dijous, 25 d’octubre del 2018

...Final feliç!

C.P. Calafell - 4
C.P. Vilanova - 3

Els veterans del Calafell s'acomiaden del Joan Ortoll, amb una important i treballada victòria davant el poderós Vilanova de Del Riu i Òscar Ruiz. El partit va ser molt igualat, amb constants alternatives en el marcador. Els dos equips van disfrutar d'un partit amb alt ritme de joc i unes defenses molt aferrissades que van decantar el marcador de la banda dels locals. Un magnífic Palau, a la porteria calafellenca, va impedir marcar cap gol al Vilanova, en la segona meitat, facilitant la remuntada local.

El Vilanova s'avançava en el marcador, 0-1, amb un gol d'Òscar. El Calafell havia tingut oportunitats, però els vilanovins havien sabut trobar el forat en la defensa local en zona. Era el minut nou de partit.

Però, pocs minuts més tard, Javi Martínez marcava el gol de l'empat, aprofitant un dels atacs locals constants sobre la porteria vilanovina.

El Calafell s'avançava en el marcador, amb un bon gol de Javi Luna, aixecant la bola a mitja alçada i rematant a porta. El porter visitant, Edu, no va poder aturar la rematada. El Calafell estava atacant amb més claredat que el Vilanova. Els visitants no van aprofitar els minuts on el Calafell va canviar el sistema defensiu, creant un cert desordre en la defensa local.

Ramon Ferré va disposar de dues clares ocasions més, en un contracop amb Javi Martínez, rematant la bol fora i una altra provocant una estirada del porter, en un xut ras i col.locat al segon pal. Però, va ser el Vilanova qui aconseguia l'empat, en una jugada culminada per Jordi, amb un xut al pal que va acabar entrant a porteria.

A manca d'un minut i mig pel descans, el Vilanova aconseguia el 2-3, en una jugada rematada per Del Riu. Al descans, bones sensacions pels dos conjunts que havien demostrat ser molt competitius.

El segon temps va arrencar igual, però amb un Vilanova més cansat, a mida que avançaven els minuts. Una falta directa clara, sobre Xavi Solé va provocar una tarjeta blava sobre Orus i la conseqūent falta directa que va aprofitar el Calafell per a empatar el partit. Javi Martínez "Romario" va saber transformar, després de que Edu aturés en primera instància, recollint el rebuig i afusellant al porter vilanoví en un xut dins l'àrea.

Pocs minunts més tard, amb un Vilanova que intentava rodar la bola i obrir la defensa local, molt ben posicionada, amb xuts des de fora, el Calafell es mostrava molt segur, amb un brillant Palau sota els pals. El Calafell va disposar de diverses ocasions, al contracop, per a decantar el partit. Però, qualsevol dels dos equips hauria pogut endur-se els tres punts.

Al final, amb un Vilanova més cansat que els locals i aprofitant un contracop, el Calafell va marcar el gol de la victòria. Xavi Solé feia una passada a mitja pista a Ramon Ferré que, molt intel.ligentment, deixava passar la bola per a que la recollís "Romario", més avançat, i penetrés dins l'àrea, on feia la passada de la mort, al segon pal, per a que Xavi Esplugas rematés a plaer el gol de la victòria local.

Bon comiat del pavelló Joan Ortoll, abans de que comencin les obres de remodelació del mateix. Cal recordar que el primer gol d'aquest pavelló el va fer Josep Maria Palau, el pare del porter que, ahir, va fer possible la victòria local, amb les seves aturades. I, a més, que Xavi Esplugas tindrà l'honor d'haver marcat el darrer gol en aquest pavelló, abans de que adquireixi un nou aspecte.

Segurament, la clau del partit va ser que el Calafell va comptar amb el reforç de dos superherois, com Spiderman i Superman, que van col.laborar en la victòria local.

L'eufòria pels 3 primers punts de la temporada, deixen contents i satisfets, convençuts de la feina feta i amb bones sensacions als jugadors locals que rebran al Noia, el proper dilluns, a Vilanova, en partit ajornat de la primera jornada, per haver disputat les semifinals de la SuperCopa 2018 de veterans. El Noia vindrà amb Joan Papiol, un vell conegut del Calafell. Però, amb importants reforços d'aquesta temporada, com són Calduch i Del Amor.