dissabte, 16 de març del 2019

El Malgrat no cedeix cap punt

C.P. Calafell - 4
C.P. Malgrat - 8

Els veterans del Malgrat es van venjar de la derrota patida en la primera volta (7-8), davant el Calafell. Aquest cop, el Magrat va sentenciar el partit al seu favor, en els darrers nou minuts de partit, amb Ramon Benito com a director de joc. El Calafell va plantar cara, fins aquell moment, posant-se 4-5 en el marcador.

El partit arrencava amb dos gols del Malgrat, en el minuts 9 i 13. El Calafell escurçava distàncies, mitjançant Javi Martínez. En una jugada anterior, hi va haver gol de Javi Luna. Però, l'àrbitre no el va veure. Pocs minuts més tard, el Malgrat feia el 1-3. El Calafell marcava, novament, el 2-3. El Malgrat feia el 2-4 amb que s'arribaria al descans.

En el segon temps, un nou gol del Malgrat semblava sentenciar el partit, 2-5. Però, el Calafell remuntava, amb un gol de penal de Javi Martínez i un fort xut a l'escaire de Xavi Esplugas. Quedaven 9 minuts i el partit estava obert. Però, Ramon Benito es va tirar l'equip a l'esquena i va fer jugar molt al Malgrat, tirant d'ofici. Tres gols més dels visitants, posaven el definitiu 4-8.