dissabte, 8 de juliol del 2017

Marta Vera agafa el relleu en la secció de Patinatge

Marta Vera

A finals de  l'any 1987, la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell va creure oportú fer un relleu al capdavant de la secció, contractant els serveis de l'entrenadora Marta Vera que substituia a Montse Arbós. El President de la secció era Josep Portillo.

Article publicat a la página 36 de la revista Patín Sport, el gener de 1986

Marta Vera havia culminat la seva carrera com a Patinadora el gener de 1986, sent campiona d'Espanya, rebent un homenatge emotiu del seu club, el Cerdanyola C.H., amb més de tres-cents cinquanta patinadors a la pista.

Marta Vera

Marta Vera havia destacat en el món del Patinatge Artístic, amb un palmarès envejable on destacaven tres campionats d'Espanya (1982, 1983 i 1985), el subcampionat d'Europa (1982) i el primer lloc a la Copa d'Europa (1985). També va ser escollida millor esportista de Catalunya, l'any 1982.

Article publicat a la página 38, de la revista El Retruc número 59, el novembre de 1987

La secció de Patinatge Artístic va continuar la trajectòria exitosa que havia encetat sota la direcció de Montse Arbós. Verònica Baena, Maria Almirall, Lourdes Fornós i Sussanna Mata eren algunes de les patinadores més destacades.


Maria Almirall assoliria el primer lloc en el Campionat Provincial de Patinatge de la categoria Infantil, celebrat a les instal·lacions del Reus Deportiu.

La representació del C.P. Calafell, a la Copa President

Les patinadores de la secció de patinatge del Club Patí Calafell van participar en la Copa President, organitzada a les instal·lacions del C.P. Dertusa (Tortosa). Hi van participar Marta Almirall, Mònica Casanovas, Maria Almirall, Verònica Baena, Anna Ricart, Lourdes Fornós, Anna Montserrat i Susana Mata.

Article publicat a la página 38, de la Revista El Retruc número 62, l'abril de 1988 

Anna Ricart va ser vuitena i Anna Montserrat va ser novena, en la Tercera Categoria. En Debutants, Mònica Casanovas i Marta Almirall van ser sisena i dotzena.

Verónica Baena i Maria Almirall, en el podi de la Copa President, categoria Infantil

En la categoria Infantil, Verònica Baena va ser primera i Maria Almirall va ser tercera, pujant al podi.

Susana Mata, en el podi de la Copa President, de 2ª B

En la categoria Segona B, Lourdes Fornós i Susana Mata es repartirien els dos calaixos més importants del podi.

Susana Mata, al centre de la imatge, a Lloret de Mar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada