dimecres, 27 de febrer del 2019

Empat a Sant Cugat

P.H.C. Sant Cugat - 7
C.P. Calafell - 7

Els veterans del C.P. Calafell van arrencar un valuós empat, en una pista on tradicionalment els ha costat puntuar. Aquest cop, va ser sobre la botzina final, amb una falta directa, a manca de deu segons. Però, el Sant Cugat va remuntar un 4 a 6 favorable pels visitants, amb ofici i amb una falta directa, també, que els posava per davant.

El partit va arrencar amb un gol sorprenent dels locals, en ek minut 3 de joc. Òscar González va culminar un contracop, aixecant la bola i picant-la davant el porter calafellenc, fent passar la bola entre les seves cames. Un bon gol per a començar un partit molt ofensiu. Però, dos minuts més tard, Javi Martínez "Romario" feia l'empat, de xut creuat a mitja alçada.

Novament, el Sant Cugat tornava a avançar-se en el marcador, 2 a 1. I el Calafell replicava amb un nou gol, aquest cop de rebot en l'stick d'un defensa local, després que Jordi Cañellas "Cañi" xutés des del lateral de la pista. El 2 a 2 feia preveure un partit amb molts gols i molt igualat.

El Sant Cugat es posaria, novament, per davant en el marcador, aprofitant un rebuig dins l'àrea del porter visitant, Josep Maria Hernàndez, i agafant l'stick del defensa Ramon Ferré, amb l'altra mà. L'àrbitre no va xiular la falta i va donar gol. La velocitat de la jugada va impedir veure la falta a l'àrbitre. Però, el Calafell empatava, de nou, a través de Javi Martínez, rematant una bola al segon pal, a passada de Ramon Ferré que recollia el refús defensiu, a la frontal de l'àrea local.

Pocs minuts després, el Calafell s'avançava en el marcador 3 a 4, a través d'una altra jugada de "Romario". Però, el Sant Cugat aprofitava una badada defensiva, a manca de tres segons pel descans, per a marcar el gol de l'empat a quatre, en un xut des de la banda, d'Òscar González. Amb aquest marcador, 4 a 4, s'arribava al descans.

El segon temps, arrencava molt bé pel Calafell. Xavi Solé xutava fort, des de mitja pista, aprofitant que Ramon Ferré tapava el porter local, dins l'àrea, i el lleuger toc d'un defensa local enviava la bola a l'interior de la porteria del Sant Cugat. Pocs minuts més tard, en el millor moment del partit pels visitants, "Romario" aprofitava una passada de la mort de Xavi Solé, al segon pal, que l'havia deixat completament sol per a rematar a plaer, després de posar-se bé la bola per al remat a porta. Era el 4 a 6 que donava molta moral al conjunt visitant, en el minut 37 de partit.

Lluny d'especular i aprofitar l'avantatge en el marcador, el Calafell no va saber jugar amb aquest factor i va perdre els papers durant uns minuts. Això ho va aprofitar el Sant Cugat per a escurçar distancies en el marcador, marcant un gol al contracop, després d'una bola perduda pel Calafell de manera innocent. I, poc després, aconseguir el gol de l'empat a sis que els donava esperances i els deixava dins el partit, novament.

Després de l'empat a sis, Cañi era expulsat per protestar a l'àritre que el gol no havia entrat i deixava dos minuts en inferioritat numèrica al Calafell. Això, no obstant, no ho va saber aprofitar el Sant Cugat. Però, sí que va aprofitar que el Calafell estava amb nou faltes per a forçar la desena i disposar d'una falta directa, a manca de tres minuts. Òscar González la transformaria en gol i posaria el 7 a 6 en el marcador.

Quan semblava que el partit estava vist per a sentència, el Calafell va apretar i, a manca de deu segons, "Romario" rebia la desena falta, sent emputjat per un defensa local en la cantonada de la pista, cosa que els seus companys li van recriminar, ja que donava una oportunitat d'or al Calafell per a empatar. "Romario" no va perdonar i marcava el gol de l'empat a set, a manca de cinc segons pel final del partit. Un resultat just, vist els mèrits dels dos equips, en un partit molt igualat i disputat.