dijous, 13 de juliol del 2017

Fase de grups (Grup Blau)

GRUP BLAU

Els equips que configuraven el grup blau eren el C.P. Vilaseca, el C.P. Calafell i l'A.A. Coimbra (Portugal).

El C.P. Vilaseca es va presentar amb un equip reforçat, amb jugadors com Alfred Bages, Toño Mier, Ton Raja i Joan Roig. El porter, Xavi Roig, va ser designat com el millor del torneig.

L'A.A. Coimbra tenia bons jugadors i venia amb ganes de demostrar que volia fer un millor paper en el torneig, respecte d'altres edicions anteriors. Així ho va aconseguir. El seu "Piqué" particular va triomfar entre els fans que es van apropar al pavelló i va ser el més fotografiat del torneig.

El C.P. Calafell es presentava animat i optimista en el seu torneig, després de l'ascens a la LCV A, assolit fa unes setmanes. Els jugadors locals es mostraven confiats d'aconseguir la primera plaça del grup i, així, superar el setè lloc de l'any passat.

C.P. Calafell - C.P. Vilaseca (1-4)
10:00 hores - Pavelló Joan Ortoll

Els calafellencs no van aconseguir entrar, en cap moment, en el partit. El Vilaseca es va avançar 0-2 en el marcador i, tot i el gol calafellenc, abans del descans, es van imposar en el joc, en el segon temps. El Calafell no aprofitava les seves ocasions i el cansament, al final del partit, del Vilaseca.

A.A. Coimbra - C.P. Calafell (2-5)
12:00 hores - Pavelló Joan Ortoll

Els portuguesos van plantar cara al conjunt local, però van acabar perdent el seu primer partit. Un inspirat Ramon Ferré obria el marcador amb un hat trick, posant un 0-3 que seria letal pel Coimbra. Tot i això, al descans, el Calafell dominava amb un resultat molt curt (0-1).

C.P. Vilaseca - A.A. Coimbra (3-1)
14:00 hores - Carpa

El partit clau del grup seria el que disputarien el Vilaseca i el Coimbra, a la carpa. Els calafellencs esperaven una carambola impossible per a assolir el primer lloc. Però, no es va donar el cas. El Vilaseca s'imposava al Coimbra, en un partit travat i de respecte mutu.