dimecres, 15 de maig del 2024

Victòria parsera a Sarrià

R.C.D. Espanyol - 2

C.P. Calafell - 8

Els veterans de Calafell s'emporten una sorprenent i contundent victòria de l'Escola Pia de Sarrià. En una pista molt ampla i descoberta pels costats (sort que no feia fred), els verd-i-blancs han dominat el partit d'inici a fi.

Al primer temps, tres gols de Romario i un d'Epi, posaven el 0-4 al marcador. El primer de Romario, internada per la banda, aixeca i pica. Golàs! El segon, rematada al segon pal i el tercer aprofitant un refús dins l'àrea local i deixant ajagut al porter, rematant a l'escaire. El gol d'Epi, de fort xut per l'escaire. L'Espanyol no ha sabut com atacar la zona visitant i els calafellencs han aprofitat les contres, controlant molt bé el tempo del partit.

El segon temps ha començat igual, el Calafell s'ha posat 0-7. El cinquè l'ha fet Epi, de cullera rasa. Xavi Esplugas feia el sisè, amb un míssil terra-aire que ha agafat la velocitat de la llum i, travessant l'hiper-espai, la bola ha anat clavada a l'escaire. El setè, un contracop de Romario que s'ha endut el defensa al costat i, fent la mitja volta, ha assistit a Epi que estava sol davant el porter. Impecable! Doble hat trick d'Epi i Romario. Però, a manca de 12 minuts pel final, Epi ha demanat el canvi. Ha entrat Ramon Ferré, que ha fet un xut al pal. El colombià, Jose López, no ha sortit de la pista i ha jugat el 75% del partit. S'ha fet el longuis amb el canvi. En aquells minuts, l'Espanyol ha fet dos gols, maquillant el resultat. Però, a manca de mig minut, Xavi Esplugas feia el definitiu 2-8 en quedar-se tot sol davant el porter.

La lliga ha acabat, a manca de jugar el partit ajornat davant el Castellar, el Calafell segueix tercer.

dilluns, 6 de maig del 2024

Han pagat els Prats trencats

C.P. Calafell - 13

C.H. Prat A - 7

El Prat A ha trencat els plats de la derrota soferta el passat divendres, a Mataró. L'equip local ha golejat, sense pietat, als visitants. Tot i això, El Prat A ha sabut marcar fins a set gols, al pavelló Joan Ortoll. En l'equip visitant ha destacat Pueyo i el 'Mini', l'home que té el rècord Guiness d'equips diferents federats on ha jugat.

Com veieu, a la fitxa del partit, els gols han anat força repartits. Sergi Romeu (4), Javi Luna (3), Epi (3), Xavi Esplugas (2) i Joan Totosaus.

El Calafell suma tres punts, en una nova jornada de campionat. Ja queda poc per acabar la temporada i encarar el nostre torneig.

dissabte, 4 de maig del 2024

Nos mataro-n

Mataró C.H. - 8

C.P. Calafell - 7

El Mataró s'ha imposat al Calafell, en un partit molt igualat en tot moment. Els visitants han jugat de tu a tu, però han encaixat vuit gols. Els mataronins eren un rival temible i ho han demostrat. Ja va costar guanyar-los al pavelló Joan Ortoll. I, avui, volien reivindicar-se com a un dels equips a tenir en compte.

Pel Calafell, han marcat Javi Martínez (4), David Prieto (2) i Javi Luna. Pels mataronins, els gols han estat més repartits, han marcat Marc Gassó (2), Josep Maria Spa (2), David Suñé (2), Antoni Alemany i David Alemany.

Aquesta derrota deixa molt difícil al Calafell poder assolir una de les dues places del grup per a la Final Four. Dilluns, ens visita al Joan Ortoll, el Prat A.