dissabte, 25 de novembre del 2017

Derrota injusta, a una pista molt difícil

Mollet H.C. - 6
C.P. Calafell - 5

Els veterans del Calafell van patir la segona derrota consecutiva, en aquest campionat, en una pista que mai se'ls havia donat gaire bé. Però, aquest cop, el partit va ser molt disputat i renyit, fins el punt que l'equip rival, el Mollet H.C., va reconèixer en el seu compte de twitter que el resultat més just hauria estat un empat. Un gol de Raigoso, a tres minuts del final, va decantar el partit pel conjunt local.

El partit començava amb un Calafell fred i fora del partit. Aquest fet va ser aprofitat pel conjunt local, marcant dos gols similars, mitjançant Pepe Busquets. El primer picant la bola per damunt del porter visitant, Josep Maria Hernàndez, que veia colar-se la bola de manera inversemblant dins la porteria. El segon, en una penjada a l'àrea de Raigoso i rematada de Busquets, al primer pal, ras i fluix. Sense cap dubte, una gerra d'aigua freda pel Calafell que venia amb ganes de treure un resultat positiu.

Però, en el minut vuit de joc, el partit va canviar de rumb. Un intent de pasada a l'àrea, des de la banda, de Ramon Ferré, és rebutjat amb el peu per un defensa local, deixant la bola morta a la frontal. El mateix Ramon Ferré recull el refús i marca el primer gol calafellenc, de xut ras al primer pal, sorprenent al porter local. Poc després, Javi Martínez "Romario" marcava el gol de l'empat. El Calafell havia fet el més difícil i entrava, de nou, dins el partit, amb la moral pels núvols.

Micky Roura, de jugada individual, penetrant dins l'àrea, entre els quatre defensors visitants, aconseguia el 3 a 2 pel conjunt local, segurament en els millors minuts de joc visitant. Aquest gol suposava un nou cop moral pel Calafell que, tot i això, va seguir ficat dins els partit. De nou, "Romario" marcaria el gol de l'empat a tres, en una magnífica jugada. Uns minits després, però, el mateix "Romario" desaprofitaria un penal per a desfer l'empat.

En canvi, un penal pel conjunt local suposava un nou avantatge pel Mollet. Gérboles transformava, de xut ajustat al pal, a mitja alçada, el 4 a 3. Semblava que amb aquest marcador s'arribaria al descans. Però, Epi disposava d'una ocasió clara per a tornar a fer l'empat. El porter local treia una mà salvadora, ajustada al pal. No obstant, gairebé en la següent jugada, era el mateix Epi qui tornava a posar l'empat en el marcador, en un contracop, culminat en xut de cullera, ajustat al primer pal.

En el segon temps, els dos equips van jugar amb molt de respecte i contenció. El Mollet va canviar a quadre la defensa individual que havia fet al primer temps. No obstant, va ser Epi qui marcava un golàs, amb xut a l'escaire, inabastable pel porter local, Delmo. El Calafell es posava per davant, als cinc minuts de la represa, 4 a 5. Era el què havia estat buscant durant tot el partit, sense fortuna. Aquest marcador va donar seguretat al conjunt visitant que va dominar en el marcador durant molts minuts.

No obstant, al manca de deu minuts pel final del partit, Albert marcava el gol de l'empat pel Mollet, de xut creuat, des de fora de l'àrea. Amb aquest marcador, el Calafell va disposar d'una falta directa, a manca de set minuts pel final, errada per "Romario", per acumulació de faltes de l'equip local. El Mollet també va disposar d'un penal, a manca de cinc minuts, errat per Micky Roura. El Calafell donava per bo un empat treballat, conscient de la dificultat de sumar punts en aquesta pista que relliscava força.

Però, en una penjada a l'àrea de Pepe Busquets, des de darrera la porteria, a manca de tres minuts, Raigoso rematava, de manera inapel·lable, el gol decisiu. El 6 a 5 pujava al marcador i es consumava la remuntada local, tant inesperada com injusta. El Calafell va intentar pressionar el Mollet, en els minuts finals, que van passar molt ràpid i sense èxit. El Mollet va saber conservar la bola i fer ballar el Calafell. No obstant, tot i la derrota i el mal regust de boca d'haver deixat escapar un punt, els jugadors calafellencs valoraven el bon partit i la bona imatge donada, en una pista on sempre havien encaixat golejades importants.