dimarts, 19 de febrer del 2019

Desequilibri final

C.P. CALAFELL - 4
C.H. CANET - 6

Els veterans del C.P. Calafell van patir una nova derrota, a domicili, davant el Canet. El conjunt visitant va sentenciar el partit en els darrers minuts, després que el Calafell aconseguís igualar el marcador a quatre gols. Al descans, el 2-2 en el marcador demostrava la igualtat entre els dos equips que no van donar mai el seu braç a tòrcer.

El partit va arrencar amb uns minuts de retard per problemes tècnics en el marcador electrònic. Els dos equips es van temptejar i tractar amb respecte, en els primers minuts. El Canet disposava de xuts llunyans i algun contracop per a obrir el marcador. Finalment, ho va aconseguir, als set minuts de joc, fent el 0-1.

Però, en la següent jugada, un remat certer del capità local, Joan Totosaus, des de dins l'àrea, permetia empatar el partit als verd-i-blancs. L'alegria visitant havia durat ben poc, tot i el seu domini en el marcador. Uns minuts més tard, Javi Martínez culminava un contracop, amb un xut creuat al segon pal, per a posar el 2 a 1 pels locals. Però, el Canet aconseguia empatar, a dos minuts pel descans, en una jugada desafortunada pels locals, posant la bola dins l'àrea per darrera la porteria i aprofitant el rebot de la bola en la cama d'un defensa. Amb l'empat a dos gols s'arribava al descans.

En el segon temps, el Canet arrencaria fort, amb dos gols consecutius que semblaven sentenciar el partit. No obstant, ajustant un xic la defensa, el Calafell aconseguia l'empat a quatre, amb dos gols de Miguel Ángel Perín i Javi Martínez. L'equip local havia fet el més difícil, a cinc minuts pel final.

Però, la remuntada va ser inútil, ja que el Canet va aprofitar una bola perduda en atac pel Calafell, per a llençar un mortal contracop que posava el 4 a 5 en el marcador. Aquest gol va ser una gerra d'aigua freda pels locals que, dos minuts més tard, veien com el visitant sentenciava amb el 4 a 6 final. El Canet encara va disposar d'una falta directa per a marcar de nou, però Palau la va aturar.

Derrota a casa del Calafell que s'enfrontarà al Vilanova, el proper dilluns, a Les Casernes, el pavelló on enguany també exerceix de local. Esperem que la sort canviï, tot i la dificultat d'enfrontar-se al finalista de la passada edició de la LCV A.