dimarts, 30 d’octubre del 2018

Passeig militar

C.P. Calafell - 4
C.E. Noia Freixenet - 11

El Noia va ser el primer rival a Les Casernes de Vilanova i la Geltrú, fent un autèntic passeig militar i golejant un Calafell desubicat i fora del seu feu habitual. Els de Sant Sadurní van venir amb els seus nous reforços, Del Amor i Caldú, que, juntament amb Cañadas, van ser els millors jugadors del partit.

El Noia va sortir decidit a no tenir els problemes de la temporada anterior, on el Calafell li havia endossat onze gols, 8 d'ells en el segon temps. Als deu minuts, el Noia ja guanyava 0-3 i tenia el partit controlat. El Calafell havia sortit fred, contagiat per la temperatura exterior, i fora del partit, fluix en defensa.

Però, els canvis en l'equip inicial del Calafell i del Noia van facilitar la reacció local que va aconseguir entrar, de nou, en el partit. Un primer gol de Xavi Solé, en una magnífica jugada individual, arrossegant la bola a l'escaire de la porteria visitant, defensada per "Nono", i un segon gol d'Epi, en rematar la bola a la dreta del porter del Noia, van donar aire al Calafell.

No obstant, pocs minuts abans del descans, el Noia aconseguia el quart gol (2-4) que aturava la remuntada local i suposava una gerra d'aigua freda, just quan el Calafell jugava millor i feia mèrits per a aconseguir l'empat. La remuntada local va coincidir, també, amb els millors moments de joc defensiu del Calafell, coincidint, curiosament, amb el major nombre d'efectius atacants en pista.

Amb aquest avantatge, favorable al Noia (2-4), s'arribava al descans. Semblava que el segon temps prometia un partit més igualat. Però, no va ser així. El Noia aconseguia, novament, tres gols consecutius que posaven el 2-7 en el marcador, sentenciant el partit.

Tot i això, novament, les rotacions en els dos equips van permetre, novament, escurçar distàncies als locals. Ramon Ferré marcava el 3-7, rematant un contracop, sorprenent a "Nono" per sota les cames. Un minut després, Javi Martínez culminava un contracop, fent el 4-7. El Calafell tornava a entrar en el partit.

No obstant, la remuntada va quedar aturada quan el Noia aconseguia el 4-8. Els locals van abaixar els braços i els visitants van fer tres gols més, aprofitant la baixada de rendiment defensiu dels verd-i-blancs.

El Calafell enceta la seva estança a Les Casernes amb una contundent derrota i males sensacions, trobant a faltar el seu pavelló talismà, el Joan Ortoll. Esperem que la temporada no es faci llarga i el Calafell aprengui a jugar de local, fora del seu pavelló.