dilluns, 11 de febrer del 2019

Arrenca la segona volta


C.E. Noia Freixenet - C.P. Calafell
dijous 14 de febrer, a les 22:15 hores
Pavelló de l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní d'Anoia

El Calafell comença la segona volta a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní d'Anoia, davant el C.E. Noia Freixenet de Joan Papiol, el "Papi's", un vell conegut de l'afició calafellenca que defensa la porteria de l'equip de l'Alt Penedès. El Noia és un dels equips més potents del campionat i, juntament amb el Barça, es manté invicte en el campionat, havent assolit tots els punts disputats, en els deu partits que ha jugat.

En la primera volta, el Noia va derrotar el Calafell (4-11), en un autèntic passeig militar, a Les Casernes de Vilanova, capitanejat pels reforços d'aquesta temporada, Caldú i Del Amor. El Calafell no va poder aturar l'allau de joc dels de Sant Sadurní. Esperem que el partit de dijous sigui més ajustat i el conjunt verd-i-blanc no surti golejat de l'Ateneu.


Aquesta nit, es disputa el partit entre el Barcino B i el Cuatro Vientos, de clar color visitant. El conjunt de Blanes és un dels favorits per a ocupar les places de Final Four, mentres els barcelonins semblen candidats a lluitar per a evitar el descens. El Vilanova i el Mollet protagonitzaran un duel entre dos equips forts que estan lluny del nivell d'altres temporades, intentant sortir dels darrers llocs de la classificació.

El Sant Cugat i el Congrés A protagonitzaran un duel entre dos equips joves i amb molt de físic. El Congrés B rebrà La Garriga, un equip competitiu i amb un bon sistema defensiu. Finalment, el partit més interessant de la jornada, el disputaran el Malgrat i el Barça, dos dels favorits al títol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada