diumenge, 14 d’octubre del 2018

Debut del Calafell, a Canet


C.H. Canet - C.P. Calafell
Dimecres, 17 d'octubre, a les 22:00 hores
(Plaça Manen, s/n)

El Calafell debutarà a la LCV 2018/19, aquest dimecres, a la pista del Club Hoquei Canet. La temporada passada va ser la primera en la que es van enfrontar ambdós equips, amb victòria del Canet (6-4), a la seva pista. En la segona volta, el partit davant el Canet va suposar la salvació pel conjunt verd-i-blanc, gràcies a la victòria per 7 a 2.


Després d'una primera jornada on cap equip ha disputat el seu partit, la segona jornada suposa l'inici de la LCV A d'enguany. El Barcino B vol sumar els seus primers punts, en el partit que l'enfronta al Congrés A. Sant Cugat i La Garriga es disputaran tres punts importants, entre dos equips que lluitaran per a el·ludir el descens, segurament. Vilanova i Sant Celoni A disputaran un partit que podria ser de Final Four, a Les Casernes. 

El Noia rebrà el Cuatro Vientos, abans de la final del divendres de la Supercopa. Per tant, amb tota probabilitat, aquest partit serà ajornat. El Congrés B rebrà el Barça i el Malgrat al Mollet, en dos partits disputats que tancaran la jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada