diumenge, 3 de març del 2019

A casa, com a visitant


C.P. Vilanova - C.P. Calafell
dimecres 6 de març, a les 22:00 hores
Pavelló de Les Casernes de Vilanova i la Geltrú

El Calafell visitarà Les Casernes, aquest cop com a visitant, per a enfrontar-se al C.P. Vilanova. Aquesta temporada, els partits dels veterans del C.P. Calafell es juguen a Les Casernes, en motiu de les obres de remodelació del pavelló Joan Ortoll. És per això, que serà un partit amb una sensació especial el que disputaran amb el conjunt local del Vilanova. 

Cal recordar que, curiosament, l'únic partit que el Calafell ha disputat, enguany, en el seu pavelló va ser contra aquest mateix equip, amb victòria per 4 a 3. No podem oblidar que el Vilanova va tornar el "set" al Calafell, en el partit de la segona volta de l'any passat, guanyant per 7 a 1. El conjunt local va ser el finalista de la passada edició de la LCV A, derrotat a la tanda de penals pel Barça, fet que demostra el seu potencial.


A la resta de partits, el Canet rebrà el Cuatro Vientos, el Barcino B rebrà el Sant Cugat i el Barça rebrà a La Garriga, en el seu primer partit al Palau. El Noia rebrà el Congrés A, en un partit força interessant. El Mollet visitarà el Congrés B. Tancaran la jornada el Malgrat i el Sant Celoni, en un partit important per a l'accés a la Final Four 2019.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada