diumenge, 21 d’octubre del 2018

Darrer partit al Joan Ortoll


C.P. Calafell - C.P. Vilanova
dimecres 24, a les 22:00 hores
Pavelló Joan Ortoll
(Passeig de la Unió, s/n)

El Calafell rebrà al Vilanova, en el seu darrer partit al pavelló Joan Ortoll, abans de la remodelació del mateix. Curiosament, aquesta temporada, el Calafell disputarà molts partits a Vilanova, degut a les obres del pavelló Joan Ortoll. L'atzar ha volgut que el darrer equip en passar pel pavelló Joan Ortoll sigui l'equip de Vilanova i la Geltrú. Per tant, pels calafellencs serà un partit emotiu, en una pista on sempre ha patit el conjunt vilanoví.

La temporada passada, els duels entre els dos equips van ser de clar color local. El Calafell li va fer un set al Vilanova (6-1), a l'anada. Però, el Vilanova li va tornar el set (7-1), a la tornada.




A la resta de partits, el Cuatro Vientos i el Canet obriran la jornada. el Sant Cugat i el Barcino B jugaran un partit interessant per a la zona baixa de la classificació. El Barça s'estrenarà a la pista de La Garriga, on les dimensions són grans i trobarà molts espais. 


El Noia viatjarà a la pista del Congrés A, en un partit força interessant. El Mollet rebrà el Congrés B, en un partit on els locals són favorits. Tancarà la jornada el Sant Celoni A, rebent el Malgrat, en un partit important per a l'accés a la Final Four 2019.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada