dissabte, 15 de juliol del 2017

Els creuaments


C.P. Riudebitlles - A.H. Bassano (6-1)
15:00 hores - Pavelló Joan Ortoll

En el primer partit dels creuaments, ja començava a notar-se la calor habitual. El Riudebitlles derrotava al Bassano italià, de manera clara. Els catalans es van mostrar molt sòlids en tot el torneig i mereixien no haver de jugar el partit pel darrer lloc.


Selecció andalusa - A.A. Coimbra (1-7)
16:00 hores - Pavelló Joan Ortoll

Els portuguesos van demostrar que eren un equip més sòlid i treballat que els andalusos i es van imposar, també, de manera clara. Ells també haurien d'haver ocupat posicions més altes en el torneig.


C.P. Vilanova - C.P. Vilafranca (3-3 i 3-2)
17:00 hores - Pavelló Joan Ortoll

Era el partit més esperat de la tarda i no va defraudar. Vilanova i Vilafranca van oferir un partit molt igualat i, fins i tot, en el marcador. L'empat a tres gols final no és casual, ja que els dos equips van defensar molt bé la seva portería. A la tanda de penals, van haver de llençar tots els jugadors, ja que havien marcat els dos primers cada equip. Al final, Quim Rubio, el primer en repetir tanda, va aconseguir desfer l'empat i, d'aquesta manera, classificava el Vilanova per a disputar el cinquè lloc.


C.P. Calafell - A.A. Amadora (2-1)
18:00 hores - Pavelló Joan Ortoll

Amb més dificultats de les previstes, el Calafell s'imposava a l'Amadora, després d'un partit gris, lent i avorrit. Els locals no van saber aprofitar les baixes del conjunt portugués, reforçat amb dos jugadors catalans, per a poder assolir una millor imatge davant del seu públic. El Calafell es classificava per a disputar el cinquè lloc, amb el mínim esforç.


C.U.F. - C.E. Noia (0-0 i 2-1)
19:00 hores - Pavelló Joan Ortoll

Els portuguesos donaven la campanada, en derrotar un Noia favorit per a clasificar-se per a la final. L'empat a zero en el marcador demostra com va ser la primera de les semifinals del torneig, molt igualada i molt defensiva. Els dos equips van demostrar veteranía i experiencia, però s'ho van jugar tot en el llençament de penals. Els portuguesos van estar més de sort, caralho!


F.C. Barcelona - C.P. Vilaseca (8-0)
20:00 hores - Pavelló Joan Ortoll

El Vilaseca no va posar les coses fàcils al Barça, en un partit extrany i que es va embolicar amb algunes decisions arbitrals que van enrarir la tarda. Els àrbitres vilanovins, Masdeu i Albacete, no van tenir la seva millor actuació. El primer va abandonar la pista, després d'una jugada conflictiva en un llençament de penal, a favor del Vilaseca, i va ser substituit per Torné. El jugador Ton Raja va ser expulsat amb vermella directa. Més tard, un altre company, Joan Roig també va veure la tarja roja. El partit va estar a punt de ser suspès, però el Barça es va acabar imposant clarament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada