divendres, 1 de febrer del 2019

L'arribada de Pere Gallén a la banqueta

Primer equip del Club Patí Calafell, a la Primera Divisió Nacional, en la temporada 1990/91, format per l'entrenador Pere Gallén, Jaume Ortoll, Pere Lluch, Carles Ortiz, Xavi Solé, Anacleto Àvila, el delegat Antoni Mestres, a dalt; l'auxiliar Vicente Weiler, Juan Manuel Espinosa, Max Glaenzel, Jaume Gener i Jaume Solé, a sota.

La temporada 1990/91 va ser la del retorn a la Primera Divisió, després de l'ascens assolit la temporada anterior, des de la Primera Catalana. A la banqueta arribaria Pere Gallén i els primers fitxatges de fora del planter, Pere Lluch, Carles Ortiz i el porter Max Glaenzel, després de molts anys amb un equip format exclusivament per jugadors de casa.

Article publicat el 7 Juliol de 1990, al número 71 de la revista El Retruc de Calafell

El dimarts, 28 d'agost de 1990, a les deu de la nit, es presentava el primer equip davant la seva afició. No obstant, inicialment, l'entrenador que havia de començar la temporada amb el primer equip era Josep Maria Ovies, un entrenador experimentat dins l'hoquei d'alt nivell. El segon equip seria entrenat per Joan Rovira.

Article publicat el setembre de 1990, al número 73 de la revista El Retruc de Calafell

Article publicat el setembre de 1990, al número 73 de la revista El Retruc de Calafell

El Calafell havia celebrat el seu ascens de la Primera Catalana a la Primera Divisió Nacional, amb una festa on van participar tots els equips del club. Aquell estiu, en el mes d'agost de 1990, la revista Stick va publicar un reportatge sobre la història del club, la seva filosofia, la localitat i felicitant al Club Patí Calafell per l'ascens assolit.

Article publicat el mes d'agost de 1990, a la pàgina 21 de la revista Stick

Article publicat el mes d'agost de 1990, a la pàgina 22 de la revista Stick

Article publicat el mes d'agost de 1990, a la pàgina 23 de la revista Stick

Article publicat el mes d'agost de 1990, a la pàgina 24 de la revista Stick

Article publicat el mes d'agost de 1990, a la pàgina 25 de la revista Stick

Article publicat el mes d'agost de 1990, a la pàgina 26 de la revista Stick

Article publicat el mes d'agost de 1990, a la pàgina 28 de la revista Stick

Article publicat el mes d'agost de 1990, a la pàgina 31 de la revista Stick

Article publicat el mes d'agost de 1990, a la pàgina 32 de la revista Stick

Article publicat el mes d'agost de 1990, a la pàgina 47 de la revista Stick

La mateixa revista Stick es feia ressò de la participació del Club Patí Calafell en la IV Copa del Mediterrani, on participaven divuit equips catalans de diverses categories. El Calafell va quedar últim del seu grup, on hi havia el Reus Deportiu, l'Igualada, el Vilanova i El Vendrell.

Article publicat el setembre de 1990, a la pàgina 39 de la revista Stick
Les notícies sobre les noves incorporacions no havien arribat, encara, a finals d'agost. Però, sí havia trascendit el nom de l'entrenador que estaria a la banqueta durant aquella temporada, Josep Maria Ovies, que restava inactiu. Juan Antonio Talavera "Tala", el porter suplent, es retirava i deixava una plaça per a Joan Papiol, el porter Júnior.

Article publicat a la pàgina 22 de revista Rodes-Stick, el juliol de 1990

L'amistat d'Ovies amb el president Artur Solé feia possible el seu fitxatge. No obstant, ben aviat van sorgir els dubtes sobre la seva continuïtat. Finalment, Ovies va acabar en la banqueta de l'Andorra i no va començar la temporada amb el Calafell.

Article publicat al Diari del Baix Penedès, el 31 d'agost de 1990



Article publicat a la pàgina 9 de revista Rodes-Stick, el setembre de 1990


Pere Gallén seria qui dirigiria l'equip en aquella temporada, després de la decisió d'Ovies. Així ho va fer públic la Junta Directiva del Club, en l'assemblea de socis que es va celebrar a primers de setembre de 1990, on es va explicar que el club tenia un superàvit de sis-centes mil pessetes i es va aprovar l'augment de mil pessetes en la quota de soci, passant a ser de vuit mil pessetes anuals.

Article publicat a la pàgina 17 del Diari del Baix Penedès, el 14 de setembre de 1990

Juntament amb Largo, Capdevila, Vila, Salarich i Rodon, Pere Gallén havia estat un dels components de l'equip del Mataró, en la temporada 1967/68, on el Calafell va acabar sancionat injustament.

Fotografia publicada al Diari del Baix Penedès, el 4 d'octubre de 1990



Article publicat al Diari del Baix Penedès, el 4 d'octubre de 1990

Un cop fitxat l'entrenador Gallén, es confirmaven també les incorporacions del porter Max Glaenzel i dels jugadors Pere Lluch, procedent del C.E. Vendrell, i de Carles Ortiz, procedent del C.P. Vilanova.

El Calafell no va disputar, durant la pretemporada, les 24 hores de Cerdanyola, tal i com diu el diari. Ho van fer els equips de la selecció argentina, el C.P. Vic, el C.P. Alcobendas, l'Horta, el Blanes, el Mollet, el Flix i el Cerdanyola.

Programa de mà de les XXVII 24 hores de Cerdanyola

Article publicat el mes de novembre de 1990, a la pàgina 29 de la revista Stick

Les V 12 Hores d'hoquei sobre patins de Calafell se les va adjudicar el Cerdanyola C.H., el 23 de setembre de 1990, en la seva primera participació. Els del Vallès van quedar per davant de l'U.E. Horta i del Vilanova Gran Penya. El Reus Ploms va ser quart i els dos equips de Calafell van ocupar les dues últimes posicions. Aquella va ser la darrera edició que es va disputar aquest torneig.

Article publicat el mes d'octubre de 1990, a la revista El Retruc de Calafell

L'ascens a Primera Divisió i els fitxatges van obligar al Club a buscar un nou patrocinador. Va ser la promotora Mas Mel, que va venir de la mà de l'ajuntament de l'època, encapçalat per Joan Maria Triadó. El patrocini es va presentar el 9 d'octubre de 1990, en l'Hotel Miramar. Zapata i Soldevila, administradors de l'empresa a Calafell, van ser els baluards per a l'obtenció del patrocini per part de l'empresa de la construcció. Mas Mel aportava dos milions i mig de pessetes (uns 15 mil euros d'avui), un 25% del pressupost del Club Patí Calafell.

Article publicat al Diari del Baix Penedès, l'11 d'octubre de 1990

En l'article del Diari del Baix Penedès hi ha un error, ja que la temporada 1963/64 va ser la que el Calafell va quedar campió d'Espanya, a Bilbao, en comptes de la 1962/63 que diu l'escrit.

Article publicat l'abril de 1991, a la revista El Retruc

El Club també va aconseguir tancar el patrocini de l'empresa Villa Service, a canvi d'oferir allotjament als jugadors que venien de fora. Aquest patrocini es va anunciar a l'abril de 1991, gairebé a finals de la temporada.

Calendari de l'any 1991 del Club Patí Calafell

També, el Club Patí Calafell va fer un calendari que es venia entre els socis i aficionats, per a recollir fons per a finançar el club. Eren altres fórmules de finançament atípic que començaven a utilitzar-se en els clubs humils.

Article publicat el mes d'octubre de 1990, a la revista El Retruc de Calafell

Els primers fitxatges van provocar que alguns jugadors de la base i dels equips sèniors provessin fortuna en altres clubs propers, com el C.E. Vendrell i el C.P. Cunit, de nova creació.

Fotografia publicada al Diari del Baix Penedès, el 28 de desembre de 1990

El regidor d'Esports de Cunit, Josep De la Cruz, pare de l'exjugador del C.P. Calafell, Òscar De la Cruz, va ser el fundador del club cunitenc. L'equip es va nodrir íntegrament de jugadors del C.P. Calafell. Entrenats per Josep Noya, exjugador del C.P. Calafell, l'equip del Club Patí Cunit va militar a la Segona Catalana, on es va disputar el campionat davant el J.E. Flix. El conjunt el formaven Enric Fontanillas i Jaume Urpí, a la porteria; Joan Urpí, Benjamí Peña, Matías Perín, Gregorio Ponce, Josep Portillo, Joan Totosaus, Isaac Espiña i Òscar De la Cruz.



Altres jugadors van provar sort en el C.E. Vendrell, on hi havia Ramon Ferré d'entrenador del primer equip. Concretament, Joaquín Cachinero va formar part de la plantilla del primer equip del conjunt vendrellenc.


Però, tres jugadors juvenils van jugar al C.E. Vendrell quedant campions de la lliga, invictes, assolint l'accés a les fases sector del Campionat d'Espanya, on van disputar la final davant el Liceo de La Coruña, i la Copa d'Espanya, disputada a Vigo, on van quedar en tercer lloc. També van disputar el Campionat de Catalunya. Els jugadors eren Juan Luís Cachinero Tamayo, Ramon Ferré Solé i el porter Òscar Nieto Martínez. L'entrenador era en Miquel Serrano, també de Calafell.



Article publicat el mes d'octubre de 1990, a la revista El Retruc de Calafell

Com a anècdotes d'aquella temporada, podem dir que es va comentar de demanar el títol de Reial Club Patí Calafell, dins el Consistori calafellenc. I, també, que un exdirectiu del Club Patí Calafell, Salvador Hill, va ser escollit com a president de l'Atlètic Santa Creu de Futbol. Salvador era el pare del jugador Jordi Hill i va ser membre de la Junta Directiva del Club Patí Calafell, durant diverses temporades.

Article publicat el setembre de 1990, al número 73 de la revista El Retruc de Calafell



El primer equip del Club Patí Calafell va quedar enquadrat en el Grup A de la Primera Divisió Nacional, on va aconseguir el cinquè lloc i el pas a la fase d'ascens. Va guanyar nou partits i va aconseguir quatre empats i cinc derrotes. Va marcar cent vint-i-dos gols, sent el segon equip més golejador de la categoria, per darrera del C.H. Lloret, el primer classificat del seu mateix grup.

Els dos últims equips classificats de cada grup, C.P. Alcobendas, Patín Claret, Palma H.C. i S.H.U.M. Maçanet van baixar de categoria.

Article publicat el 7 d'octubre de 1990, al Diari del Baix Penedès

Resultats i classificació publicada el 7 d'octubre de 1990, al Diari del Baix Penedès

La primera jornada del campionat, disputada el 7 d'octubre, va coincidir amb el casament de l'exporter del primer equip, Joan Carles Suau. Per aquest motiu, es va ajornar el partit davant l'Alcobendas de Madrid.

Article publicat el 18 d'octubre de 1990, al Diari de Tarragona

El primer partit, per tant, va ser el de la segona jornada, davant el Club Patí Cambrils, entrenat per Ciscu Prats, que havia entrenat el Calafell, l'any anterior. En aquell equip del Cambrils hi jugava Lucas Sorio, com a porter. El Calafell va perdre per la mínima, 4 a 5.

Article publicat el 25 d'octubre de 1990, al Diari de Tarragona

Tampoc es va sumar cap punt en la visita a la pista del C.H. Lloret, on es va perdre per un contundent 10 a 2. Amb dues derrotes i un partit menys, el Calafell era a la cua de la classificació, amb el Claret de Sevilla i l'Alcobendas madrileny.

Article publicat a la pàgina 7 del Diari del Baix Penedès, el 26 d'octubre de 1990

Article publicat al Diari del Baix Penedès, el 2 de novembre de 1990

La tercera derrota consecutiva seria amb l'Unió Esportiva Horta, a casa, per 2 a 4, en un partit molt dur. Espinosa va haver de ser substituït per la duresa visitant. El Calafell no aixecava cap i els seguidors començaven a posar-se nerviosos.

Article publicat el 8 de novembre de 1990, al Diari de Tarragona 

Però, aprofitant el desplaçament a Madrid, el Calafell va disputar el partit ajornat de la primera jornada, davant l'Alcobendas, aconseguint la primera victòria del campionat (4-5). Dos dies més tard, aconseguia la segona victòria (0-8), davant el Coslada. Pere Gallén ja respirava més tranquil.


Anacleto Ávila va aparèixer entre el cinc ideal de la setmana, en el Diari de Tarragona, fruit de la seva gran actuació a Madrid.


Ávila i Ortoll eren els màxims golejadors de l'equip, amb cinc gols. Ortoll era tercer en la taula de la regularitat que feia el mateix Diari de Tarragona, amb vuit punts, entre els jugadors dels equips de la província.


  

Article publicat l'11 de novembre de 1990, al Diari de Tarragona 

El Calafell assolia un empat davant el Port del Comte Manresa, en la sisena jornada del campionat. Pel Calafell marcarien Ávila, Ortoll i Espinosa, en un partit molt igualat.

Article publicat el 15 de novembre de 1990, al Diari del Baix Penedès

Article publicat el 15 de novembre de 1990, al Diari de Tarragona 


Ávila tornava a sortir en el cinc ideal del Diari de Tarragona, assolint els vuit punts de la regularitat i empatant amb Jaume Ortoll. També hi havia empat entre els dos jugadors calafellencs, en gols.



Fotografia publicada el 23 de novembre de 1990, al Diari del Baix Penedès

Article publicat el 23 de novembre de 1990, al Diari del Baix Penedès

La visita a Sevilla va suposar una contundent victòria a domicili pel conjunt verd-i-blanc, per 3 a 9. Sense patir excessivament, al descans ja dominaven per 3 a 5. En el segon temps, quatre gols més pel Calafell completaven la golejada visitant. Tres gols d'Epi i d'Ortoll, dos de Pallarès i un d'Ávila van donar els dos punts al Calafell, en un desplaçament llarg.

Article publicat el 29 de novembre de 1990, al Diari de Tarragona 

Article publicat el 30 de novembre de 1990, al Diari del Baix Penedès

Josep Pallarès deixaria l'equip, després del partit i la derrota (5-4) davant el Casal Ripoll. La manca de minuts de joc i les discrepàncies amb l'entrenador van provocar la retirada de Pallarès, després de molts anys en el primer equip. Gallén no l'alineava ni en partits intrascendents.

Article publicat a la revista Patín Sport, el desembre de 1990

Article publicat el 2 de desembre de 1990, al Diari de Tarragona


La reacció va ser davant el C.P. Tenerife, a casa, amb una golejada per 11 a 5. Aquesta victòria deixava el Calafell sisè de grup i a un sol punt de Cambrils i Ripoll. Tres gols d'Ortoll i d'Ávila donaven la tranquil·litat en un partit dominat completament.

Article publicat el 6 de desembre de 1990, al Diari de Tarragona


En el primer partit de la segona volta del campionat, el Calafell es va desfer de l'Alcobendas, per un contundent 11 a 3. Una magnífica primera part de Jaume Ortoll deixava el partit molt bé pel Calafell, 5 a 3, al descans. En el segon temps, amb sis gols més, el Calafell completava la golejada.

Article publicat el 16 de desembre de 1990, al Diari de Tarragona

El líder visitava el pavelló calafellenc i s'emportava un empat, a set gols, després de la derrota a Cambrils (5 a 1) del Calafell. Pep Cid, l'exjugador vendrellenc, jugava amb el Lloret i marcaria dos gols en aquest partit. Però, seria Montserrat qui faria cinc gols pels de la Costa Brava, convertint-se en l'heroi del partit pels visitants.

Article publicat el 30 de desembre de 1990, al Diari del Baix Penedès

La visita del Coslada madrileny acabaria amb una altra golejada verd-i-blanca, per 12 a 2. L'empat a Horta (2-2), en la jornada anterior, donava un punt més als calafellencs que seguien escalant posicions.

Article publicat el 8 de gener de 1991, a la pàgina 38 del Nou Diari

Però, seria una victòria important a casa del líder (1-2), el Port del Comte Manresa, la que donaria opcions a disputar el playoff d'ascens al Calafell. Ávila i Jaume Solé serien els golejadors visitants, sentenciant el partit, a manca de tres minuts pel final.

Article publicat el 13 de gener de 1991, al Diari de Tarragona

La visita del Claret de Sevilla acabaria amb una golejada històrica, per 22 a 3, demostrant la superioritat calafellenca. Set gols de Marcel·lí Totosaus completarien una excel·lent actuació del capità local.

Article publicat el 20 de gener de 1991, al Diari de Tarragona

La golejada davant el Ripoll, per 11 a 2, sentenciava la cinquena plaça de grup que assolia el Calafell, classificant-se per a la fase d'ascens a Divisió d'Honor. El Calafell va arribar a guanyar 11 a 0, amb quatre gols de Jaume Ortoll i tres d'Ávila i d'Epi. 

Article publicat el 27 de gener de 1991, al Diari de Tarragona




Article publicat l'1 de febrer de 1991, al Diari del Baix Penedès

L'intranscendent desplaçament a Tenerife va acabar amb empat a sis gols. El Calafell accedia a la fase d'ascens amb cinc punts, just per davant de l'etern rival, el Chaffoteaux Vendrell, que hi anava amb quatre punts.


Jaume Ortoll i Juan Manuel Espinosa "Epi" eren els màxims golejadors de l'equip, amb vint-i-vuit gols, en aquesta fase. Els defenses Marcel·lí Totosaus i Anacleto Ávila, en van fer dinou. Els fitxatges de Lluch i Ortiz només van aportar quatre gols a l'equip, dos cadascun.


La segona fase del campionat, amb els deu equips que es disputaven l'ascens, els cinc primers de cada grup, s'iniciava amb el Madeira A.D. Sentmenat com a líder, amb catorze punts. L'Horta en tenia onze. El Lloret i el Vilafranca els seguien amb nou punts.


Durant aquesta fase d'ascens, la directiva es va plantejar acomiadar el tècnic, Pere Gallén, donat que els resultats no eren els esperats. No obstant, l'entrenador va demanar que no fos així, ja que mai l'havien acomiadat de cap altre club. La junta directiva va decidir donar continuïtat a Gallén fins a final de temporada.


El Calafell acabaria últim, en aquesta fase d'ascens, amb vuit punts en total, assolint dos empats més. L'ascens seria pel Madeira A.D. Sentmenat, l'U.E. Horta i el Cerdanyola C.H., la promoció la disputarien C.H. Lloret i Caixa Penedès Vilafranca. El Cambrils es quedaria fora de la promoció per la diferència de gols.


Jaume Ortoll aconseguiria tretze gols més, desfent l'empat amb l'altre golejador de l'equip, Juan Manuel Espinosa, que, en aquesta fase, n'aconseguiria cinc.

Anunci publicat l'1 de febrer de 1991, a la pàgina 41 del Diari de Tarragona

Article publicat el 3 de febrer de 1991, al Diari de Tarragona

El derbi del Penedès es va decantar pels locals. El Vilafranca va superar el Calafell per un contundent 10 a 4. En l'equip vilafranquí destaquen Pep Pané i Manel Barceló. El Vilafranca es va posar 5 a 0 per davant amb un vendaval de joc que el Calafell no va poder aturar.


  
Article publicat el 10 de febrer de 1991, al Diari de Tarragona

El Cerdanyola C.H. va superar el Calafell, en el primer partit del playoff d'ascens disputat a casa. Xavi Roura feia el definitiu 2 a 4 pels vallesans, després d'un xut al pal, fent inútils els gols de Jaume Ortoll i Jaume Solé. Al descans, el resultat era d'1 a 3.

Article publicat el 17 de febrer de 1991, al Diari de Tarragona

El líder rebia el Calafell i el golejava sense pietat, per 10 a 2. Quatre gols i una magnífica actuació del veterà Toni Garcia feien insuficients els dos gols d'Ortoll. El Sentmenat estava entrenat per Xavi Gallén, fill de l'entrenador calafellenc, Pere Gallén. Els dos s'enfrontaven en un duel de banquetes.

Article publicat el 24 de febrer de 1991, al Diari de Tarragona

Avorrit va ser el partit entre el Calafell i l'Espanyol. Dos gols d'Ortoll i un d'Ávila donaven avantatge al conjunt local, 3 a 1. Però, els visitants aconseguirien l'empat abans del final del partit.

Article publicat el 3 de març de 1991, al NOU Diari


El derbi davant el Vendrell va acabar en victòria local, per 4 a 3. Els homes de Ramon Ferré van decidir el partit, amb un gol de Rue, en el minut 40. El Calafell va jugar amb Jaume Gener a la porteria, fet que es va notar molt.

Article publicat el 10 de març de 1991, al Diari de Tarragona

L'empat a quatre davant el Vilafranca, després de la golejada en l'anada, segurament va impedir l'ascens directe dels de la capital de l'Alt Penedès. Dos gols d'Epi van obrir el marcador d'un partit molt igualat. 

 Article publicat el 17 de març de 1991, al Diari de Tarragona

El Cerdanyola va tornar a derrotar el Calafell, aquest cop a casa seva, per 5 a 2. Un gol de Gérboles i quatre de Blanco van sentenciar el partit pels locals.

Article publicat el 28 de març de 1991, al Diari del Baix Penedès

Tot i fer el seu millor partit de la lligueta d'ascens, el Calafell queia derrotat davant el líder, el Sentmenat. Novament, Jaume Gener va defensar la porteria local i va fer un molt bon partit.

Article publicat el 7 d'abril de 1991, al Diari de Tarragona


Un cop més, un empat a tres gols davant el R.C.D. Espanyol, aquesta vegada a la pista dels "pericos", donava el darrer punt al Calafell. Dos gols d'Ortoll i un d'Epi permetien treure un punt del desplaçament a la pista barcelonina.

Article publicat el 10 d'abril de 1991, al NOU Diari

La lliga s'acabaria amb un nou derbi, entre el Calafell i el Vendrell, amb victòria visitant per 7 a 11. Cinc gols de Prats i tres de Valdo destacaven en un partit on sempre va estar per davant el conjunt visitant. Els aficionats van veure un bon partit i Jordi Nin va debutar a la porteria del Vendrell, en els darrers minuts.

Article publicat el mes de novembre de 1990, a la pàgina 33 de la revista Stick

El segon equip del Mas Mel Calafell jugava en el grup Sud de la Primera Catalana, després d'assolir l'ascens en la temporada anterior, juntament amb el Caldes, el Vilanova Gran Penya, el Sant Andreu, l'Hospitalet, el Masquefa, l'Aiscondel Vilaseca, el Juneda, l'ONCE Igualada, el Pla de Santa Maria, el Casal l'Espluga i el Laietà.

Entrenats per Joan Rovira, la plantilla estava formada per Max Glaenzel, Joan Noguera, Pere Solé, Xavi Solé, Joan Rovira, Carles Ortiz, Jaume Solé, Rafa Weiler, Manuel Casado i Ramon Collado. Alguns dels jugadors disputarien minuts amb el primer equip.

Article publicat a la pàgina 7 del Diari del Baix Penedès, el 26 d'octubre de 1990

En la primera jornada de lliga, el Calafell va derrotar el Sant Andreu, per 4 a 3. Amb el 4 a 1, el Calafell va aguantar el resultat, tot i l'intent visitant per a empatar.

Article publicat el 8 de novembre de 1990, al Diari de Tarragona

El Calafell perdia amb el Juneda, per 3 a 4, en la cinquena jornada del campionat. En la primera part, l'equip va jugar amb molts nervis i no sabia sortir de la pressió visitant. En el segon temps, el Juneda es va emprar en defensa, amb duresa, mantenint el resultat favorable.

Resultats i classificació publicada a la revista El Retruc, el novembre de 1990

Article publicat el 9 de novembre de 1990, al Diari del Baix Penedès

Article publicat el 23 de novembre de 1990, al Diari del Baix Penedès

Poca cosa més sabem d'aquell equip, en aquella temporada. L'empat amb el Masquefa, a tres gols, en un partit dur que va acabar amb Carles Ortiz a l'ambulatori i amb cinc punts als llavis. Ortiz, Rovira i Manuel Casado van ser els autors dels gols calafellencs.


En la base del Club Patí Calafell, en la temporada 1990/91, hi havien cinc equips: el Juvenil, l'Infantil A, l'Infantil B, l'Aleví i el Benjamí. L'equip Juvenil va quedar quart del Campionat Territorial, per darrera del Vendrell, Reus Deportiu i C.N. Reus "Ploms". El formaven Jordi Fontanillas, Frederic Sevé, Jordi Sevé, "Pitu" Olaya, Daniel Espinosa, Vicente Vicària, José Manuel Trinidad i Jordi Casanovas. L'equip era entrenat per Frederic Sevé.


No coneixem els resultats ni les classificacions dels diferents equips, ja que en el club no es van guardar, ni es conserven les memòries esportives corresponents.

Equip Infantil B del C.P. Calafell, format per Josep Solé, Javi Luna, Xavier Solé, Àlex Garcia, l'entrenador Ramon Solé, a dalt; Josep Rion, Paco Trinidad, David Totosaus i David Raventós, a sota. Fotografia cedida per Segundo Trinidad

L'equip Infantil B es va proclamar campió del seu grup, en la competició lliguera. Estava format per Josep Solé, Javi Luna, Xavier Solé, Àlex Garcia, Josep Rion, Paco Trinidad, David Totosaus i David Raventós. L'entrenador era Ramon Solé.

L'equip Infantil A es va disputar la primera plaça de grup, amb el Reus Deportiu i el C.N. Reus "Ploms".

Fitxa de delegat d'Isidoro García, en la categoria Infantil, cedida per ell mateix



L'equip infantil va participar en el Torneig de la Bombolla, a Sant Sadurní d'Anoia. Es va enfrontar als equips de l'A.A. Noia A, el Sant Josep i l'Hospitalet. En l'altre grup, hi havia el C.P. Vic, el C.P. Cubelles, l'A.A. Noia B i el C.P. Piera. El primer partit va ser contra el Noia A, on hi jugava Jordi Freixes.


Àlex Garcia també formaria part de la selecció de Tarragona, en la categoria Infantil.

Equip Aleví del C.P. Calafell, en la temporada 1990/91

L'equip aleví estava entrenat per Josep Maria Palau. El formaven Elvis Montejo, Jordi Romeu, Joan Rodríguez, Damià Serrano, Víctor Vellbé, Guillem Solé, Gerard Solé, Josep Maria Palau i Josep Costa. El delegat  era Francesc Solé. Van jugar en el grup B de la categoria aleví, amb els equips del Casal l'Espluga, el Pla de Santa Maria, el Casal Montblanquí, el C.P. Valls, el C.N. Reus "Ploms" B, el C.P. Constantí i el C.P. Vilaseca.

Equip Benjamí del C.P. Calafell, en la temporada 1990/91, cedida per Javi Martínez

L'equip Benjamí estava entrenat per Josep Maria Palau. Els delegats eren Francisco Martínez i Òscar Vidal. Els jugadors eren Josep Maria Palau, Josep Maria Solé, David Prieto, Òscar Vidal, Gerard Baulies, Oriol Miracle, Marc Raventós, Sergi Romeu, Javi Martínez, Daniel Palau i Pere Alari. Javi Martínez va ser el màxim golejador de l'equip, amb disset gols.

Sergi Romeu i Javi Martínez, cedida per Javi Martínez

L'equip benjamí va jugar en el grup B, davant els equips del Casal l'Espluga, el Pla de Santa Maria, el Casal Montblanquí, el C.P. Valls, el C.N. Reus "Ploms" B, el C.P. Vilaseca i el C.P. Amposta.

Publicada el 19 de juny de 1991, a la pàgina 37 del Diari de Tarragona

En Patinatge Artístic, Susana Mata va ser segona classificada en el Campionat Provincial, celebrat a Reus, el cap de setmana del 17 i 18 de juny de 1991.


Publicada el 27 de setembre de 1991, a la pàgina 47 del Diari de Tarragona

Campionat de Catalunya de 1991, cedida per Marian Peeters

Campionat de Catalunya de 1991, cedida per Marian Peeters

En la cerimònia de clausura del Campionat de Catalunya, el club va fer un reconeixement a Susana Mata, Núria Vàzquez, Sílvia Portillo i Judith Solé.

Patinadors tarragonins que van participar en el Campionat de Catalunya, celebrat a Calafell. Fotografia cedida per Maria Almirall

Calafell va acollir el Campionat de Catalunya de la Segona Categoria A, durant l'any 1991. Per la província de Tarragona, hi van participar el C.P. Calafell, el C.N. Reus "Ploms", el Reus Deportiu i el Casal l'Espluga.

Publicada el 4 d'octubre de 1991, al Diari Baix Penedès, cedida per Susana Mata

Va destacar l'actuació de Susana Mata, campiona en la seva categoria. També, en aquella temporada, Maria Almirall va guanyar el campionat provincial de patinatge de la seva categoria, classificant-se per a disputar el Campionat de Catalunya.

Article del Diari de Tarragona, cedit per Susana Mata

Festival de Patinatge de 1991, cedida per Marian Peeters

L'estiu de 1991 es va celebrar el tradicional Festival de Patinatge del Club Patí Calafell. El grup dels egipcis va triomfar davant del seu públic. Algunes patinadores van fer servir la disfressa per a la festa de la bicicleta celebrada aquell mateix any.

Festa de la bicicleta de Calafell, cedida per Marian Peeters



El 17 de novembre de 1991 es va celebrar, al Pla de Santa Maria, el IV Torfeu Esports Sentís. En categoria de debutants, Laura Solé va ser primera i Emma De Bargas segona. En parelles, Vanessa Sans i Marc Solé van quedar primers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada