dissabte, 29 de juliol del 2017

Resum del V Torneig Internacional Ciutat de Calafell


Per tancar la temporada, el nostre torneig arribava a la seva cinqueña edició. El V Torneig Internacional Ciutat de Calafell ha tornat a ser un èxit, en tots els aspectes. Els comentaris dels equips, un cop acabat el torneig, el destaquen com "un dels millors torneigs de veterans del món", pel seu ambient familiar i fraternal entre els jugadors dels diferents equips. Durant dos dies, Calafell es converteix en capital de l'hoquei veterà, en acollir a 12 equips de diferents països, que venen a gaudir de la Platja, de les bones temperaturas i del seu esport favorit.

Imatge del dinar de germanor, en acabar el torneig

En aquesta cinqueña edició, els equips participants (per ordre de classificació) han estat el F.C. Barcelona (campió, per quarta vegada), els C.U.F. Camaradagem Uniâo e Força (Portugal), el C.E. Noia Freixenet, el C.P. Vilaseca, el C.P. Vilanova, el C.P. Calafell, el C.P. Vilafranca, l'A.A. Amadora (Portugal), el C.P. Riudebitlles, l'A.A. Coimbra (Portugal), l'Amatori Hockey Bassano (Itàlia) i la selecció andalusa.


El torneig es dividia en una fase de grups, on els equips quedaven enquadrats. El grup groc va ser dominat pels C.U.F. (Portugal), tot i ser molt igualat i disputat. En el grup verd, va ser interessant el duel de l'Alt Penedés entre el C.E. Noia Freixenet i el C.P. Vilafranca. En el grup vermell, el F.C. Barcelona no va tenir rival. En el grup blau, el Vilaseca va sorprendre al Calafell i es va endur el primer lloc.


En els creuaments, cal destacar el partit entre el C.P. Vilanova i el C.P. Vilafranca, el derbi del gran Penedés. El primer dia de torneig, ens va dur moltes anècdotes. Els jugadors dels diferents equips van gaudir d'uns bons massatges relaxants i d'un magnífic arrossejat de Calafell.

 

El diumenge, es va disputar la fase final. L'Amatori Hockey Bassano s'imposava a la selección andalusa, amb un gol en el darrer segon, en el partit per l'onzè lloc. El C.P. Riudebitlles aconseguia el novè lloc, en la tanda de penals, davant l'A.A. Coimbra (Portugal). El C.P. Vilafranca assolia la setena posició del torneig, en vèncer a l'A.A. Amadora (Portugal). El C.P. Vilanova guanyava el Calafell, en el partit pel cinquè lloc. El C.E. Noia derrotava, per la mínima, al C.P. Vilaseca, aconseguint el tercer lloc. I, en la final, el Barça s'imposava als C.U.F. (Portugal).

El nostre company, Jordi Montserrat, ens va fer un ampli reportatge fotogràfic que podeu veure en aquest blog, amb les fotografies de PhotoJordi, el crack veterà de la foto.


La classificació del torneig ha quedat de la següent manera:

1.- F.C. Barcelona
2.- C.U.F. (Portugal)
3.- C.E. Noia Freixenet
4.- C.P. Vilaseca
5.- C.P. Vilanova
6.- C.P. Calafell
7.- C.P. Vilafranca
8.- A.A. Amadora (Portugal)
9.- C.P. Riudebitlles
10.- A.A. Coimbra (Portugal)
11.- A.H. Bassano (Itàlia)
12.- Selecció andalusa


En l'entrega de premis, a més d'obsequiar els equips amb unes bosses de record i un lot de productes locals de la Cooperativa Agrícola de Calafell, s'han donat dotze premis més, sis d'ells pels àrbitres, en agraïment a la seva col·laboració i sis destacant els millors jugadors i equips:

Equip menys golejat: F.C. Barcelona
Equip amb més "Fair Play": A.H. Bassano (Itàlia)
Equip més golejador: F.C. Barcelona
Jugador "Gentleman" del torneig: Jordi Gallart (C.E. Noia)
Millor porter del torneig: Xavier Roig (C.P. Vilaseca)
Millor jugador del torneig: Ricardo Pedro (CUF)


En acabar l'entrega de premis, els equips van poder gaudir de la tradicional paella de germanor. Tota una traca final per a un torneig que va tornar a ser un èxit en tots els aspectes. Gràcies a tots els participants i a tots els què ho van fer posible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada