divendres, 30 de juny del 2023

Guerra de gols i remuntada del Calafell al Barça



F.C. Barcelona - 9

C.P. Calafell - 10


Increíble el debut dels veterans del Calafell, en el VIII Torneig Internacional Ciutat de Calafell, guanyant el Barça en un partit amb molts gols que s'ha resolt en els minuts finals.



Els blaugrana s'han avançat 4-0 en el marcador. Però, els verd-i-blancs no han abaixat els braços i s'han posat 4-2. Més tard, 6-2 pel Barça. Al descans, avantatge blaugrana. Però, en el segon temps, el Calafell ha protagonitzat una espectacular remuntada que ha acabat donant-li els tres punts i alguna cosa més. Espectacular!













dijous, 29 de juny del 2023

VIII Torneig Internacional Ciutat de Calafell



Aquest cap de setmana, es celebra la vuitena edició del Torneig Internacional Ciutat de Calafell de veterans. En aquesta edició, comptem amb el Coimbra (Portugal) i el Prato (Itàlia) com a equips internacionals. També, hi haurà equips de l'Estat espanyol com l'Alcañiz, dos equips de l'Espanya de Mallorca i un combinat de jugadors d'Andalusia. El quadre es completa amb equips catalans de molt nivell, com el Barça, el Noia, el Vendrell o el Vilanova, fent un total de quinze equips dividits en tres grups de cinc.

La jornada de divendres arrenca a les 19:00 hores. A les vuit del vespre, hi haurà un interessant Calafell-Barça que, de ben segur, farà afició entre els aficionats locals. El diumenge pel matí, es disputaran les finals i els creuaments per les posicions definitives del torneig. En acabar, hi haurà la tradicional paella que tancarà el torneig.