diumenge, 16 de juliol del 2017

La darrera jornada

A.H. Bassano - Selecció andalusa (4-3)
10:00 hores - Carpa

El Bassano es va imposar a la selecció andalusa en el darrer sospir de partit, en el darrer segon del mateix. Els andalusos van sortir amb punt d'honor per a no quedar en darrer lloc i ho van posar difícil als italians. Així, el Bassano aconseguia l'onzè lloc del torneig.

C.P. Riudebitlles - A.A. Coimbra (3-3 i 2-0)
11:00 hores - Carpa

El Riudebitlles va aconseguir el novè lloc, en imposar-se al conjunt portuguès del Coimbra, en la tanda de penals, després d'empatar el partit a tres gols. Els dos conjunts van demostrar un bon nivell de joc i molt d'ofici.

C.P. Vilafranca - A.A. Amadora (6-3)
10:00 hores - Pavelló Joan Ortoll

El Vilafranca demostrava la seva superioritat, en vèncer a l'Amadora portugués, de manera solvent. Els vilafranquins aconseguien, d'aquesta manera, una meritòria setena posició, en la seva primera participació al torneig.

C.P. Vilanova - C.P. Calafell (6-2)
11:00 hores - Pavelló Joan Ortoll

El Vilanova imposava la seva llei, en un partit que tenia controlat, amb el 3-0 inicial. El Calafell, però, va aconseguir dos gols que el feien entrar en el partit, novament. Però, Edo i Miquelet van tirar de l'equip, marcant les diferències. Els vilanovins aconseguien la cinquena posició.

C.P. Vilaseca - C.E. Noia (1-2)
12:00 hores - Pavelló Joan Ortoll

El Vilaseca va posar les coses difícils al Noia Freixenet, en un partit molt igualat i que el Noia va acabar guanyant, en els darrers minuts, per la mínima. Bon torneig del Vilaseca i meritori tercer lloc pel Noia.

F.C. Barcelona - C.U.F. (6-2)
13:00 hores - Pavelló Joan Ortoll

El Barça es va acabar imposant a la final, davant els CUF de Portugal, que van ser un digne finalista. El conjunt portugués va ser el rival dels blaugranes que va posar més resistència i va aconseguir encaixar només sis gols. Els blaugranes aconseguien el seu quart títol de campió del torneig.