divendres, 1 de març del 2019

Massa Congrés pel Calafell

C.P. Congrés A - 8
C.P. Calafell - 3

El Congrés A va tornar a golejar el Calafell, tot i que, aquest cop, no va ser un partit tant plàcid pels locals. No feia gaire fred i el Calafell va sortir a per totes. Però, el Congrés A es va mostrar superior, sobretot en el tram final de partit, amb un joc col·lectiu com pocs equips de la LCV A demostren.

El Congrés A es va posar per davant 3 a 0, en els primers quinze minuts de joc. El Calafell escurçava distàncies, amb un gol de Javi Luna, sortint per darrera la porteria i aixecant la bola al primer pal. Els jugadors locals van protestar el gol, al·legant que no havia arribat a entrar la bola en la porteria. Però, l'àrbitre va donar per bo el gol i va pujar al marcador.

Poc després, el Congrés A marcava el 4 a 1. Però, a manca de cinc segons pel final, un penal a favor del Calafell, el transformava Xavi Esplugas, amb un xut inapel·lable del canoner calafellenc. Amb aquest marcador de 4 a 2 s'arribava al descans.

El segon temps va començar molt bé pel Calafell, ja que va aconseguir el 4 a 3, en una jugada col·lectiva brillant, amb passada al segon pal d'Epi per a que rematés Javi Luna, completament sol. El Calafell entrava en el partit i s'animava a lluitar pels punts.

Però, el Congrés A va apretar l'accelerador i va sentenciar el partit, amb el 5 a 3 i el 6 a 3, gairebé seguits. En els minuts posteriors, el Calafell va pressionar els locals a la desesperada, deixant molts contracops francs al Congrés que ho va aprofitar per a ampliar el marcador, fins el 8 a 3 definitiu.