dimarts, 11 de juliol del 2017

Fase de grups (grup verd)

GRUP VERD

Els equips que configuraven el grup verd eren el C.E. Noia Freixenet, el C.P. Vilanova i l'Amatori Hockey Bassano (Itàlia).


El C.E. Noia Freixenet venia disposat a endur-se no només el primer lloc del grup, sinó també el torneig, amb un equip de luxe, format pel nou entrenador del C.P. Calafell ( Jordi Esteva), l'exjugador del C.P. Calafell ("Sito" Expósito) i els jugadors habituals de l'equip que disputa la LCV A.


El C.P. Vilanova també venia a per totes, amb la nova incorporació de l'equip de veterans per la propera temporada, el jugador Òscar Ruiz. L'equip liderat per Juanjo Ferrer, comptava amb "Miquelet" i Edo com a jugadors més coneguts.


L'Amatori Hockey Bassano comptava amb reforços importants, provinents del Mollet H.C. de la LCV A, com Pepe Busquets i José Del Moral "Delmo", entre d'altres. Els italians volien repetir el bon paper de fa tres temporades, on van aconseguir el primer lloc del torneig.


C.E. Noia Freixenet - Amatori Hockey Bassano (8-5)
9:00 hores - Carpa

El Noia no va donar opció al Bassano italià i es va imposar de manera clara, en un partit que obria la competició a l'espai de la carpa. Els jugadors no van notar la calor habitual, ja que el clima era de pluja i acompanyava per a jugar.


Amatori Hockey Bassano - C.P. Vilanova (3-9)
11:00 hores - Carpa

El Bassano va acusar el cansament del primer partit i el Vilanova va arrollar els italians, amb un marcador prou contundent. Els vilanovins no van perdonar i volien disputar-se el primer lloc del grup amb el Noia.


C.P. Vilanova - C.E. Noia (2-4)
13:00 hores - Pavelló Joan Ortoll

En el partit més esperat i amb més expectació del matí, el Noia va suar per a derrotar el Vilanova, però va acabar imposant la seva llei, amb els reforços de Jordi Esteva i "Sito" Expósito, dos coneguts de l'afició calafellenca. El Vilanova va acusar la baixa d'Edo i li va faltar encert per a perforar en més ocasions la porteria dels de l'Alt Penedés. Amb aquesta victòria, el Noia es feia amb el primer lloc del grup.

La classificació va quedar de la següent manera:

1.- C.E. Noia Freixenet - 6 punts
2.- C.P. Vilanova - 3 punts
3.- A.H. Bassano - 0 punts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada