Mollet H.C. - C.P. Calafell
divendres 24, a les 22:00 hores
Pavelló Municipal d'Esports Riera Seca
(Can Fábregas, 1-3)

El Mollet H.C. de Raigoso, Roura, Busquets, entre d'altres cracks, serà el proper rival del C.P. Calafell. El Mollet ja compta amb el porter Del Moral per a aquest partit. El Calafell va guanyar el partit de la primera volta (6-3), amb un "Romario" molt inspirat, en els darrers minuts. L'any passat, en la visita a Mollet, el Calafell va merèixer arrencar l'empat, però un gol de Raigoso, a manca de tres minuts, donava la victòria al conjunt local (6-5).

En la resta de la jornada, el Vilanova rebrà el Barcino B, en un duel interessant. El Barça jugarà davant el Cuatro Vientos de Blanes, al Palau Blaugrana. El Malgrat rebrà el Sant Cugat, que ve de guanyar el Vilanova. El Noia visitarà la difícil pista del Canet. El Sant Celoni A rebrà a La Garriga. Tancaran la jornada els dos equips del Congrés, enfrontant-se entre sí.