ferran López. El resultat deixa als calafellencs amb 25 punts després de 18 jornades i en la sisena posició provisional a l’espera del que faci el Caldes aquest diumenge a la pista del Noia. Els verd-i-blancs, que la propera setmana coneixeran el seu rival a la Copa del Rei -Noia, Igualada, Liceo o Barça- jugaran el proper dissabte (18 hores i en directe a Calafell Ràdio) a la pista del Taradell.

Abans de començar el partit s’ha guardat un minut de silenci per la mort del pare del segon entrenador del CP Calafell, José M.Espinosa ‘Epi’.


https://youtu.be/glmHEgqDaHQ


El Girona trenca la ratxa de victòries del Calafell al Joan Ortoll

El Calafell no pot passar de l’empat (1-1) davant el Girona i trenca la ratxa de cinc victòries seguides com a local. Torné, amb una falta directa, evita la derrota en el segon temps

Tarragonadigital.com
25 de gener de 2020

El Club Patí Calafell no ha pogut sumar la sisena victòria seguida com a local després d’empatar (1-1) davant el Girona. Els verds, que arribaven al matx amb el repte de seguir sumant de tres en tres davant el seu públic, han quallat un duel que no ha estat suficient per decantar el triomf. La manca de punteria en el matx d’avui i les bones intervencions del veterà Jaume Llaverola a la porteria gironina han impedit una alegria més dels del Baix Penedès com a locals.
Dos gols en 50 minuts

El resultat final (1-1) és més típic del món del futbol que no pas de l’hoquei. La falta de gols no és sinònim de partit avorrit però cert és que el duel d’aquest vespre al Pavelló Joan Ortoll no passarà a la història per ser un dels més emocionants que es recorden. L’equilibri inicial de l’encontre es trencaria en el minut 21 gràcies a una jugada carregada de mala fortuna. Una internada de l’excalafellenc Gerard Pujol per darrere de la porteria de Martí Serra acabaria amb l’ara jugador gironí fent una passada al segon pal que Ángel Rodríguez, sense voler, desviaria cap al fons de la seva pròpia xarxa. Serra no ha pogut evitar la diana que pujaria al marcador por abans del descans.

Els homes dirigits per Ferran Pujol han intentat refer-se del cop abans de marxar cap al vestidor però no ho han aconseguit. Com tampoc ho han pogut fer després de la represa. La bona tasca gironina en defensa i les intervencions de mèrit de Jaume Llaverola han mantingut el 0 a 1 fins que els visitants han comès la desena falta. Sergi Torné agafava la responsabilitat del llançament i no perdonaria per empatar. Després d’una finta s Llaverola, el reusenc ha enviat la bola al fons de la xarxa gironina per situar l’1 a 1 en el minut 38. Faltaven dotze minuts per al final i tot podia passar. Tot i que ambdós equips ho han intentat, amb alguna intervenció salvadora de Martí Serra evitant el segon gol visitant, el marcador no s’ha mogut.

Això provoca que el Calafell es mantingui, de moment, en la cinquena posició ara amb 25 punts. La pròxima cita dels del Baix Penedès serà dissabte vinent a les 18.00 hores visitant la pista del Taradell.

FITXA TÈCNICA

Calafell

Serra, Romeu, Pellizzari, Torné i Rodríguez. A la banqueta: Marimón, Paris, Munné, Espinosa i Palau

Girona
Llaverola, Gurri, Mendes, Pujol i Carles. A la banqueta: Coll, Hernández, Garcia, Palacín i Mangas

Gols
0-1 / Pujol (21’)
1-1 / Torné (38’)

Àrbitres
David Cantos i Jorge Martínez

Incidències
Matx corresponent a la jornada 18 de l’OK Lliga disputat al Pavelló Joan Ortoll de Calafell.



https://youtu.be/vpVaOCgiBLM


El CP Calafell empata davant el Taradell (2-2)

Els verd-i-blancs deixen escapar una bona opció de guanyar fora de casa amb un rival força combatiu

Calafell.tv
1 de febrer de 2020

El CP Calafell s’ha endut un punt contra el CP Taradell en el partit disputat aquest dissabte a El Pujoló (2-2). Els verd-i-blancs han tornat a deixar escapar una bona opció de guanyar lluny de casa i davant el penúltim classificat, tot i que si tenim en compte el global del partit el punt reflecteix la igualtat que s’ha vist sobre la pista. Els verd-i-blancs han arrencat bé i s’han avançat en dues ocasions però els locals, lluny d’arronsar-se, han equilibrat la balança abans del descans. A la represa el marcador ja no s’ha mogut. El CP Calafell perd una plaça i ara és setè amb 26 punts, a 11 de les places de play off pel descens.

Els de Ferran López han marcat la pauta des de bon inici i han imposat el seu domini. Quan era a punt de complir-se el primer minut de partit Guido Pellizzari ha arrencat des de mitja pista per escorar-se cap al vèrtex dret i engaltar un potent xut creuat que ha superat Dalmau. I al minut 6, Sergi Torné, enganxat al pal, ha culminat perfectament la jugada dels visitants fent pujar el segon al marcador.

Després del gol, els verd-i-blancs han anat perdent gas i això ha donat ales a un Taradell que s’ho ha començat a creure. La reacció local, doncs, no s’ha fet esperar gaire i el capità Marçal Casadevall ha retallat la diferència traient partit d’un rebot on no hi havia pogut arribar la defensa calafellenca. Era el minut 10. Dos minuts després, un xut des de mitja pista de Dani Rodríguez ha suposat el gol de l’empat. Les forces s’han equilibrat definitivament i els locals s’han acostat força a l’àrea de Martí Serra abans del descans.

El CP Calafell ha tingut millors sensacions a la represa tot i que no ha pogut mantenir a ratlla els locals. L’ocasió més clara pels visitants ha estat a bola aturada amb un penal assenyalat i força discutit sobre Oriol Palau que ha xutat ell mateix i que no ha pogut transformar a 7 minuts pel final. Els locals també han disposat d’opcions perilloses que ha pogut rebutjar Martí Serra. Primer punt en terres osonenques i la segona victòria fora de casa haurà d’esperar.

Els verd-i-blancs sumen tres jornades sense poder guanyar. Perden una plaça a la taula una degut a la victòria del Girona contra el Lleida. La nota positiva és que segueixen sumant -té 26 punts- i les places de play off de descens es queden a 11 punts. Els calafellencs jugaran el proper dissabte davant el CH Caldes al Pavelló Joan Ortoll (20 hores, en directe per Calafell Ràdio).


El Calafell només pot empatar a Taradell

Els verds s’avancen amb un 0 a 2 però li empaten molt ràpidament. Baixen una posició a la taula però guanyen un punt de comoditat dins del playoff pel títol


Tarragonadigital.com
1 de febrer de 2020

El Club Patí Calafellno ha pogut passar de l’empat (2-2) a la pista del Taradell després d’un partit on els quatre gols han estat matiners i on els porters han resultat claus per al repartiment de punts. Els calafellencs volien sumar la segona victòria de la campanya lluny de casa però s’han hagut de conformar amb un empat que els fa perdre un lloc a la taula però els fa guanyar un punt de distància respecte al novè, el Lleida.

Els gols, en els primers dotze minuts
El Calafell no ha pogut començar millor el partit. En la primera possessió verda, diana. La primera jugada del partit després de la sacada des del centre de la pista ha estat monopolitzada pels homes de Ferran López. Després d’una llarga combinació on els locals han recuperat la bola durant uns segons però l’han perdut ràpidament per la bona pressió calafellenca, Guido Pellizzari rematava una jugada de fins a una dotzena de passades per engaltar un fort xut creuat que ha superat el porter Dalmau. Era el 0 a 1 i no s’havia arribat al primer minut de joc. L’equip no ha baixat el ritme i ha buscat un segon gol que ràpidament ha trobat.

Una acció de Pellizzari per la banda acabava amb el verd passant per darrere de la porteria de Dalmau. Torné s’ha creuat, Pellizzari ha enganyat el defensor i Torné, per la base el pal esquerre de la porteria taradellenca, ha fet el 0 a 2 fregant el minut 6 de partit. Faltaven 44 minuts per finalitzar l’encontre però els del Baix Penedès posaven la primera pedra per sumar la segona victòria de la temporada lluny del Pavelló Joan Ortoll. Malauradament, el final seria ben diferent del de l’inici, tot i que la reacció local no es faria esperar.

L’empat, en un obrir i tancar d’ulls

Era el minut 10 quan un xut llunyà de Dani Rodríguez era rebutjat per Martí Serra. El refús ha deixat una bola dividida a la frontal de l’àrea. L’estic de Marçal Casadevall ha arribat abans que el de Pellizzari i ha batut la porteria verda per fer l’1 a 2. Deu minuts havien passat des del xiulet inicial i ja s’havien vist tres gols. El partit prometia. I més quan Casadevall ha tornat a repetir protagonisme pocs segons després. Una jugada per la banda dreta de l’atac del Taradell acabava amb una bola enrere de Molera per un Casadevall que no s’ho ha pensat i ha engaltat un fort llançament que no ha pogut aturar Martí Serra.

Era el minut 12 i ja s’anava 2 a 2. Per aquesta regla de tres, el marcador al final dels 50 minuts anava pel camí de ser escandalós. Malauradament per a l’espectador neutral, això no ha estat així. Les aixetes golejadores s’han tancat en ambdós bàndols. El domini inicial del Calafell s’ha aigualit amb les dianes locals i no hi ha hagut manera de decantar la balança. La netedat del partit tampoc ha ajudat al respecte. Cap dels dos conjunts ha arribat a les deu faltes i no han comès cap infracció mereixedora de falta directa. Un matx molt net que únicament ha deixat veure un penal força protestat a favor del Calafell en la recta final del matx.


El públic local ha interpretat, amb bon criteri tenint en compte la repetició televisiva de la jugada, que Oriol Palau havia posat més pa que mantega buscant la pena màxima. Corria el minut 43 i el mateix Palau veia com el local Dalmau li aturava l’acció. Serra, a l’altre costat, evitava la derrota en les accions posteriors. Finalment, repartiment de punts entre ambdós conjunts que deixa el Calafell una posició més avall d’on començava la jornada. Ara és setè amb 26 punts, cinc més que el Lleida, primer equip que no es classificaria per al playoff pel títol. La pròxima cita verda serà dissabte vinent a les 20.00 hores al Joan Ortoll rebent el Caldes.

FITXA TÈCNICA

Taradell

Dalmau, Benito, Casadevall, M. Soler i Rodríguez. A la banqueta: Gorchs, Molera, Genís, Martínez i X. Soler

Calafell
Serra, Xaus, Pellizzari, Torné i Rodríguez. A la banqueta: Marimón, Paris, Raventós, Palau i Romeu

Gols
0-1 / Pellizzari (1’)
0-2 / Torné (6’)
1-2 / Casadevall (10’)
2-2 / Casadevall (12’)

Àrbitres
David Cantos i Joan Nicolás

Incidències
Matx corresponent a la jornada 19 de l’OK Lliga 2019-2020 disputat al Pavelló Municipal “El Pujoló” de Taradell.





https://youtu.be/1R9oxvaaL6E


Nou empat del CP Calafell i la zona de perill és cada cop més lluny

Els verd-i-blancs sumen un punt davant del CH Caldes en un matx on les forces han estat prou equilibrades (2-2)

Calafell.tv
8 de febrer de 2020

El CP Calafell ha fet mèrits per endur-se els tres punts del Joan Ortoll aquest dissabte davant el CH Caldes. El 2 a 2 final reflecteix un partit que ha estat prou equilibrat i amb moments on els calafellencs i els vallesans s’han anat alternant el control del joc. Els visitants han replicat en dues ocasions els gols de Palau i Rodríguez. La jornada ha acabat sent favorable pels calafellencs perquè el Girona ha perdut i les posicions de play off de descens les deixen ja a dotze punts quan queden sis jornades per acabar la lliga regular.

Els verd-i-blancs s’han mostrat com un equip sòlid en molts moments del partit. El Caldes però també ha demostrat tenir ofici i ha sabut generar diverses opcions de perill. La primera meitat s’ha saldat amb un únic gol, el que ha signat Oriol Palau -el seu sisè de la temporada- al minut 22, rematant una passada de Sergi Torné després de la recuperació d’Àngel. Torné ha tingut una de les opcions més clares del primer període estavellant una bola al pal al minut 2.

La igualtat a la pista s’ha mantingut novament a la represa. El CH Caldes ha trobat ràpidament la reacció amb el gol de Cristian Rodríguez a passada de l’excalafellenc Ferran Rosa. Han estat uns minuts on els visitants s’han trobat més còmodes en pista però ha estat el CP Calafell qui s’ha tornat a avançar. Ha estat en una jugada afortunada que neix d’una passada d’Arnau Xaus que toca Cristian Rodríguez i on un hàbil Àngel Rodríguez l’acaba introduint a la porteria de Camps al minut 32. Àngel s’anota el seu setè gol del curs.

Els calafellencs han disposat d’un penal pocs minuts després que Sergi Romeu ha enviat al pal. En canvi, el Caldes ha tret profit a bola aturada amb un llançament que ha transformat Giménez al minut 42. Els visitants també s’haurien pogut avançar degut a la desena acumulativa dels calafellencs però Rovira s’ha topat amb Martí Serra. Al final el marcador ja no s’ha mogut més. El CP Calafell té 27 punts després de 20 jornades, suma el tercer empat seguit – el segon com a local- i quatre jornades sense sumar la victòria.

Els verd-i-blancs tenen un coixí important de punts respecte la zona baixa per afrontar els propers encontres del seu particular ‘Tourmalet’: El proper dimecres 19 de febrer a fora davant del Reus Deportiu (21 hores i en directe per Calafell Ràdio); el 22 de febrer a casa davant del FC Barcelona i el 29 de febrer a la pista del CE Noia.


El Calafell, abonat a l’empat després de no poder superar el Caldes

Els calafellencs no poden guanyar (2-2) el Caldes i sumen la tercera jornada sumant un punt. Els del Baix Penedès, a l’espera del partit del Lleida per veure on queda la novena plaça

Tarragonadigital.com
8 de febrer de 2020

El Club Patí Calafell sembla haver-se abonat a l’empat després del 2 a 2 patit avui davant el Club Hoquei Caldes. Els homes dirigits per Ferran López sumen la tercera igualada consecutiva, aquest cop davant un rival directe que mai ha anat per davant en el marcador i que ha pogut endur-se un punt del Joan Ortoll que segueix invicte des del retorn posterior a les obres però que ha vist com s’han escapat quatre dels darrers sis punts que s’han jugat.

Molta igualtat


Que el duel seria igualat era quelcom previsible. Ambdós equips es presentaven al matx amb el mateix nombre de punts, únicament separats pel ‘goal average’ general. El Calafell seria el primer avisant a la porteria rival amb un llançament de Sergi Torné al pal en el minut 2. No seria fins al minut 22, ja en la recta final del primer temps, quan es trencaria el resultat inicial. Àngel Rodríguez interceptava una bola en la seva pista, obria ràpidament per Torné a la banda dreta i aquest cedia per Oriol Palau que aconseguia fer l’1 a 0. Era la recta final dels primers 25 minuts i els verds aconseguirien mantenir l’avantatge fins a un inici de segon temps per oblidar.

Una passada imprecisa d’Arnau Xaus era robada per l’excalafellenc Ferran Rosa que assistia a Cristian Rodríguez per a què aquest empatés en una de les primeres accions del segon temps. Era l’1 a 1 i tocava començar el matx de nou. No seria fins al minut 32 quan una passada en profunditat de Sergi Romeu arribava a Arnau Xaus i aquest, amb una passada dins de l’àrea, li feia arribar la bola a un Àngel Rodríguez que amb quelcom de fortuna i precisió, aconseguia convertir en el 2 a 1. Malauradament, el marcador no s’aguantaria. Després de perdonar un penal a favor enviant la bola al pal, el Calafell seria castigat.

Una passada de Cristian Rodríguez per Borja Giménez acabava amb el 2 a 2 en el minut 42. Quedaven vuit minuts per al final i el Calafell encara patiria quan una falta directa a favor dels visitants era rebutjada per Martí Serra. Finalment, repartiment de punts per a un Calafell que es queda com estava: setè, ara amb 27 punts. La pròxima cita serà dimecres 19 de febrer quan toqui visitar la pista del Reus Deportiu Miró. Fins aleshores, temps més que suficient per preparar el darrer duel tarragoní de l’OK Lliga 2019-2020.

FITXA TÈCNICA

CP Calafell

Serra, Romeu, Xaus, Torné i Pellizzari. A la banqueta: Marimón, Paris, Rodríguez, Espinosa i Palau

CH Caldes
Camps, Rosa, A. Ascensi, Rodríguez i R. Ascendi. A la banqueta: Beltrán, Blanqué, Giménez, Rovira i Ricart

Gols
1-0 / Palau (22’)
1-1 / Rodríguez (26’)
2-1 / A. Rodríguez (32’)
2-2 / Giménez (42’)

Àrbitres
Antonio Gómez i David Calonge

Incidències
Matx corresponent a la jornada 20 de l’OK Lliga 2019-2020 disputat al Pavelló Municipal Joan Ortoll de Calafell.


https://youtu.be/rTJSrv6gAwk


El CP Calafell destrona al Reus al Palau i deixa la permanència gairebé segellada (3-4)

Nou cop d'efecte dels calafellencs que guanyen per segon cop el derbi tarragoní i amb un nou recital de Martí Serra sota pals


Calafell.tv
20 de febrer de 2020

Un CP Calafell Tot l’Any immens ha empetitit al Reus Deportiu Miró per segona vegada aquesta temporada. Idèntic resultat al de la primera volta però aquest cop, vencent a domicili (3-4). El derbi tarragoní s’ha decantat pels calafellencs en un partit marcat per una primera meitat esplèndida que ha acabat amb 1 a 3. La reacció dels roig-i-negres ha arribat a la segona part però s’han topat amb un Martí Serra que un dia més ha estat providencial aturant un penal i dues faltes directes després de les dues blaves que ha rebut Sergi Torné. Gran partit també del capità Sergi Romeu, amb un hat-trick. Els verd-i-blancs tenen 30 punts i deixen la permanència gairebé a tocar ja que tenen dotze punts d’avantatge amb quinze en joc.

Els roig-i-negres venien de jugar partit de Lliga Europea i semblen haver acusat aquest factor almenys en els minuts inicials. Tot i això, han estat els locals els primers en avançar-se amb el gol de Marc Julià al 4′ a passada de Tiago Rafael. La reacció visitant ha vingut al minut 10, quan el capità ha tret partit d’un rebot per posar l’empat a l’electrònic. Els calafellencs no ha tardat gaire en tornar a marcar ja que tres minuts després, Guido Pellizzari, arribant des de la dreta, engaltava un bon cacau i posava l’1 a 2.

Ni un minut després ha arribat el primer contratemps perquè Torné ha rebut una blava. Marc Julià hauria pogut empatar mitjançant la directa però Martí Serra ha començat el recital de la nit fent una doble aturada. Els verd-i-blancs han seguit buscant la verticalitat i, a diferència dels reusencs, han estat letals a l’àrea. Així, a tres minuts pel descans, Romeu feia el tercer a passada de Sergi Torné en una gran acció col·lectiva.


El Reus reacciona i Martí ho atura tot

En la segona part el domini inicial ha estat pels de Jordi Garcia que buscaven amb insistència retallar la diferència. I la més clara l’han tornat a tenir a bola aturada al quatre de la represa amb un penal que Àlex Rodríguez que tampoc ha pujat al marcador gràcies a l’aturada de Martí Serra. I mentre els reusencs tornaven a perdonar els calafellencs es tornaven a reivindicar amb l’1 a 4, amb un Romeu que completava el hat-trick de la nit a passada de Guido en una acció que neix precedida d’una possible falta no xiulada sobre Julià.

Una nova gerra d’aigua freda a un Reus Deportiu Miró que havia de reaccionar tenint en compte quen els calafellencs seguien donant indicis de voler més gols. Els de Jordi Garcia han recuperat l’efectivitat en els següents minuts. Al 39′, Del Río signava el 2 a 4 en una acció on el jugador partia de darrere de la porteria de Martí Serra. I marcaven el tercer al 46′ amb un gol de Cèsar Carballeira. Un gol que arribava amb superioritat numèrica dels locals després de l’exclusió de Torné al rebre la blava i amb una nova aturada de Serra de la falta directa de Julià.

Quedaven quatre minuts i els calafellencs han estat capaços de resistir les contínues arribades dels locals, i fins i tot haurien pogut marcar el cinquè. Resistir és vèncer i aquest dimecres, el CP Calafell ha tornat a demostrar que és un equip que sap defensar i jugar amb intel·ligència en els minuts decisius.

Permanència gairebé feta

D’aquesta manera, el CP Calafell suma 30 punts a la taula i aconsegueix el triomf després de quatre jornades sense fer-ho. Una victòria -la segona fora de casa- que a més, li permet mantenir la distància de 12 punts amb el Voltregà, el primer equip que marca la zona de play off de descens després que els de Sant Hipòlit es desfessin del Noia. Tenint en compte que queden cinc partits, o altrament dit, quinze punts en joc, la permanència és qüestió de dies.

Els calafellencs volen ara atrapar al Girona, el sisè de la lliga que tenen a un punt, al mateix temps que volen defendre un setè lloc pel qual també lluiten el Caldes i el Lleida, que aquesta jornada s’enfrontaven entre ells i han empatat. En la propera jornada, el CP Calafell s’enfrontarà al FC Barcelona. Serà aquest dissabte, a les 18 hores, un partit que retransmetrà Calafell Ràdio.
El Calafell assalta el Palau d’Esports i domina els derbis d’aquesta temporada

Els verds s’imposen al Reus Deportiu per segon cop aquesta temporada després de guanyar al Palau d’Esports. L’esforç europeu dels roig-i-negres, present


Tarragonadigital.com
19 de febrer de 2020

El Club Patí Calafell segueix confirmant que la campanya 2019-2020 és la seva. Els del Baix Penedès han guanyat al Palau d’Esports del Reus Deportiu per 3 a 4, sumant el segon triomf en el duel territorial del Camp de Tarragona i tornant a deixar clar que aquest any estan cridats a deixar-se sentir després de guanyar també el matx d’anada contra els roig-i-negres, classificar-se per a la Copa del Rei i deixant virtualment segellada la seva continuïtat a l’OK Lliga després de deixar el descens a dotze punts quan només queden quinze en joc.

El Reus Deportiu, cansat de França

Tot i que el mateix Joan Salvat, capità del Reus Deportiu Miró, ha deixat clar després del partit als micròfons d’Esport3 que el cansament físic després del partit de la Lliga Europea de dissabte no era excusa, cert és que l’equip ho ha notat. I més quan s’ha trobat un Calafell que ha estat extremadament efectiu en el primer temps davant Càndid Ballart. El primer que colpejaria el marcador seria el Reus, mitjançant Marc Julià en el minut 4. Una assistència de Tiago era culminada amb una finta per Marc Julià per obrir la llauna.

El Calafell no ho ha acusat i en el minut 10 era Sergi Torné qui engaltava un xut que acabava amb una bola morta als peus d’un Sergi Romeu qui no ha desaprofitat el pèl de fortuna necessari per empatar. Poc tardarien els del Baix Penedès en capgirar el marcador. Guido Pellizzari, en el minut 13, realitzava un fort xut des de la banda dreta per batre Ballart. Els ganxets perdien i veien com Julià no podia aprofitar una falta directa per igualar l’electrònic. I, com és habitual, qui perdona ho acaba pagant. Sergi Romeu ha transformat un contraatac de llibre iniciat per un pletòric Sergi Torné que ha arrossegat els defensors i ha deixat el veterà capità calafellenc per fer l’1 a 3 a tres minuts del descans.

El Calafell ha demanat l’hora


Tot i els dos gols d’avantatge, els homes de Ferran López han volgut més en el segon temps. Martí Serra començava a erigir-se com un jugador clau per al seu equip evitant un gol de penal d’Àlex Rodríguez. A la porteria contrària, el Calafell no fallava. Sergi Romeu aconseguiria l’1 a 4 en una jugada polèmica. Els verds han recuperat la bola a la frontal de l’àrea després d’una possible falta sobre Marc Julià. La jugada vertical l’ha conduït Pellizzarri qui ha assistit a un Sergi Romeu que ha anotat el seu triplet particular. Faltaven setze minuts per al final i el Calafell guanyava amb comoditat. No ha estat fins al minut 39 quan Pablo del Río, amb una jugada personal per darrere de la porteria de Serra, feia el 2 a 4.

Faltaven onze minuts per al final i podia passar de tot. Torné veia la segona blava del partit i Serra tornava a salvar el seu equip. Carballeira enviava una bola al ferro i donava un avís que després transformaria en gol en el minut 46 gràcies a un fort xut que no ha pogut aturar Martí Serra. Quatre minuts i el matx s’acabava, temps suficient per empatar i, fins i tot, remuntar. Els jugadors de Jordi Garcia ho han intentat, estavellant-se contra Martí Serra i veient com Ballart evitava el 3 a 5 a l’altre costat. Ambdós equips arribaven amb nou faltes al final i qualsevol infracció podia sentenciar el matx. Finalment, el marcador s'ha confirmat amb el triomf calafellenc que viu un dels moments més dolços dels darrers anys.

La derrota deixa el Reus en la cinquena plaça amb 35 punts, ara a dos de la quarta posició que marca el Noia amb 37. El Calafell és setè amb 30 punts, deixant la novena posició a cinc i el descens a dotze quan queden quinze en joc. La pròxima cita d’ambdós conjunts, el pròxim cap de setmana. El Club Patí Calafell rebent el poderós Barça dissabte a les 18.00 hores al Pavelló Joan Ortoll. Pel que fa al Reus Deportiu Miró, caldrà esperar a diumenge a les 12.00 hores per visitar el Lleida.

FITXA TÈCNICA

Reus Deportiu

Ballart, Salvat, Tiago, Carballeira i Julià. A la banqueta: Luka, Najera, Rodríguez, Del Río i Bancells

Calafell
Serra, Romeu, Xaus, Palau, Pellizzari i Torné. A la banqueta: Marimón, París, Rodríguez, Munné i Palau

Gols
1-0 / Julià (4’)
1-1 / Romeu (10’)
1-2 / Pellizzari (13’)
1-3 / Romeu (22’)
1-4 / Romeu (34’)
2-4 / Del Río (39’)
3-4 / Carballeira (46’)

Targetes blaves
Per al visitant Torné (2)

Àrbitres
Josep Antoni Ribó i Daniel Picó

Incidències
Matx corresponent a la jornada 21 de l’OK Lliga 2019-2020 disputat al Palau d’Esports del Reus Deportiu.


https://youtu.be/cwNiP6PGQ6g


El CP Calafell li complica la vida al Barça al Joan Ortoll (2-3)

Els de Ferran López tutegen als blaugrana que no marquen el gol de la victòria fins a les acaballes del matx

Calafell.tv
23 de febrer de 2020

El CP Calafell ha estat molt a prop de sumar un punt contra el FC Barcelona aquest dissabte al Joan Ortoll. Els blaugranes han marcat el gol de la victòria a poc més de dos minuts pel final i després de neutralitzar el 2 a 0 inicial dels calafellencs. Martí Serra, un dia més, ha estat un dels jugadors més destacats dels locals i novament Romeu ha vist porteria. Arnau Xaus ha marcat també pels calafellencs, que acudien a aquest partit amb la baixa de Torné per acumulació de blaves i, a més, també estava lesionat.

Els verd-i-blancs han seguit rendint a un nivell alt com ja van demostrar dimecres a la pista del Reus i han plantat cara en tot moment al FC Barcelona. La tarda de Carnaval ha començat de la millor forma possible al minut 2 amb una acció protagonitzada per Romeu des de la dreta. El capità ha anat avançant i escorant-se cap al centre i ha engaltat un xut que s’ha empassat Fernández. És la seva quarta diana en dos partits. I mentre Martí Serra començava el seu repertori d’aturades, els calafellencs han tret petroli d’un rebuig del porter visitant per posar el 2-0, en una acció en què Xaus ha tornat a demostrar tenir olfacte de gol.

Era el minut 16 i els blaugranes han contestat amb contundència empatant gairebé en un obrir i tancar d’ulls. L’assistència de Nil Roca a Alabart, que arribava des de l’esquerra, ha suposat l‘1 a 2 al minut 17. I no havia passat encara un minut quan novament Alabart, en aquesta ocasió des de la dreta, engaltava un xut creuat que equilibrava la balança i demostrava el potencial dels d’Edu Castro.

Els calafellencs han resistit fins al descans i durant bona part de la segona meitat davant d’un Barça que ha tingut nombroses ocasions però que es topava amb la inspiració de Martí Serra una i altra vegada. El porter calafellenc, a més, també ha estat capaç d’aturar la directa a Pablo Álvarez a vuit minuts pel final del partit. Els blaugrana finalment han obtingut la recompensa precisament gràcies a un gol d’Álvarez a 2’40” per la conclusió que els ha servit per sumar els tres punts, això sí, amb més patiment del que haurien pensat a l’arrencar el matx.

Els calafellencs, salvats i ara són vuitens
Els blaugrana són el primer equip que guanya al remodelat Joan Ortoll, un pavelló que ha presentat una bona assistència. Aquest resultat, unit a la victòria del Caldes fa que els calafellencs perdin una posició i ara siguin vuitens amb 30 punts. Es queden a 1 del Caldes i a 4 del Girona, que també ha guanyat. Queden quatre partits per acabar la lliga regular i els calafellencs deixen la permanència tancada: tenen dotze punts respecte el Palafrugell, l’equip que ara mateix marca la zona de play off de descens. La propera cita serà dissabte vinent, 29 de febrer, davant el Noia (19.30 hores i en directe per Calafell Ràdio).


https://youtu.be/-Dxy1znl_9Y


El Joan Ortoll del Calafell fa suar el líder Barça

Els verds venen molt cara la seva derrota en un matx on els de Ferran López només han anat per sota en el marcador durant els dos últims minuts

Tarragonadigital.com
22 de febrer de 2020

El Club Patí Calafell ha fet suar de valent el FC Barcelona tot i perdre per 2 a 3 el primer partit jugat al remodelat Pavelló Joan Ortoll. Els verds no han pogut donar la sorpresa però sí que han fet patir un Barça que només ha anat quelcom més de dos minuts al davant en el marcador, malauradament els darrers després de remuntar un 2 a 0 advers.
Prometedor inici

El Calafell afrontava el matx amb ganes de fer suar el Barça al Joan Ortoll. El triomf a Reus de dimecres donava un important impuls a la ja gran temporada verda. Els del Baix Penedès saltaven a la pista amb ganes de fer-la grossa i en el minut 7 començaven a donar raons per creure en la victòria. Sergi Romeu inaugurava el marcador amb una jugada individual encetada des de la banda dreta de la seva pròpia pista. La carrera del dorsal dos dels calafellencs ha deixat enrere a Pau Bargalló, qui ha vist a distància com el potent xut del veterà capità del Calafell es colava al fons de la xarxa.

Els homes dirigits per Ferran López s’avançaven i el pitjor de tot és que ho feien massa d’hora. El Barça tenia encara 43 minuts per reaccionar. Així i tot, els calafellencs han seguit insistint davant Sergi Fernández, rebent resposta amb homes com Helder Nunes que ha obligat a Martí Serra realitzar grans intervencions. Quan més collaven els blaugrana, diana local. Un xut llunyà de Romeu era rebutjat per Sergi Fernández. El porter del Barça rebutjava i deixava la bola morta per a què Ángel Rodríguez intentés aprofitar-se’n. Fernández tornava a rebutjar però Xaus ha aconseguit agafar la bola i enviar-la al fons de la xarxa per fer el 2 a 0 en el minut 16.
Alabart empata en pocs segons

El Barça no ha tardat res a reaccionar. I quan ho ha fet, ho ha fet per la porta gran. Ignasi Alabart feia el 2 a 1 en el minut 17 amb un xut sec que entrava per la base del pal dret de Martí Serra. El mateix Alabart tornaria a veure porteria pocs segons després gràcies a una assistència de Nil Roca. De 2 a 0 en 16 minuts a 2-2 en pocs segons. Això és el Barça, un conjunt que ha buscat amb insistència el tercer gol abans del descans, tot i que no l’ha trobat.

El segon temps guardava el mateix guió del final dels primers 25 minuts: les intervencions de Martí Serra s’imposaven als atacs culers. L’enorme actuació del porter verd ha permès que, amb empat, els de Ferran López enviessin una bola al ferro. El matx avançava i el marcador no es movia. És més, s’arribava al darrer tram del matx amb empat i amb el matx molt obert. Malauradament, el Calafell ha arribat a les deu faltes i el Barça ha gaudit de la possibilitat d’anotar, tot i que s’ha trobat novament un enorme Martí Serra que està sent un dels noms propis de la gran campanya dels del Baix Penedès.

El premi gros, a tocar

Quan més a prop semblava que el Calafell podia donar la sorpresa, ha arribat el gerro d’aigua freda. La gran actuació dels del Baix Penedès, aconseguint aturar el gran transatlàntic blaugrana, es veia tacada quan un xut llunyà dels visitants era rebutjat per Martí Serra, caient la bola als peus d’un Pablo Álvarez que feia el 2 a 3 quan faltava quelcom menys de tres minuts per al xiulet final. Els blaugrana han celebrat el gol molta ràbia, exemple del gran paper calafellenc. Els homes d’Edu Castro tenien avantatge en el marcador i no patien per la desena falta, ja que només n’havien comès vuit.

Els locals han lluitat fins als darrers segons però no hi ha hagut el pèl de fortuna necessari per fer l’empat. Ni jugant amb cinc jugadors de pista. La victòria ha marxat cap a la ciutat comtal, vivint així la primera derrota del Calafell de Ferran López jugant al remodelat Joan Ortoll. La pròxima cita dels calafellencs serà dissabte vinent a les 19.30 hores visitant la pista de l’exigent Noia. Fins aleshores, el Calafell serà vuitè a la lliga amb 30 punts, no podent-se aproximar a la sisena plaça que ara marca el Caldes amb 31.

FITXA TÈCNICA

CP Calafell

Serra, A. Rodríguez, Romeu, Xaus i Pellizzari.

FC Barcelona
Fernández, Pascual, Bargalló, Nunes i Rodrigues. A la banqueta: Egurrola, Álvarez, Panadero, Roca i Alabart

Gols
1-0 / Romeu (7’)
2-0 / Xaus (16’)
2-1 / Alabart (17’)
2-2 / Alabart (17’)
2-3 / Álvarez (47’)

Àrbitres
Rubén Fernández i Erik Rivas

Incidències
Matx corresponent a la jornada 22 de l’OK Lliga 2019-2020 disputat al Pavelló Joan Ortoll de Calafell.




https://youtu.be/ynacErIQRXU


Un CP Calafell marcat per les baixes es queda a les portes d’empatar el derbi penedesenc (2-1)

Els locals no han pogut tancar el partit fins el darrer minut tot i tenir nombroses ocasions i dominar l’encontre

Calafell.tv
1 de març de 2020

Diuen que mentre hi ha vida hi ha esperança i el CP Calafell Tot l’Any s’ha tornat a quedar a una passa d’empatar contra un altre rival del ‘tourmalet’, el CE Noia Freixenet (2-1). El derbi penedesenc s’ha decantat pels de Sant Sadurní, que s’ha avançat abans del descans però ha vist com els calafellencs han empatat gràcies a Oriol Palau a la segona part. Després de desaprofitar una directa i un penal i estavellar diverses boles al pal, els de Pere Varias han aconseguit el gol de la victoria a 1 minut 9 segons de la conclusió. Els verd-i-blancs es mantenen vuitens amb 30 punts.

Les absències de Romeu i Torné per lesió han estat un dels condicionats del derbi i ha fet que en la convocatòria per primer cop hi entrés el jove Pol Jansà. Ferran López, que tornava a la pista del seu exequip, ha apostat d’entrada per Serra, Rodríguez, Xaus, Palau i Guido i ha donat entrada a París durant un bon tram de la primera meitat. El monòleg del conjunt local s’ha mantingut durant tota la primera meitat on Martí Serra ha tornat a ser el més destacat dels calafellencs. El domini dels de Sant Sadurní s’ha acabat plasmant amb el gol del seu capità, Aleix Esteller, a poc més d’un minut pel descans després d’una combinació amb Aragonès.

Un avantatge mínim que ha servit perquè els calafellencs no baixessin els braços i seguissin endollats a la segona meitat. I així ha estat, perquè un xut d’Àngel Rodríguez des de mitja pista l’ha desviat lleugerament Uri Palau i ha posat les taules al marcador al 28’. El Noia, que no ha estat al mateix nivell que la primera meitat, ha seguit insistint i ha tingut les més clares amb tres boles al pal i dues més a bola aturada. Primer, amb la desena falta dels visitants al 7 de la represa que ha fallat Manrubia i després amb un llançament de penal a 9 per la conclusió que ha errat Sergi Aragonès.

Com ja va passar amb el FC Barcelona, el rellotge seguía afavorint els interessos dels verd-i-blancs i angoixava als de Pere Varias. Fins que a poc més d’un minut pel final, l’exvendrellenc Jordi Ferrer posava l’1 a 2 definitiu. Els calafellencs han tingut opcions d’empatar fins al final i han fet lluir a Chus Fernández fins a tres vegades, demostrant la seva capacitat per plantar cara a qualsevol equip.

La jornada deixa als calafellencs una mica més lluny de l’objectiu de la sisena plaça ja que el Girona ha empatat i el Caldes ha guanyat al Vic. La derrota del Lleida fa que els calafellencs assegurin aquesta jornada la vuitena plaça i es mantenen amb 30 punts. Sense gaire temps per descansar, els de Ferran López jugaran aquest dimarts a les 21 hores (en directe per Calafell Ràdio) davant el Palafrugell, un rival a qui van vèncer fora de casa.



https://youtu.be/7dk6DZ8fSS4

El vendrellenc Jordi Ferrer provoca la segona derrota seguida del Calafell

Els de Ferran López perden per la mínima amb un gol fregant el darrer minut anotat pel vendrellenc Jordi Ferrer. És la segona derrota seguida dels calafellencs


Tarragonadigital.com
29 de febrer de 2020

El Club Patí Calafell no ha pogut sumar res de positiu a la pista del CE Noia després de perdre per 2 a 1 amb un gol del vendrellenc Jordi Ferrer en el darrer minut d’encontre. Els del Baix Penedès, que arribaven a l’encontre després de fer suar el Barça, han aconseguit ara repetir la bona actuació davant un Noia que ha arribat quasi al darrer minut del matx empatant. Es tracta de la segona derrota consecutiva però contra dues de les potencies de l'OK Lliga, que han hagut d'esperar a la recta final per superar un combatiu Calafell.
Sense Torner i Romeu

El Calafell afrontava el partit amb les baixes per lesió de Sergi Torner i Sergi Romeu, fet que podia ser servit d’excusa en el cas d’una possible derrota per la importància de les absències de dos jugadors destacats en els esquemes de Ferran López. L’equip verd ha saltat a la pista amb el repte de demostrar que podia donar la cara contra l’equip que lidera la lliga regular dels mortals, per sota del gran rendiment del Deportivo Liceo i del FC Barcelona. I ho ha demostrat plantant cara.

La igualtat ha marcat la tònica dels primers 25 minuts, tot i que han destacat les bones intervencions d’un Martí Serra que està demostrant un nivell molt elevat que és capaç de donar punts al seu equip. Tot i la destacable feina dels calafellencs, els de Sant Sadurní han estat aquells que han obert el marcador. Una bona combinació entre els locals Esteller i Aragonés ha acabat amb una rematada del primer al fons de la xarxa. Era el minut 23 i el Noia s’avançava en el marcador en un moment delicat, quasi sense reacció per als del Baix Penedès.

El Noia insisteix i acaba trobant el premi


S’ha hagut d’esperar al segon temps per veure com el Calafell aconseguia empatar. Un xut llunyà d’Ángel Rodríguez des del cercle central ha acabat amb un lleuger toc per desviar d’Oriol Palau que ha anotat l’1 a 1 en el minut 28. Els de Ferran López s’han carregat de faltes en el primer temps i han arribat aviat a la desena, acció que ha intentat transformar Manrubia en el minut 33. Martí Serra aconseguia evitar la diana i el porter dels verds repetiria l’acció poc després aturant un penal a Sergi Aragonés.

La pressió dels de Sant Sadurní ha anat augmentant i els ferros han estat protagonistes en la recta final del matx. Un xut de Sergi Llorca des de la banda esquerra acabava impactant en el travesser en el minut 42, mateix destí que el xut Sergi Aragonés enviava en el minut 45 des de mitja pista. El Calafell aguantava l’empat i quan semblava tenir el premi lligat, el Noia s’ha endut el triomf en el darrer minut. Jordi Ferrer aconseguia aprofitar una assistència d’Esteller per superar Serra i donar els tres punts.

Amb aquest resultat deixa l’equip de Ferran López en la vuitena posició amb 30 punts, cinc més que el Lleida, màxim perseguidor. El pròxim repte dels calafellencs serà dimarts a les 21.00 hores rebent el Palafrugell en el Joan Ortoll.

FITXA TÈCNICA

Noia

Fernández, Esteller, Manrubia, Llorca i Aragonés. A la banqueta: Zapater, Urpí, Ferrer, Salvadó i Monserrat

Calafell
Serra, Rodríguez, Palau, Xaus i Pellizzari. A la banqueta: Marimón, Paris, Raventós i Espinosa

Gols
1-0 / Esteller (23’)
1-1 / Palau (28’)
2-1 / Ferrer (49’)

Àrbitre
Miguel Díaz i Álvaro de la Hera

Incidències
Matx corresponent a la jornada 23 de l’OK Lliga 2019-2020 disputat a l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní d’Anoia.



https://youtu.be/3LkpeV4rHO0


El CP Calafell guanya al Palafrugell i s’assegura com a mínim quedar vuitè a la lliga (3-2)

Els calafellencs desaprofiten dues penes màximes per tancar el partit i segueixen amb opcions de poder acabar sisens


Calafell.tv
4 de març de 2020

El Club Patí Calafell ha tornat a vèncer al Joan Ortoll en el partit disputat aquest dimarts. Ha estat un triomf més sofert del que es preveia ja que el CH Palafrugell ha tingut opcions d’empatar fins el darrer instant. Els verd-i-blancs afrontaven aquest matx contra un rival que s’està jugant evitar el play off de descens i amb l’objectiu de posar pressió a Girona i Caldes en la lluita per la sisena plaça. Tot i que els seus rivals també han guanyat, la desfeta del Lleida fa que els calafellencs s’assegurin acabar com a mínim vuitens a l’OK Lliga quan queden dues jornades pel final de la competició regular.

Una de les novetats a la convocatòria ha estat el retorn de Sergi Torné, absent en els darrers dos partits per lesió. El reusenc ha pogut disposar de força minuts per recuperar sensacions de cara a la Copa del Rei. Qui encara no hi ha pogut ser és el capità Sergi Romeu, dubte també pel proper partit.

Els calafellencs han brillat més a la segona que a la primera meitat, on s’ha notat el desgast físic dels visitants. El primer gol del partit ha arribat al minut 13 en una acció que ha nascut de l’estic de Xaus. El calafellenc ha avançat des de l’àrea, l’ha deixat per Rodríguez qui li ha tornat i el ‘3’ ha engaltat un xut potent que ha superat ‘Linu’. Els verd-i-blancs no han pogut administrar aquest avantatge i els visitants han estat capaços de reaccionar a poc més d’un minut pel descans. El gol ha estat obra d’Aldrich qui, ben col·locat, ha desviat lleugerament la trajectòria del xut de Garcia des de mitja pista.

Si una Directa aplana el camí…


La segona part ha estat marcada per les accions a bola aturada i amb un CP Calafell que ha estat superior al seu rival. La blava a Pol Vives després de cometre falta sobre Palau ha permès a Arnau Xaus, a l’1 de la represa, posar de nou al seu equip per davant, anotant a més la seva setena falta directa i el seu setzè de la temporada. El gol ha empès al CP Calafell a mantenir a ratlla a un Palafrugell que no generava excessiu perill sobre la porteria de Martí Serra. Les bones sensacions s’han plasmat amb el 3-1. Un gol que ha arribat al minut vuit i que ha signat Guido Pellizzari, després d’una acció precedida d’un xut de Torné des del vèrtex dret.

…els Penals són pedres en el camí

El 3 a 1 ha apropat la victòria als de Ferran López. Una victòria que s’hauria pogut tancar a tres minuts pel final amb un penal que no ha pogut transformar Àngel Rodríguez. Això ha donat oxigen a un Palafrugell que no ha desaprofitat la pena màxima que també ha disposat a 1 minut 2 segons pel final i que ha transformat Marc Figa.

Els visitants han tret el cinquè home en pista deixant ‘Linu’ a la banqueta per anar a buscar l’empat. I ha estat en aquests segons quan el de Xevi Garcia han comès de nou penal. Això ha permès als calafellencs tornar a disposar d’un altre ‘matx ball’ per sentenciar però Torné tampoc ha pogut materialitzar. Això ha deixat un final imprevisible on els verd-i-blancs han hagut d’acabar patint més del necessari perquè els de Xevi Garcia no marquessin el gol de l’empat.

Objectiu: 3 punts davant el Voltregà per posar pressió a Caldes i Girona


Després d’aquesta victòria el CP Calafell es posa amb 33 punts i s’assegura acabar en la vuitena plaça de l’OK Lliga ja que el Lleida es queda a vuit punts amb sis en joc. Els verd-i-blancs encara tenen opcions de poder arribar matemàticament a la sisena o setena plaça. Es troben a quatre del Caldes, que és setè, i a cinc del Girona, que es sisè i s’evitaria 1 ronda de Play off. Els de Ferran López buscaran posar pressió als seus rivals aquest dissabte (20 hores, en directe per Calafell Ràdio) quan rebran a un Voltregà que també es vol salvar de la crema del descens en la lluita que manté amb el Palafrugell. Una zona baixa on el Vic és el primer equip que matemàticament ja no es pot salvar de jugar les eliminatòries per no baixar.


https://youtu.be/9b4PeLt32Nc

El Calafell guanya el Palafrugell però s’escapa la sisena posició

Els verds sumen els tres punts davant el Palafrugell però veuen com el Girona no perdona i la sisena posició queda a cinc punts quan falten sis per acabar la temporada

Tarragonadigital.com
3 de març de 2020

El Club Patí Calafell ha sumat els tres punts davant el Palafrugell després d’imposar-se per un ajustat 3 a 2, encontre que ha suposat el retorn del triomf com a local després de dos empats i una derrota en els darrers dos mesos de competició. Els homes dirigits per Ferran López han sumat tres punts que, malauradament, no han arribat acompanyats de resultats favorables per aproximar-se a una sisena posició que ha defensat perfectament el Girona, reduint considerablement les opcions de classificar-se directament per als quarts de final del playoff pel títol.
Equilibri en el primer temps

El Calafell, que no guanyava a casa des de principis de gener, no volia tornar a ensopegar davant el seu públic. Tot i la gran temporada dels verds, hi ha un però inevitable: l’equip ha punxat massa contra rivals de la zona baixa. I després dels primers 25 minuts, els del Baix Penedès no han pogut treure’s de sobre aquesta cantarella. El Palafrugell, lluitant per evitar la promoció de descens a l’OK Lliga Plata, veia com els calafellencs s’avançaven abans del quart d’hora de joc. Arnau Xaus ha recuperat la bola en la seva àrea, ha iniciat una jugada que obria per Àngel Rodríguez per a què el veterà jugador li tornés la bola a la frontal per realitzar un xut que superava el porter Luzón.

Era el minut 13 i els homes dirigits per Ferran López aconseguien colpejar primer. Aquest factor no ha estat gens determinant, ja que els verds han vist com el visitant Aldrich aconseguiria empatar a menys de dos minuts per al descans. Un xut llunyà, des de la seva pròpia pista, superava Martí Serra per situar l’empat (1-1). S’ha hagut d’esperar al segon temps per a què el Calafell comencés a posar remei amb novament Arnau Xaus com a protagonista. Una de les referències ofensives dels de Ferran López aconseguia transformar un penal per superar Luzón i marcar el 2 a 1 en el minut 26.
Pellizzari encarrilava

El Calafell imposava la seva teòrica superioritat davant un Palafrugell que es trobava dirigint-se cap a la sisena derrota seguida. Els verds han jugat amb més comoditat sobre la pista, sense en cap moment caure en cap excés de confiança. Ferran López ha pogut donar protagonisme a un Sergi Torné que s’havia perdut el darrer partit per lesió, tornant avui sobre la pista i provocant el 3 a 1 després de realitzar un fort xut que desviava Luzón i que aprofitava Pellizzari per ampliar diferències en el minut 33.

Els verds es trobaven segurs sobre la pista i els visitants no trobaven el forat per fer mal en el sistema defensiu calafellenc. No ha estat fins al darrer minut quan Marc Figa aprofitaria un penal per fer l’ajustat 3 a 2. Faltaven 62 segons per al final i el Calafell havia de defensar el triomf com fos. Els visitants han decidit apostar-ho tot canviant Luzón per un jugador de pista i, sense porter, el Calafell ha pogut fer el 4 a 2. El xut de Torné era rebutjat pels peus d’un defensor visitant, provocant un penal que no transformaria. Tot i que els barcelonins ho han intentat fins al darrer segon, no han vist porteria i el triomf es queda al Joan Ortoll.

Amb aquests tres punts, el Calafell es queda com estava: vuitè però ara amb 33 punts. El Girona no ha fallat davant el Voltregà i la sisena plaça segueix a cinc punts quan només queden sis punts en joc. Tot sembla indicar que els del baix Penedès es veuran obligats a jugar els vuitens de final de la competició, quedant únicament per decidir la posició final que ocuparan per saber quin serà el rival en la primera eliminatòria del playoff pel títol. Dissabte a les 20.00 hores, nou partit com a local rebent ara el Voltregà.

FITXA TÈCNICA

Calafell

Serra, Palau, Rodríguez, Xaus i Pellizzari. A la banqueta. Marimón, París, Jansà, Espinosa i Torné

Palafrugell
Luzón, Vives, Figa, Ramón i Canet. A la banqueta. Palacín, Aldrich, Garcia i Abeal

Gols
1-0 / Xaus (13’)
1-1 / Aldrich (23’)
2-1 / Xaus (26’)
3-1 / Pellizzari (33’)
3-2 / Figa (49’)

Targetes blaves
Per al visitant Vives

Àrbitres
Joel Garcia i Tania Pado

Incidències
Matx corresponent a la jornada 24 de l’OK Lliga 2019-2020 disputat al Pavelló Joan Ortoll de Calafell.



https://youtu.be/lXLbFQBXtv4


El CP Calafell tanca la fase regular a casa guanyant al Voltregà (3-0)

Setena victòria en deu partits al Joan Ortoll que deixa als calafellencs definitivament vuitens a la classificació de la lliga regular

Calafell.tv
7 de març de 2020

El CP Calafell Tot l’Any ha aconseguit la segona victòria seguida aquest dissabte al Joan Ortoll davant del Voltregà (3-0). Nou triomf contra un rival que es juga no quedar entre els quatre darrers classificats en un partit on els gols no han arribat fins a la segona part per mitjà d’Àngel Rodríguez, Guido Pellizzari i Oriol Palau. Les victòries de Caldes i Girona fan que els calafellencs no puguin optar matemàticament a la sisena plaça i tancaran aquesta fase en la vuitena posició. Ara ja toca pensar en la Copa del Rei.

La defensa del Voltregà tornava a posar a prova als calafellencs, que van perdre en el partit d’anada. Aquest cop però la balança s’ha decantat pels locals, que han merescut marcar durant els primers 25 minuts. Un dels més actius han estat Arnau Xaus i Sergi Torné. El ‘6’ tornava al cinc inicial i tot i que encara no es troba en òptimes condicions, forçarà per arribar a la Copa del Rei. El Voltregà ha disposat d’algunes aproximacions amb perill abans del descans i que l’haurien pogut avançar abans del descans, una de les quals ha anat al pal quan quedaven 3 minuts.

A la segona meitat, el CP Calafell s’ha esmerçat més en el xut exterior. El primer gol ha arribat al cinc de la represa i ha arribat per mitjà d’Àngel Rodríguez, en una acció on ha rebut la passada de Palau i, arribant des de darrere de la porteria de Blai Roca, ha estat hàbil per trobar el forat. És el seu vuitè de la lliga regular. Immeditament després del gol el Voltregà ha patit la baixa de Mia Ordeig que ha rebut un impacte de la bola a la boca.

Els verd-i-blancs han anat en línia ascendent i han marcat la segona diana tres minuts després. La jugada neix de la recuperació de París i la combinació de Torné amb Guido ha acabat amb el gol d’aquest darrer, el seu desè de la temporada. El gol ha obligat al Voltregà a buscar la verticalitat i el CP Calafell, sense patir excessivament, ha sabut controlar el tempo del partit i sentenciar-lo a 1 minut 21 segons pel final amb el gol d’Oriol Palau -el seu vuitè del compte particular- culminant la passada d’Arnau Xaus. En els darrers segons també s’ha pogut veure en pista al jove Borja Espinosa.

La victòria deixa al CP Calafell amb 36 punts després de 25 jornades i tanca la lliga regular en la vuitena plaça, ja que les victòries respectives del Caldes davant del Liceo i el Girona a la pista del Palafrugell deixen sense opcions matemàtiques de poder quedar sisens. Això suposarà que els calafellencs no es lliurin de disputar una de les eliminatòries pel títol. El bagatge de l’equip des de la tornada al Joan Ortoll és excel·lent: han guanyat set partits -a Reus, Noia, Igualada, Lleida, Lloret, Palafrugell i Voltregà- han empatat dos -Girona i Caldes- i han perdut només amb el FC Barcelona.

Abans que s’acabi la lliga regular a Lleida el 4 d’abril, arriba la gran cita, la Copa del Rei a La Corunya, el proper 19 de març contra l’Igualada (17 hores, en directe per Calafell Ràdio).

El Calafell guanya però no evitarà l’eliminatòria de vuitens de final del playoff pel títol

Els verds s’imposen còmodament als de Sant Hipòlit però veuen com el Caldes i el Girona no punxen, confirmant així que els calafellencs hauran de jugar els vuitens de final del playoff

Tarragonadigital.com
7 de març de 2020

El Club Patí Calafell ha sumat la segona victòria seguida al Pavelló Joan Ortoll després d’imposar-se per un rodó 3 a 0 al Club Patí Voltregà en el matx corresponent a la jornada 25 de l’OK Lliga, encontre que ha confirmat que els homes dirigits per Ferran López hauran de fer front a la ronda dels vuitens de final del playoff pel títol de la competició després de veure com el Girona i el Caldes complien amb els seus compromisos i deixaven sense opcions matemàtiques d’assolir la sisena plaça als del Baix Penedès.

Per tant, el Calafell haurà de disputar tres partits contra el novè classificat un cop termini la lliga a principis d’abril. La diferència de punts que hi ha actualment ja permet confirmar que el duel al millor de tres partits serà contra el Lleida Llista, precisament el rival en la darrera jornada de la fase regular. Per tant, els verds buscaran davant els de la Terra Ferma el bitllet per als quarts de final de la competició amb el factor pista a favor, disputant el tercer duel de l’eliminatòria (en cas de ser necessari) al Pavelló Joan Ortoll.

Domini i superioritat davant el Voltregà
El duel davant el CP Voltregà no ha tingut gaire història. El triomf s’ha decantat còmodament cap al bàndol local, tot i que s’ha hagut d’esperar a la segona meitat per veure com s’estrenava el marcador. Després d’uns lluitats primers 25 minuts, no ha estat fins a la mitja hora de joc quan Àngel Rodríguez ha trencat el 0 a 0 amb una jugada individual per darrere de la porteria que convertia en l’1 a 0 colant la bola pel pal curt de Roca.Poc després de la diana, el visitant Mia Ordeig rebia un violent impacte de la bola a la boca i havia de deixar el partit extremadament adolorit. Guido Pellizzari, en el minut 33, ampliaria les distàncies després d’una jugada iniciada per la recuperació de París, una cessió a Sergi Torné i la rematada final d’un Guido que no ha perdonat per fer el 2 a 0. El marcador quedaria sentenciat en el minut 48 quan Torné tornava a assistir un company.

En aquesta ocasió l’afortunat era un OriolPalau que superava Roca i tancava l’electrònic amb el rodó 3 a 0 que deixa el Calafell en la vuitena posició amb 36 punts, onze més que el Lleida (novè) i quatre per sota de l’Igualada, setè. El pròxim compromís dels del Baix Penedès serà ja a la Copa del Rei el dijous 19 de març a les 17.00 hores per jugar contra l’Igualada.

FITXA TÈCNICA

Calafell

Serra, Palau, Torné, Xaus i Pellizzari. A la banqueta: Marimón, París, Raventós, Rodríguez i Espinosa

Voltregà
Roca, Vargas, Canal, Molas i Ballart. A la banqueta: Dalmau, Armengol, Gallifa, Ordeig i Rovira

Gols
1-0 / Rodríguez (30’)
2-0 / Pellizzari (33’)
3-0 / Palau (48’)

Àrbitres
Raúl Burgos i Joan Nicolás

Incidències
Matx corresponent a la jornada 25 de l’OK Lliga 2019-2020 disputat al Pavelló Joan Ortoll de Calafell.

Ferran López i l’entrenament mental del seu Calafell durant el confinament

Parlem amb l’entrenador del Club Patí Calafell que avui hauria d’haver debutat a la Copa del Rei d’hoquei patins. El primer equip intenta no aturar-se i mira al futur amb optimisme

Tarragonadigital.com
19 de març de 2020
per Joan Alfons López

L’expansió del coronavirus per l’Estat deixa històries pels quatre punts cardinals. Una d’elles és la d’un Club Patí Calafell que avui 19 de març hauria d’estar instal·lat en algun hotel de Galícia per disputar la Copa del Rei d’hoquei patins. Malauradament, el Covid-19 ha aturat qualsevol bateg esportiu i l’emoció que es vivia al Baix Penedès per aquest torneig ha quedat reduïda a una mínima expressió, ja que no es preveu la celebració de la competició fins al 4 de juny, en el millor dels casos. TarragonaDigital ha pogut conversar amb Ferran López, tècnic dels verds, que està impedit de fer la seva feina tot i que s’adapta a les circumstàncies i segueix exercint d’entrenador a distància.

— Com va el confinament?

— Estic passant un període d’acceptació del fet, sent conscient i el màxim solidari possible aportant el meu granet de sorra quedant-me a casa amb els meus. Tinc la teoria que si el cos ens envia avisos per fer canvis d’hàbits en forma de malalties, el món ens ha enviat una senyal clara que les coses no funcionen així i que hem de fer un exercici de consciència social tots. Cal mantenir la ment i el cos ocupat. Vivim en un món molt bonic que l’hem fet menys bonic i el planeta protesta.

— No noto resignació en les teves paraules, busques sempre la cara positiva de tot.

— Sóc de naturalesa optimista, de tot plegat es poden treure moltes lectures: parles amb amics que feia temps que no conversaves, dones valor a un café durant quinze minuts amb un amic, passejar entre les vinyes de Sant Sadurní, etc. Valores molt més fets insignificants en el dia a dia. Hem de treballar la incomoditat que sentim i valorar allò que tenim.

— L’esport ha passat a un més que segon pla, ara no toca, oi?
— Així és, sempre he pensat que l’esport m’aporta moltes coses però quan passen coses greus, t’adones que no és el més important. Hem de pensar que el que estem vivint ara és el que toca fer, qui treballi més i faci millor les coses a nivell físic i mental, després tornarà millor. Hem de ser forts i positius i pensar que tot passarà el més aviat possible.

— Mantenir el nivell d’entrenaments d’hoquei des de casa és impossible, no?
— El handicap nostre són els patins, quan deixes de patinar perds progressivament aquest domini. Sí que hem enviat molt ràpidament un treball individualitzat per a cada jugador a nivell físic i hem encetat unes reunions virtuals mitjançant internet per veure’ns les cares. El pitjor de tot és perdre el contacte i per evitar-ho com sigui, ens veiem les cares, riem, perfilem el treball a fer, etc. Dels 30 minuts, 20 són per explicar-nos coses i riure i deu per treballar. Hem de mantenir l’esperit.

— Un entrenament mental per tornar ben endollats?
— Sí, penso sincerament que acabarem la temporada, tenim molts reptes a aconseguir i si estem forts mentalment, serà important. Ara ha baixat tota la motivació per la Copa i el playoff però hem de mantenir la flama, encara que ho veiem molt lluny. Hem de tenir en ment que hem d’anar un pas per endavant en aquest aspecte, no estem de vacances, no és estiu. Hem d’arribar preparats per quan torni l’acció.

— Com són aquests entrenaments físics a distància?

— El jugador no pot sortir a córrer ni fer cap exercici i el que es perd més és la qüestió aeròbica i actualment es treballa sobretot la força, manteniment muscular i tenir la flexibilitat necessària. Els jugadors tenen contacte directe cada dia amb el Jordi Romeu, el preparador físic de l’equip. Tenim una plantilla molt responsable i quan tornem als entrenaments tots passarem per la bàscula i es veurà.

— Quan es reprengui la competició, caldrà fer una petita pretemporada abans de tornar a jugar?

— Sóc molt realista, ja he avançat la pretemporada perquè l’haurem de fer. El Jordi (Romeu) i jo ja ho hem parlat. Quan arribin els jugadors, tindrem una part avançada com és la tàctica però caldrà preparar la qüestió aeròbica i tornar a relacionar-nos amb els patins i els estics. Nosaltres farem una mini pretemporada.

— El més recomanable seria tornar als entrenaments però no competir fins que passi un temps prudencial per evitar mals majors en la forma dels esportistes?
— Sí però ens haurem d’adaptar a allò que tinguem. Si tenim una setmana, doncs una setmana. Els rivals estaran igual que tu. Tots anirem en igualtat de condicions i les excuses es limiten, estarem el dia i l’hora que ens diguin.

— Creus que s’acabarà la temporada?
— Sí, no concebeixo res més. Ho farem d’alguna manera, canviant les bases de la competició o jugant tres partits en una setmana. Quan la salut ho permeti, això s’ha d’acabar.

— Et veus competint fins al juliol?
— Comencem a entrenar el 12 o 13 d’agost, per tant comences abans. Aquests dies fins al setembre, els pots allargar al juny. No hi veig cap problema. Recordo quan l’OK Lliga era Divisió d’Honor, recordo anar a l’Ateneu Agrícola a prop de Sant Joan. No m’importaria, és el moment de tenir inventiva i que les persones que dirigeixen siguin conscient que cal revolucionar quelcom per acabar la temporada.

— En altres competicions es parla d’escurçar playoffs. En hoquei no t’agradaria, no?

— No, si prenen aquesta decisió ens hauriem de resignar però hi ha altres maneres de fer-ho. Hi ha una jornada penjada, la darrera de l’OK Lliga, que decideix moltes coses. Les posicions de playoff i playoff estan en joc. Imagina’t com ho deuen viure el Palafrugell i el Voltregà sent conscients que en un partit s’ho juguen tot. Hem de ser empàtics i solidaris amb la resta. Si abans jugaves partits de playoff cada dos dies, doncs ara potser cal jugar cada dia. Si tens un mínim d’hores per recuperar, està demostrat que els jugadors ho poden fer.

— La Copa del Rei està prevista per disputar-se del 4 al 7 de juny. Si les dates saltessin per l’aire pel coronavirus, quan preferiries la competició del KO: abans o després del playoff?

— Després. Si has jugat el playoff, arribes rodat. I a la Copa, fent un bon partit, et poses a semifinals i sempre tindràs alguna opció de donar la sorpresa. Aposto per arribar millor a la Copa del Rei. Tot i que hi ha equips professionals que tenen avantatge a l’hora de preparar-se, ara estem en un lloc on s’equilibren les coses físicament. Arribarem més equilibrats que en un playoff.


Ferran López no serà l’entrenador del Calafell 2020-2021
El tècnic de Sant Sadurní d’Anoia no continuarà a la banqueta verda la pròxima temporada. Tampoc ho farà una de les peces clau de l’equip sobre la pista

Tarragonadigital.com
2 de maig de 2020
per Joan Alfons López

El món de l’hoquei comença a recuperar l’activitat pel que fa a les planificacions de cara a la temporada vinent i el Club Patí Calafell presenta novetats al respecte. Ho fa amb dues baixes: la de l’entrenador Ferran López i la del porter Martí Serra. La institució presidida per Xavi Palau ha anunciat en les últimes hores l’adéu de Ferran López. El tècnic de Sant Sadurní d’Anoia no serà el responsable de dirigir el primer equip dels del Baix Penedès en la temporada 2020-2021, confirmant-se així com la primera baixa per a la pròxima campanya.

López va arribar el passat estiu al Pavelló Joan Ortoll i en una única temporada ha aconseguit deixar un grandíssim record aconseguint una més que tranquil·la permanència després de sumar 36 punts en 25 jornades, una classificació històrica per a la Copa del Rei que està pendent de disputar-se i una classificació per a la pròxima edició de la WS Europe Cup.

Martí Serra tampoc seguirà

La segona baixa, pendent de confirmar de forma oficial, que es produirà a l’equip serà la de Martí Serra. Segons el Segre.com, el porter de 23 anys s’ha compromès amb el Lleida Llista per substituir un Lluís Tomàs que ha decidit retirar-se al final de la campanya 2019-2020, sigui quan sigui que s’acabi disputant i si és que es juga. Serra, de les Masies de Voltregà, ha estat una peça fonamental en els dos darrers anys del club després d’ascendir a l’OK Lliga i convertir-se en un dels porters més prometedors de la màxima categoria de l’hoquei estatal.


Fi a la temporada d'hoquei: Reus i Calafell, a Europa; i el Vendrell torna a l'OK Lliga

S'ha donat per finalitzada la temporada | Es disputarà la Copa del Rei i la Copa de la Reina

Tarragonadigital.com
2 de maig de 2020
per Joan Alfons López

Ja hi ha resolució final a les lligues nacionals d'hoquei. La RFEP ha monitorat la situació actual de totes les competicions amb relació a l'evolució de la pandèmia del coronavirus. La federació ha treballat en la possibilitat de poder continuar i acabar totes les competicions. Un cop dictades les mesures del govern espanyol, la Comissió Delegada de la RFEP ha decidit donar per finalitzades les lligues d'hoquei.

L'OK Lliga acabada

L'OK Lliga 2019-2020 ha acabat i ja hi ha campió: el FC Barcelona. La RFEP ha decidit donar per finalitzada la competició i s'ha acordat acabar la lliga en la jornada 25 i, així, donar per campió al líder de la competició. En aquest sentit, el Reus Deportiu finalitza la lliga en quarta posició i jugarà la Lliga Europea, mentre que el Club Patí Calafell ho fa en la vuitena i disputarà la WS Europe Cup, la segona competició a nivell europeu.

A més, pel que fa als ascensos i descensos de l'OK Lliga i OK Lliga Plata, s'ha decidit no celebrar play-off de promoció i no es descendirà cap equip.
El Vendrell, de nou a l'OK Lliga

La resolució de l'OK Lliga Plata ha anat en la mateixa direcció que la primera divisió d'hoquei patins. La classificació s'ha donat per finalitzada a la jornada 16 de la competició i proclamar campió al primer classificat de cada un dels grups. En aquest sentit, tots dos ascendeixen a l'OK Lliga. Aquesta resolució afavoreix els interessos del C.E. Vendrell, que anava líder en la classificació i certifica el retorn a la millor categoria. A l'equip del Baix Penedès l'acompanyarà el C.H. Mataró. Així mateix, no hi haurà cap descens ni play-off.

Hi haurà Copa del Rei i de la Reina
La Copa del Rei i la Copa de la Reina de la temporada 2019/2020, finalment, es disputarà. L'esdeveniment coper d'hoquei es jugarà entre els dies 17, 18, 19 i 20 de setembre de 2020.
Com serà l'OK Lliga 2020/2021?

La crisi del coronavirus ha modificat els plans del món de l'esport. En concret, a l'OK Lliga hi haurà canvis importants. En aquest sentit, la temporada 2020/2021 passarà a jugar-se amb 16 equips, pels 14 que ho feien en l'última temporada.

Pel que fa l'OK Lliga Plata ho farà amb 24 equips, entre els quals hi haurà els 22 equips que l'han disputat la darrera temporada i que no han ascendit, més dos equips procedents de categories inferiors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada