diumenge, 26 de març del 2017

Jornada 21



La jornada vint-i-ú s'enceta amb un duel trepidant, entre dos dels equips favorits per a aconseguir el títol i l'ascens. El Sant Cugat visita la pista del Barcino B, en el partit més interessant de la jornada. El Ripollet A rebrà el Barcino A. I el Calafell pot patir en la visita del GEiEG, sobretot si hi va Quim Rubio, que es disputarà una setmana més tard, el dilluns 3 d'abril.

La Garriga visita Les Franqueses, en un partit molt equilibrat i interessant. El Ripollet B visita el Premià, en un duel per la cúa. L'Esplugues rebrà el Sant Celoni B i el Cubelles visitarà la difícil pista de l'Horta.

La "moviola" de l'amistós a Vilanova

Amistós a Les Casernes de Vilanova


Divendres passat, després de que el Sant Celoni ajornés el partit que havíem de disputar de la Lliga Catalana de Veterans, vam concertar un amistós amb els veterans del C.P. Vilanova, un equip que enguany està molt ben posicionat a la màxima categoria de la LCV. El resultat va ser el de menys (5-3), ja que es tractava de passar una bona estona i anar a sopar, després del partit.


Els dos conjunts anaven justets d'efectius i no hi va haver masses rotacions. Només el Calafell tenia un canvi, el de David Prieto que s'estrenava amb els veterans en aquest partit amistós, tot just arribar de Madrid. El "jove" jugador ens va venir a donar un cop de mà i poder fer algun canvi durant el partit disputat a Vilanova.


El primer temps va acabar amb un pobre 1 a 0, a favor del conjunt local. Edo aprofitava una bola morta dins l'àrea que havia rebotat en el genoll d'un defensa visitant, després del rebuig del porter calafellenc, Josep Maria Hernàndez.


Els dos porters van fer un recital d'aturades, especialment en el primer temps, demostrant la seva qualitat sota els pals. El Calafell va disposar d'algunes oportunitats per a empatar, però la defensa pressionant dels vilanovins els ho va posar ben difícil.


El segon temps començava amb un gol matiner del Vilanova, aprofitant una badada defensiva del Calafell. El gol va deixar tocats anímicament els jugadors que vestien de taronja. Això ho va aprofitar el conjunt local per a marcar dos gols més i sentenciar el partit.


Amb el 4 a 0, el Calafell va despertar i va tenir ocasions molt clares de gol. Perín transformava el primer pels visitants, en una rematada gens perillosa i que entrava plorant a la porteria d'Edu Ballester.


Uns minuts més tard, Xavi Esplugas xutava des de mitja pista, per a posar el 4 a 2 en el marcador, sense que el porter local veiés la bola, que va entrar per tot l'escaire, després de llepar el pal.


Però, en l'ocasió posterior, el Vilanova marcava el seu cinquè gol que tornava a donar-los tranquil·litat en el marcador. Finalment, el debutant de la nit, David Prieto, en una excel·lent jugada personal, al contracop, rematava el 5 a 3 definitiu.


El conjunt local va demostrar ser un equip molt sòlid i compacte, jugant molt bé contra defensa estàtica i movent la bola a la perfecció. El Calafell va patir per sortir de la pressió defensiva i va notar la falta dels seus "homes gol".



Tot i la pluja, els dos equips van mullar-se per a anar a sopar al "celler de la Puput", un bon lloc per a prendre copes després d'un bon sopar.


L'anècdota del partit va ser que el jugador calafellenc, Xavi Esplugas, portava dues samarretes taronges, una d'elles per a David Prieto. No obstant, es va deixar els pantalons i va estar força estona patint per a no haver de sortir a pista en calçotets. Però, finalment, uns juvenils del Vilanova li van deixar un pantaló per a poder jugar.


Podríem dir, doncs, que el partit es podria titular "Sin pantalones y a lo loco", per l'escassa intensitat defensiva que ho va haver, especialment en el segon temps.

diumenge, 19 de març del 2017

Jornada 20



La vintena jornada del campionat comença amb un partit assequible pel Barcino B, rebent el cuer, el Ripollet B. El Sant Cugat rebrà l'Horta, en un partit on pot aconseguir els tres punts. El Barcino A visita la complicada pista de La Garriga, on podrà degustar la carn a la brasa del Bar de la petanca. El GEiEG rebrà Les Franqueses, un dels equips que pot complicar la vida als gironins.

El Calafell viatja a Sant Celoni, una pista que coneix molt bé, però que sempre pateix per a aconseguir quelcom positiu. El Cubelles pot sumar tres punts davant l'Esplugues i el Ripollet A no hauria de patir davant el Premià.

Resultats i classificació de la jornada 19



La dinovena jornada de la LCV B ha portat algunes sorpreses en els marcadors, com la victòria del Barcino A davant el GEiEG o la victòria del Premià sobre el Barcino B. Els gironins van perdre pistonada en la lluita per l'ascens i el Barcino B va acabar sense puntuar en una de les pistes dels darrers classificats a la lliga B.


Però, també va patir el Sant Cugat, el líder, a la pista de l'Esplugues, un rival assequible, a priori, i que li va posar les coses molt difícils al màxim favorit pel títol. El Ripollet A va guanyar a La Garriga i manté les opcions intactes per la segona posició. Finalment, el Cubelles no es va presentar a Calafell, regalant els tres punts al conjunt local, un cop dictamini el Comitè de Competició.


La classificació provisional del campionat l'encapçala el Sant Cugat, amb molta diferència de punts i que s'erigeix en ferm candidat al títol i clar favorit per a endur-se l'ascens directe a la liga A. El Ripollet A, el Barcino B i el Calafell es disputaran el segon lloc de la classificació, un cop hagin jugat els partits ajornats que tenen.

dilluns, 13 de març del 2017

Derbi carregat d'emocions

VS

C.P. Calafell - C.P. Cubelles

Dos vells coneguts, el Cubelles i el Calafell, protagonitzen el derbi de la Vegueria Penedès, d'aquesta jornada. El partit de la primera volta no es va disputar, els dos equips no es van entendre i el Cubelles no va presentar prous efectius per a jugar el partit. És per això que, aquest cop, el derbi es presenta més carregat d'emocions que mai. El Calafell necessita els tres punts i el Cubelles no està passant pel seu millor moment. Però, això no vol dir res. Un derbi d'aquestes característiques no té mai un favorit clar, a priori. L'experiència així ho diu. El Cubelles és un equip que, en les darreres temporades, ha estat botxí del Calafell.

diumenge, 12 de març del 2017

Jornada 19



La dinovena jornada arrenca amb la visita del GEiEG a la "bombonera" de la lliga, la pista del Barcino A. Els dos equips es coneixen molt bé i són els "clàssics" de la LCV. El Calafell rebrà el Cubelles, en un partit trampa. Els cubellencs no van presentar prous efectius, en el partit de la primera volta. I van amenaçar de no visitar Calafell, en aquesta segona meitat de la temporada. Veurem què passa.

Les Franqueses reben el Sant Celoni B, dos conjunt que estan en bones posicions en la classificació i que, aparentment, semblen molt igualats. El Barcino B visita la pista del Premià, on pot patir per a aconseguir els tres punts, tot i que el conjunt local ocupa els darrers llocs de la classificació.

El líder visita la pista d'un assequible Esplugues, on no ha de patir per a aconseguir la victòria. El Ripollet A tindrà un bon examen, en la visita de La Garriga. Finalment, l'Horta no ha de patir per a sumar els tres punts davant el cuer, el Ripollet B.

dijous, 9 de març del 2017

Jubilats!


C.H. Sant Cugat - 9
C.P. Calafell - 4

La millor condició física d'Albert Barba va donar la victòria al Sant Cugat, davant un Calafell voluntariós però poc efectiu. En el primer temps, els calafellencs van merèixer anar per davant en el marcador, disposant de més oportunitats que els locals, però van acabar 2-1 i amb inferioritat numèrica.

El Sant Cugat s'avançava en el marcador, amb un xut lateral que llepava la guarda del porter calafellenc, Josep Maria Hernàndez, en el minut 8. Però, el Calafell aconseguia l'empat en el minut 12 de joc, amb una jugada de Javi Martínez que arrossegava la bola a l'escaire davant del porter local, deixant-lo immòbil. En aquesta primera meitat, Javi Luna va fallar un penal, en estavellar la pilota al pal de la porteria local. També, el Calafell va disposar d'alguna rematada amb el porter batut, però les aturades inversemblants i la poca punteria van impedir alguns gols calafellencs. El Sant Cugat errava un penal, xutat per Albert Barba.

Abans del descans, el Sant Cugat s'avançava, de nou. En el darrer mig minut, Perín va ser expulsat amb targeta blava, per protestar. Aquest fet va deixar en inferioritat al conjunt calafellenc a l'inici del segon temps, fet que seria decisiu.

El segon temps arrencava amb un gol local d'Òscar Gonzàlez, aprofitant aquesta superioritat, i el Calafell no podia escurçar distàncies, per la inspiració i la millor condició física del jugador local, Albert Barba. Era aquest jugador qui marcava el 4 a 1 de xut inapel·lable, des de fora de l'àrea.

No obstant, el Calafell no va abaixar els braços i Javi Luna marcava el segon gol calafellenc. No obstant, era el Sant Cugat qui tornava a marcar, posant el 5 a 2 en el marcador. Miguel Àngel Perín feia el 5 a 3, en una arrossegada a l'escaire. El Calafell canviava la defensa a l'home i el Sant Cugat aprofitava la seva millor condició física per a marcar dos gols decisius, el sisè i el setè.

En una jugada de força, Frederic Sevé s'enduia la bola amb l'estic i rematava el 7 a 4. El gol va ser protestat per Albert Barba, qui considerava que Sevé s'havia endut la bola amb el peu. Però, no era cert. Al final, tot i la pressió calafellenca, a la desesperada, les oportunitats visitants no van fructificar. Javi Martínez fallava una falta directa, a quatre minuts pel final. I era el Sant Cugat qui sentenciava el partit, amb dos gols més.

En definitiva, derrota un xic excessiva del Calafell, a la pista del líder i del principal candidat al títol que va demostrar que vol ser equip de la Lliga A la temporada vinent.

dimarts, 7 de març del 2017

Visitem el líder

VS

C.H. Valldoreix - C.P. Calafell

El Calafell visita la complicadíssima pista del Sant Cugat, el líder de la lliga d'enguany. El partit de la primera volta va acabar en empat a set gols, després d'una barbaritat de joc ofensiu dels dos equips. Els dos equips van demostrar que són aspirants al títol i van presentar les credencials per a aconseguir l'ascens. Els locals han estat més regulars que els calafellencs i surten amb molt d'avantatge. El Calafell necessita sumar per a apropar-se al líder en la classificació i mantenir les aspiracions al títol fins el final.


Davant el C.H. Valldoreix, en el centre de Sant Cugat del Vallès, ja hem patit una derrota (6-4), fa tres temporades. En aquell campionat, el Valldoreix va ser segon, però va renunciar a pujar de categoria. Des de llavors, el C.H. Valldoreix juga a la Lliga B de veterans i sempre està en els llocs capdavanters, cosa que demostra el seu potencial.

diumenge, 5 de març del 2017

Jornada 18



La divuitena jornada del campionat comença amb la visita de l'Horta a la difícil pista del Barcino B, un dels equips que lluita per l'ascens. El Calafell visita la pista del líder i favorit pel títol, el Sant Cugat, en un duel molt compromès. La Garriga rebrà el Premià i el Ripollet A visita la complicada pista del GEiEG, dos equips que volen estar en les posicions capdavanteres.

El Sant Celoni B rebrà el Barcino A, el Ripollet B rebrà l'Esplugues i el Cubelles farà el mateix amb Les Franqueses, en un altre dels duels interessants de la jornada.

dimecres, 1 de març del 2017

Per Carnaval, tot s'hi val!


C.P. Calafell - 9
C.H. Ripollet B - 4

El Calafell no va notar la ressaca de Carnaval i va guanyar, còmodament, al Ripollet B. El conjunt visitant es va avançar en el marcador, però el conjunt local va imposar el seu major poder ofensiu per a aconseguir un ampli resultat.